offtopic 123..... ajmo !!
Kao prvo sta tebe boli K sta sam ja pitao ili posto ili nisam?? Greenman je lijepo napisao od kud je taj text posto sam ja zaboravio! Covjek ga je napisao da ga drugi mogu citat zato sam ga i stavio tamo da ga vide i clanovi vutra.org !
Kao drugo, pito sam konkretno za Greenpower zarulju koju je jako malo ljudi koristilo !
3: Jel tebe ljuti sto si napiso sto biljkama netrebaju veliki listovi u fazi cvjetanja a ja sam reko da trebaju?? Ovo je slobodan forum i svatko moze da napise onako kako misli, ova tvrdnja sa velikim listovima mi ima smisla a ovo sto sam reko sam konkretno naucio na THC lab dokumentarcu, ako si gledo taj dokumentarac znat ces da si jos pocetnik u usporedbi s tom ekipom tako da ne pricaj gluposti o skidanju velikih listova !
Kome bi covjek prije vjerovo nekom neznalici s foruma ili covjeku koji profesionalno uzgaja vec godinama pod 15 000 wati i jos radi dokumentarne filmove da nauci ljude kako se uzgaja !
btw prije 40 dana sam bio u Genevi lol !
Nego evo citat od debeljuce koji vjerujem zna 10-20x vise od tebe :
"You noticed the most of hairs are turned brown on this plant ?
At least 60% of them and so its pretty close to harvest time, alot of people would pick it right now but at THC labs its our policy to
wait until all outer leaves turn yellow or we have a 80% red hairs!"
u drugom djelu fila kaze ovako

:
"This plant is about 2 weeks from harvest, you noticed the all outer leaves are turning yellow??
Thets perfectly normal!
What thet means is sugars wich are stored in a leave are now being send over to the buds, and they are produceing final burst of growth ! Its important thet you dont harvest too early,
but when all this outer leavse are turned yellow its defenitivly time to harvest, this plant here proborly have 10-14 days left to harvest but picking it in this time will be a shame,
there still alot sugar stored in this leaves,
and thets energy for bud growth !!!! and in last 14 days is best bud produceing in growing !
Ovo je inace covjek koji uzgaja pod 15 zarulja od 1000w

))
Ako nisi razumio kazi pa cu prevest !!