:kuc_kuc: prvo da se izvinim zbog postova na krivom mjestu ali ja obicno citam forum na poslu i stalno moram minimizirati,gasitti brownser i jos na task baru pise marihuana drustvo...nije lako sakrit stavite nesto nekompromitirajuce naprimjer Barem da pise m.drustvo pa niko nebi kuzio

Meni osobno smeta kad mi pise apsolutni pocetnik zvucu uvredljivo,odvratno svi posjetioci koji slabije govore "nas jezik"(vidim cjeli Balkan je tu i to mi je najsimpaticnije na cijelom netu)njima ce to izgledat ko "apsolutni Chetnik" treba vise koristit internacionalne izraze koji ce svima bit smijesni a da nikoga ne uvrijede a brojevi vise manje.
npr:
Apsolutni pocetnik -noob
To je od posprdno od Newby
povukao dva dima je super al bi bilo bolje na engleskom,nas cov,e,k ...totalno glupo ni ja ne razumijem,a vutrogasac ? sto on gasi pozare na plantazama

?
tripovani¨?????to odmah promjenite ako mislite drzat image zdravog dira bez teskih droga lsd je bojni otrov pa tek droga.uduvani?? bolje je stoned najbolje da dajete prijedloge pa izabrati najbolje i najsmijesnije.Site je inace super ideja jos bolja jedino admin treba malu pomoc recite mu sto nevalja neka promijeni na primjer ne prikazuje dobro c,æ.è.(ch)

na vecini brownsera,bugova ko u prici lakse je adminu sloziti postove nego da se pola foruma baviglupostima oko izgleda.admine promjeni sve naslove tako da se po naslovu moze naci tema a najvaznije je da brisete postove koji sadrze dezinformacije.Neki dan sam vidio kako ste jednome rekli da stavi ventilator da puse ravno u biljku i da pojaca na full i jadnicku pukne biljka a on optuzi macku (lol..rofl).Nedavno sam se igrom slucaja sreo sa jednim starim growerom hodajucom enciklopedijom naseg hobija usli smo u pricu o izvorima informacija ja vas ponosno postavim na prvo mjesto a on me brzo spustio na pod pricom o glupim i netocnim informacijama zadivsi me znanjem cjelog foruma (napamet).Ako treba bilo kakva pomoc oko bilo cega (web prostor,hardware,software,volontiranje...)rado bi pomogao samo napisite sto treba i sponzor je tu.. uh posao sam udugo...djecica su gladna i zedna,vlazno im je ,nemaju zraka.....