Rijeka - Plakati

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
Pojavili su se neki čudni plakati po Delti... Iskreno ne kužim o čemu se radi, jer jedno piše a slike govore drugo. Pa ono, ako ima ko pametniji, da nam pojasni.
Ako ovo slucajno bude citao autor tih plakata, nece mu bas proci jer nisu bas jasni, i pogotovo zato sto su na engleskom... (a babe sa delte ne znaju ni hrvatski) :icon_lol:
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Bokte, ja gledo kakvi sad to plakati na delti, vidim nešto oko vutre, kad ono još i anti nastrojeni:icon_lol::icon_lol:

Ovo ni za onog ko kuži engleski nije previše bitno, totalna glupost, kao mora da će mrzitelji još više mrzit travu jer su vidili slike mozga, a oni koji puše da će se zapitati:2flip: Jebala ga koordinacija i zadnja polutka mozga:icon_lol:
 

Bugi

Aktivan Član
10.11.2006
515
14
0
37
al ja iskreno NEMOGU razumjeti ljude koji nesto ovako rade ...
koji okrivljuju marihuanu za svakakve stvari ...
jadna "ona", ispala je samo "zrtveno janje" ...

ja nekuzim tu topografiju mozga i skeniranja i slicne...
postujem to, al ono sto sam znam iz prakse nitko nemoze pobiti...
ti plakati ne bi stali puno na zidu da ih ja vidim..
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
Gle, ovim slikama su dokazali da trava djeluje na mozak... OK, pa jebote, ko bi je pusio da nema efekta?? Uostalom, kazu kod korisnika trave smanjena mozdana aktivnost, a slike pokazuku upravo suprotno! Uostalom, razmislite glavom, kad se napusimo dobivamo svakakve ideje, misli lete na sve strane, dolazimo do novih spoznaja... Znaci mozdana aktivnost je povecana, i to se vidi na slikama. Tako da je ovo mozda neka sarkasticna poruka, koja je ipak pozitivna za nas pusace, ali sa druge strane, ko ce to skuziti... evo ni vas dvoje niste ni pogledali slike, a kamoli neko sa vec ispranim mozgom koji je uvjeren kako je trava zlo.

Ako i dalje ne kuzite o cemu pricam pogledajte donju sliku (marijuana abuser) i vidite sami da je mozdana aktivnost veca nego na gornjoj slici...
 

Dim

18.06.2006
45
0
0
daj mi recite kako nac dilera u rijeci jer ima neko mjesto di se skupljaju da odem po vu...jer ovaj tu poznanik mi da za dvije osrednje guplje za 50 kn a vutra je osrednja zelim nac nesto jako valjda nisam prekrsio pravilnik
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
Tehnicki nisi nista prekrsio, osim sto tvoj post nema bas previse veze sa temom. Ne mogu ti reci nikakvo mjesto di se 'skupljaju dileri' nema tu nekog pravila, a i ne preporucam ti bas da trazis travu na taj nacin jer u vecini slucajeva ces biti 'nasanjkan' ako ne i gore... Zivis uopce u Ri?

edit: E da, da se vratim na temu, opet neki anti-drug plakati po delti... Ovi nisu samo o travi...
Mislim stvarno koja budaletina to plakatira...