Rezultati 19. High Times Cannabis Cup-a

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Tripco

Aktivan Član
23.11.2005
312
99
0
suptropia.4t.com
Cannabis Cup
1) Arjan's Ultra Haze#1/Green House
2) G13 Haze/Barney's
3) Martian Mean Green/Grey Area

Sativa Cup
1) Mako Haze/Kiwi Seeds
2) Opium/Paradise Seeds
3) Blue Cheese/Big Buddha Seeds

Indica
1) Big Buddha Cheese/Big Buddha Seeds
2) Fruity Thai/Ceres Seeds
3) Night Shade/Barney's

Hash
1) Carmello Cream/Barney's
2) Carmello Royale/Green House
3) Rifman's Noor/De Dampkring

Nederhash
1) Barney Rubble/Barney's
2) Water Works/De Dampkring
3) Master Kush Isolater/Green House

Product
1) Super Vapezilla/Wicked Roots
2) Portable Vortex Gravity Bong/Gravity Vortex
3) Aleda Papers/Aleda

Expo
1) Barney's Farm
2) Green House
3) Wicked Roots

Zapazite da je u indica kategoriji na mestu br. 2 Fruity Thai. Ili je mene vreme pregazilo pa ne znam se danas i Thai ubraja u indike ili su se ovi iz žirija prenapušili pa poèeli da brljaju. Inaèe, veæ ima dosta negativnih reakcija na to da Arjan iz godine u godinu dobija nagrade za manje-više iste stvari.
 

imported_cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
58
3
0
"Zapazite da je u indica kategoriji na mestu br. 2 Fruity Thai. Ili je mene vreme pregazilo pa ne znam se danas i Thai ubraja u indike ili su se ovi iz žirija prenapušili pa poèeli da brljaju. Inaèe, veæ ima dosta negativnih reakcija na to da Arjan iz godine u godinu dobija nagrade za manje-više iste stvari."

Ne treba te to brinuti , ni oni sami,mislim na ove vrle znanstvenike botanièare i grower-e , ne znaju šta bi više u što svrstali . Proèito sam tolio razlièitih mišljenja o tome koja je koja species(vrsta) da me samo glava zaboli i tlak mi skoèi na 200/180 kad èujem prièe o tome,još kad ulete s prièom pheno this pheno that doðe mi da im reknem ma mrš P vam M botanièarska zaèepite i pušite :lol: i budite sretni da imate priliku uzgajat i pušit bez straha i da vas niko ne dira ,za razliku od nas ovdje . Baš jednom kad sam taman mislio da sam skužio o èemu je rijeè što se tièe tih genusa i tih fenotipa , naletim na jednome stranom sajtu ,probaæu naæi link pa æeš da vidiš zbunjoze . Jedan lik kao stari grower i znalac jedan od jaèih na tome sajtu stavio slike par kao skoro gotovih biljaka ,ali nije to bitno , ...nego govori šta je na kojoj slici(fotki) i recimo sad govori...(ne mogu sad da se sjetim o kojoj `vrsti`)...na prvoj slici je recimo Blue Buddah -indica pheno ,a kao na ovoj drugoj slici je Ble Buddah -sativa pheno .
I šta sad to više species šta je phenotyp ,jebe lud zbunjenoga brate . E tako ti je i sa tim thai-em na HTCC 19 bilo vjerojatno,a dobro si rekao mora da su se nadimili ko šunke pa ni oni više ne znaju šta bi da što svrstaju. Što se mene tièe bitno je da je cannabis a ovo ostalo me ne zanima osim da je sinsemilla i da ne miriše na prašak za pranje veša kakve su ovdje u nas znali prodavat pa kad zapališ boli mozak sutra , ko da sam popio 4l , 7 vrsta rakija i vina .
Za me je THC=THC a koliko æe ga bit valjda zavisi više od vrste(ukupni postotak) tj. da se skine cvijet kad je u THC vrhuncu(u najveæem postotku u odnosu na ostale cannabinoide),na vrijeme, a to se kao gleda :watch_plant: pod mikroskopom prema ovim trichoma-ma , valjda sam ovo dobro skonto . Mada je ovaj CBD bitniji kako kažu u lijeèenju ovih psihoza kojekakvih i epilepsije su ga primjenjivali. Ali ja od toga ne bolujem hvala bogu mene zanima samo da se s vremena na vrijeme puknem i smijem dok me trbuh ne zaboli.
:watch_plant: