Reflektirajuća folija??

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

mehanic

Banned
Banovan
11.07.2011
31
0
0
37
Otvorio sam ovu temu jer nisam mogao uopće nači odgovor..dakle..
Dali itko od vas zna di ima za kupiti.onu 95 posto reflektirajuču foliju(ko staklo) u hr? zgb?.pretražio sam cijeli grad nema nigdje?
i dali bi mogao to držati dućan sa najlonima itd?

Hvala!!
 

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.808
188
Kolko ja znam, tu foliju je tesko naci. Najjednostavnije ti je da kupis balone punjene helijom (one za djecu), oni ti unutra imaju tu "staklenu foliju".
 
  • Sviđa mi se
Reactions: IS80

mehanic

Banned
Banovan
11.07.2011
31
0
0
37
ma čuo sam da ima isto u nekoj firmi b4 d4 vidio sam na forumu..ali ta firma nepostoji ..zvao sam sve žive firme i niko to nema...
imaju neki samo ko plastičnu stranicu sa odsjajem stakla(ko ta folija ali dođe 1 m..59 kuna..što je pre skupo!!
a 1 m te folije je oko 22-25 kuna metar...
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
Mylar folije imate u SnailShopu, ona glatka Mylar je prepre tanka i sranje je, lako se zgužva i raspara.
Tako da je najpametnije uložiti pare u ovu Mylar Diamond, koja je gumena.
 

Exotic

Aktivan Član
07.09.2011
66
1
0
38
Ekipa, najbolji savjet, a i najjeftiniji je otići u dućan u uzeti onaj ukrasni papir za umatanje darova. Sjajna strana nije ništa lošija od mylara, a kvadrat košta 5 kn!!! :bananallama:
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Ja sam uvijek koristio obićnu foliju svima dostupnu iz dućana i nikad nisam imao problema s njom.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Exotic je napisao(la):
Ekipa, najbolji savjet, a i najjeftiniji je otići u dućan u uzeti onaj ukrasni papir za umatanje darova. Sjajna strana nije ništa lošija od mylara, a kvadrat košta 5 kn!!! :bananallama:
Imali još netko iskustva s folijom za darove, ona kao "ogledalo"? Može li zamijeniti skupi mylar i dali je bolja od obične aluminijske?
 

Kaolite

Banned
Banovan
29.12.2016
47
31
43
Kaolite kolega..ovo je tema i pitanje od prije 5 godina.Sada se folije mogu kupiti na metre ama bas svuda i po meni nema potrebe za takvim folijama.Ima sada mylar,diamond..;):thumb:

Jeste, ali ljudima izvan HR i u manjim gradovima takve varijante nisu baš dostupne. Na primjer diamond je nemoguće naći igdje u manjim gradovima (nemamo svi growshop.com i hempatiju), a što se mylara tiče - na jedinom sajtu gdje se moze naruciti u BiH, a to je na OLX-u, stoji 5€ po m2 + dostava i to u jednog jedinog prodavača. Prisiljeni smo da razmatramo sve mogućnosti.

Kada se mogu nabaviti baš svuda, ja bih baš volio saznati gdje to, jer sam tjedne proveo tražeći.

Da nadodam, kad' sam silne edite već i napravio, ja bih se osjećao kao u raju da je i nama dostupan sajt sličan hempatiji ili growshopu koji isključivo dostavljaju u HR/SLO. Mi nemamo baš niti jedan sajt koji nudi opremu/organiku za grow, a kamoli da uklapa gotovo sve potrebno za grow dostupno u raznim varijacijama i vagama mjerilo/kvaliteta...

(P.S. Zadnji odgovor je od prije par mjeseci.... Ne bih postavio pitanje da je stariji).
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
Za BiH neznam jer ne zivim tamo.Medutim u Hrvotskoj gdje god zivio imas naruzbu preko net-a ako u svom gradu nemas growshop.Jesi probao nekoga svog kontaktirati u Hrvatskoj pa ti kupi i posalje ako imas nekoga.Ma razumijem ja tebe..nego bi rade rijesio bolju foliju.Puno znaci;)
 

Kaolite

Banned
Banovan
29.12.2016
47
31
43
Pa znam da imate i strasno me nervira sto nemamo i mi. Cak sam slao mailove i hempatiji i growshop (ZG), medjutim ne pada im na pamet slati u BiH (vjerovatno zbog jednog dodatnog lista papirologije) bez obzira na avansnu uplatu, tako da svaki komadić opreme za sastavljanje box-a je izazov jer moramo sve naći u nekoj drugoj varijaciji.

Da samo znate koliko sam vremena proveo ukucavajuci razne pojmove da nadjem kako je netko izlisato taj gotovo identican artikal sa growshop-a na nekoj random stranici za nesto sasvim trece. Ne prospavane noci, mnoge.

nego bi rade rijesio bolju foliju.Puno znaci;)

Znam, samo preispitivam mogućnosti i mišljenja jer ne znam kako reflektira uopće ta stvar pa me zanimalo da li je netko upotrebljavao nešto slično.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
A hebemu misa frend...borba;)Ali kada slozis sve biti ce :skot::Ajd samo pozitivno..vidi malo iskustva BiH growera;)Da se po "sprehi"provaliti u dnevnicima pa skupljaj iskustva:)
Edit;mozda se bas nadoveze netko..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Kaolite

Kaolite

Banned
Banovan
29.12.2016
47
31
43
Trudim se, al' nije mi pegla uopće, jer znam da se borim za nešto što mi znači mnogo; samo ipak, zahtjeva dosta vremena...

Točno mi dođe kada završim sve da odradim par tura i pokrenem prvu BH verziju Hempatije. Dostava: Svugdje. Nemate novca? Besplatna dostava. /jk

Pratim ja dnevnike i forum stalno, samo više kao spektator. Tu i tamo bacim lajk. Ispisao sam pola teke već sa tipovima i svaki dan naučim nešto novo, uživam u tim malim trenutcima gdje skontam nešto što nisam ni znao da bi mogao biti problem npr ili tip.

Jesi probao nekoga svog kontaktirati u Hrvatskoj pa ti kupi i posalje ako imas nekoga.

Ne želim da kao rookie na forumu (bar registrirani rookie) morim forumaše, a ne bih rekao da je ne moguća misija pronaći sve potrebno ( skoro nemoguća misija :D ). Želim biti siguran da je to što nađem to što će mi trebati, pa ide malo sporije (s obzirom i na dostupnost), al sam već stari programer tako da mi listanje foruma i klipova do ranih jutarnjih stvari i nije toliki problem kada se na kraju ipak nađe neko rješenje.

Prvi post mi je završio na graveyardu prije nego što sam se stigao opravdati, upitao sam da li bi mi itko htjeo biti pm mentor jer kad' sam u starog grow frenda bio u posjeti u zagrebu ( sa poklonom :) ) uputio me je na vutru.org i rekao da potrazim nekoga za pm, zbog sigurnosti, da to tako ide tu, da su svi raja i sve to. Nisam imao nikakvu lošu namjeru, samo nisam bio upoznat sa pravilima foruma (moja greška) i odmah sam uzbuđeno krenuo u malo ludilo (želim reći da shvaćam frustriranost admina čitajući forum i otkrivajući noob postove sa pitanjima koja su odgovorena tu već 50ak puta).

Ali ipak, vutra.org = 5 stars.
Vutra je jebeni rudnik zlata što se grow-a tiče, uživam u čitanju, samo naravno treba uložiti vrijeme.


(Svaki refresh, novi paragraf. Hahah)

P.S. Zahvalan sam @amneziaHaze što me mentorira kroz moju suludost. Poslao sam mu 7-8 stranica poruka do sada, a nisam ni krenuo u novi grow. Izrazito strpljiv i otvoren, a i kao takve vidim i ostale korisnike vutre, najviše ljude koji su duže vrijeme tu (dobro sad, ima tu i tamo neki noob koji izjavi nešto što mi izmami osmjeh).

Molim Vas da me ne razmazivate raznim "bodovima" na forumu, iako mi je rođendan. :') (Kakva ulizica....ccc) Heheh
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.