Roditelji - koliko nas je?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Budfield

Prijatelj Foruma
18.05.2016
1.678
6.057
258
dirty ol' town
Princeza ima 2 god. Boks ima okruglu onu 'kvaku' pa još ne zaključavam, nemre otvorit a i ne pokušava jer smo objasnili da su unutra neki dokumenti i stvari 'za odrasle' (kao i još netko, sad se ne sjećam), jednom je vidjela na sekund dve male biljkice u vegetaciji..:oops:
A dok napuni 18-u možda bude legalno. Neću joj braniti ganju ali ću se nadati da ako će i konzumirati da neće pretjerivati a i otvoreno ćemo razgovarati o svemu...
Koka, dop, bomboni, speed i slično nemože jer to razboli i pokvari ljude a dosta ih i umre. Može marihuana koju tata da, za početak neku cbd-ušu pa pomalo...
A nemam pojima, ko zna šta će bit i kako...
Samo otvoreno, iskreno i bez tabua :)
 

prosto oko

Ne znam i ne zanima me.
31.10.2016
214
629
93
45
Kucha
Moji indijanci bi pod svaku cijenu htjeli unutra. Mali, 6 godina, je konstantno pokusavao provalit, pa lupa kad skuzi da sam u prostoru. Mala, 9, je elegantnija. Vreba pogresku. Skuzili smo da provjerava je li soba otkljucana. Jebigga, do sada su sudjelovali u svemu. Pa i u pregradivanju sobe i pravljenju boksa. Prvi grow je nekako prosao i sad box i predprostor sluze kao sprema. Nedam im da udju ali sam namjestio da uspiju provirit unutra i da vide nista spektakularno. Valjda ce ih proci do slijedeceg ciklusa
A kad budu nekako mogli dokuciti sto tata radi... jebiga, ne da mi se razmisljati o tome
 

misko123

m@lo pom@lo
07.01.2016
94
612
83
47
Sta reci jedan 19 drugi 14.Starijeg uredno interesuje:watch: šta i kako puši naravno nisam protiv toga jer i ja pa mu nemogu nista reci povodom toga samo mu naglašavam redovno da se nebi prebacio na hemiju tu bi ispao rat,a mladji njeg uredno neinteresuje nista od toga valjda drugi "fenotip":sun2:.
 

Đorđe Logić

Don't panic, it's organic
21.06.2017
651
2.817
163
@Zelenko63 hvala za ovo, autorica je Rachel Stafford https://www.huffingtonpost.com/rachel-macy-stafford/the-important-thing-about-yelling_b_4484027.html :respect:
u svakom slucaju mentore, hvala i svaka ti dala, po 500 grama:)
zena je odlicno prikazala kako se nasiljem (bilo verbalno ili fizicki) stvara novo nasilje. nazalost, u danasnje vrijeme je vutra povezana sa istim. cak i u muzici, ovi danasnji mladi sta slusaju i rade... to malo zvuci kao prepiranje ko moze vise popusiti ili izdilat, gdje je poanta vutre totalno izgubljena. osim toga, bilokakva radnja vezana za vutru je ilegalna, sto onda prelazi u ilegalne akcije, i to njima cini privlacno. njih je privuklo to "zabranjeno voce" i kad bi se taj label za ovu biljku maknuo, pa ja mislim da sigurno 50% njih bi ohladilo od toga, samo zato jer je dostupno. sto sveukupno znaci da bi bilo i manje nasilja.
eh sad, kako uvijek bit miran i ne vikat na djecu? to ne znam:) ali samo se djelomicno slazem sa onom: "Batina je iz raja izasla." Kljucna rijec IZASLA :)
nemojte na djecu vikat, sve se moze rijesiti razgovorom. na kraju krajeva, vi odlucujete kad je vrijeme za pricati s njima o tome i pojasniti sto je zapravo ta famozna vutra. kad-tad, mora se. zivili roditelji :joint2:
 

lu&k

KEMO expirience
Banovan
19.03.2016
1.002
12.336
358
6 mjsc djevojcica... ehehehe budenje u 6 ujutro pa ti vidi kad ces sljedecu noc zaspat hehehe...smijanje odkad se probudi dok ne zaspe.najljepse razdoblje zivota definitivno.izbjegavamo pusit blizu nje i tako, a cim napuni 15 bolje da joj dam nego da pusi po ulici smece i ofira se s drugima.
 
Poslednja izmena:

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
966
3.761
163
42
Sin ima 14, cerka 15. On je sa majkom,pa me ne vidja cesto,sta mu ona sve o meni govori ne znam,ali nista lepo. Cerka je iz drugog braka(pocerka) i sve zna ,ali kao nece,ovi njeni vec pirkaju. Ona zna za mene i ok je jer se ne po asam kao njeni drugari,kao pita "pa kako ne haluciniras"?? :banana_rasta::rofl: Zbog nje ne smem box pustiti u rad
 

Hermic

DODOH - VIDJEH - ODOH
30.07.2017
275
3.044
143
Starija 9 god. a mlada 3... Sa starijom imao preko nekoliko susreta i pitanja... a zasto je tako duga cigara i u tom smislu... Izvukavsi se iz tih situacija pricom : ma da tata nemora stalno motati male pa napravi veliku... sve pet dok su mali i puse price... ali i to nestaje... Box i sve za grow maknio iz kuce odavno u prostorije u dvoristu ( radne )... a blize se godine kada cemo morati sjesti i u cetiri oka ali opet mislim da je jedini ispravni nacin samo iskreno... i bolje da joj tata nekada gurne u dzep nego da mi kupuje pakete po ulici itd... ako vec bude tako... e tako... a sada malo tata ode popusiti sa gustom jednog Blue Dreama da naleti sebi... :respect: