Reputacija Clanova

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.733
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Mnogi se raspituju pa evo kratko objasnjenje od strane forum skripte:

The User Reputation system allows your board members to leave comments about one anothers' posts, and thereby contribute to their overall 'reputation'. Using the User Reputation manager, you can create titles for a variety of reputation levels, so that users are given a reputation title when they reach a certain reputation level.


Zamjenio sam vagu +1 REP slikom mada nesto ne radi sa stranim jezicima i ajaxom (programski jezik). Ukoliko ne radi na klik za sada moze open in new tab opcija (desnim klikom). Nadam se da ce se ovo sredit sa ajaxom jer bas peglaju oko dosta funkcija foruma. Zasto je ovo bitno? Da bi clanovi imali uvid o kvalitetu posta i postera. Naravno sistem nije pozeljno zloupotrebljavati jer je svrha bolji kvalitet foruma.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Rictaitty

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.733
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Pa malo sam mjenjao i druge ikone. Tipa report post i online offline....a ovo za pohvalio mi dusu vadi znam dje bi bi trebao biti al ga nema tu. Pogledacu opet i opet.

Htio bih napomenuti da se renkira svaki post ne samo pocetni. Koliko sam ja skapirao kad neko nesto odgovori dobro tad se daje rejting a ne na svaku glupost. Znaci za trud neciji prilikom postanja i dobar odgovor.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: HazeSeeker

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
je, istina, kasnije tek skužio ovu finu sirenicu za off on:) dobra je...a ti imaš nekog devila? :p fino fino, forum je svjež, tako treba, fino se diše ;) pohvale još jednom
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.733
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Greenpower1 je napisao(la):
Ja nekužim baš previše smisao ovog,ali podržajem:)
-možda i skužim-!


Kada vidis neku dobru temu ili dobar odgovor na temu ti klikni na +1rep sto doda reputaciju tom postu a i samom clanu. Takodje kad vidis spam ili los uvredljiv post mozes report image ikonica.


takodje pokusao sam da uradim i neki novi renk sistem no ispalo je bezveze...ideja je bila neki oklop i u njemu list ali...bljak

ako neko zna bolje davaj!


edit: broj postova za tri najaca renka povecan
 

Petar Pan

Aktivan Član
18.07.2006
228
55
28
a možeš li nekako namistit da se vidi reputacija pojedinog posta, a ne samo člana? tako ćemo najlakše provjeriti ima li ova opcija smisla ili ne. nedostatak je šta svi mogu povećavati reputaciju, pa i novi članovi(????), iz čega će najviše profitirati oni koji daju odgovore na glupa pitanja, tipa "jel ovo muška ili ženska biljka" i sl. bojim se da ćemo s ovim dobiti kontra efekt
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.733
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Bojim se da nisi ukapirao. Reputacija ide ka postu a ne clanu. Na primjer ja pitam koliko treba zemlje i neko odgovori na moj post i ja i drugi clanovi daju reputaciju tom clanu koji je odgovorio. Znaci dajes reputaciju samom odgovoru a ne originalnom posto ili nekom clanu. Kuzis?

Kushonja O.G je napisao(la):
Ja jos uvjek imam vagicu ...

SHIFT + Refresh u firefoxu.
 

Petar Pan

Aktivan Član
18.07.2006
228
55
28
ma skužio sam ja tebe, ali se bojim da ti nisi mene. reputacija ide ka postu, ali se nadodaje članu koji ga je napisao, a mi poslije ne možemo vidit na račun kojih postova on ima tako veliku reputaciju. dakle, onaj 'ko voli odgovarat na 'glupa' pitanja će vrlo vjerojatno imat visoku reputaciju, a sve na račun članova koji nemaju nikakvu reputaciju. kontaš? i balkanu je to jasno :icon_lol:
 

Petar Pan

Aktivan Član
18.07.2006
228
55
28
a valjda... ali ja moram opet pitat, đava mi ne da mira, može li se ikako namistit da ispod postova piše koliko je taj određeni post dobio tih +rep?