Strainovi: 2× Northtunderfuck (rqs),3G i Deep cheese
Gnojivo: Advanced nutrients,baza Sensi bloom a i b,Nirvana,Big bud, Overdrive i Carboload. Mykoriza:Kraken i mykoriza premium od Organic nutrients
Zemlja: Canna terra profesional
Prostor: Grow box Mamoth pro+120. (120×120×200)
Upuh:
Ispuh:
Svjetla:2× Zeus 308 i dupli Quantum board 240w
Klijanje: 17.03.2022' stavljene u vodu
20.03.2022' izašle iz zemlje
Ventilacija: 2 oscilirajuča ventilatora
i jedan stupni,obješen vodoravno
Potovi: 4× 16l aero potovi,stane 18-20l .
Evo nas u novim pobjedama
U ovom boxu,ide još jedna tura sa Advanced nutrients gnojivom. Obskrbio sam se,večina po 2 l Nirvane,Big buda i Carboloada,tako da sam uzeo Sensi bloom a i b,da koliko, toliko potrošim nešto od tih boostera. Naravno,ostat če dosta,ali bože moj....več bi naručio Soma secret soil,ali početkom 6.mjeseca me neče biti na 2,3 tjedna,pa če buraz zaljevat,a ja navigirat preko video nadzora
To je i najveći razlog, što idu bočice,mada kad razmislim,lakše bi mu bilo,samo vodu šibat,ali sve ču mu pripremit prije(vodu treba bublat,a on to nebi radio,garant). Davat če samo Sensi a i b,a doze ču mu složit u šprice,jer bu nekaj zeznul
VIdeo nadzor ide preko 2 smartphona,preko Alfred security app. Besplatno se može puno toga,a kod plačanja samo više memorije i još neke sitnice. Mobiteli se upare preko maila ili QR koda.
ZNači,tamo sredinom 3.mjeseca(17.3.) stavio sjeme u vodu
,čim pokažu klicu,uvijek sam ih stavljao u zemlju,ovaj put, nakon dugo vremena,išao sa maramicom
. Stavio sam 5 i sve su proklijale....da sam stavio točno 4, vjerojatno mi jedna nebi izašla(Murphyev zakon)
KLijanje određeno u malom boxu 40×40×160 na grijaču
8.4.2022' presađene u finalne potove ,zemlju sam nekoliko dana prije izvadio u potove,da se malo slegne i prodiše.
Ovaj put sam im dao više svjetla u početku,jer nisam odradio klijanje ispod CFLki,pa nije trebala prilagodba na svjetlo.
70-75cm ov vrhova)
Stavljena vrečica za Co2 po prvi put. Jedna,100g sode+100g liminske kiseline
jeftinije je kupit po kilu,ali i ovo je neka siča,a one gljive od 300-400kn ne mogu biti toliko bolje....
Evo ih jutros,ja im brojim 6.dan vegetacije(kako sam presadio)
Northtunderfuck#1
Northtunderfuck#2
Deep cheese
3G
Iči če malo dulja vegetacija. Barem još 5,6, tjedana,tako da strechaju,obavim što trebam i vratim se,da ih završim!
Za sada zaljevam sa po 0.5l vode svakoj. B52 sam stavio i paše im....još je zemlja vlažna,pa zaljevam isključivo površinu!
ONo što sam zaboravio,nadodam. Pitanja,savjeti dobro došli
Gnojivo: Advanced nutrients,baza Sensi bloom a i b,Nirvana,Big bud, Overdrive i Carboload. Mykoriza:Kraken i mykoriza premium od Organic nutrients
Zemlja: Canna terra profesional
Prostor: Grow box Mamoth pro+120. (120×120×200)
Upuh:

Ispuh:

Svjetla:2× Zeus 308 i dupli Quantum board 240w
Klijanje: 17.03.2022' stavljene u vodu
20.03.2022' izašle iz zemlje
Ventilacija: 2 oscilirajuča ventilatora

Potovi: 4× 16l aero potovi,stane 18-20l .
Evo nas u novim pobjedama

U ovom boxu,ide još jedna tura sa Advanced nutrients gnojivom. Obskrbio sam se,večina po 2 l Nirvane,Big buda i Carboloada,tako da sam uzeo Sensi bloom a i b,da koliko, toliko potrošim nešto od tih boostera. Naravno,ostat če dosta,ali bože moj....več bi naručio Soma secret soil,ali početkom 6.mjeseca me neče biti na 2,3 tjedna,pa če buraz zaljevat,a ja navigirat preko video nadzora
To je i najveći razlog, što idu bočice,mada kad razmislim,lakše bi mu bilo,samo vodu šibat,ali sve ču mu pripremit prije(vodu treba bublat,a on to nebi radio,garant). Davat če samo Sensi a i b,a doze ču mu složit u šprice,jer bu nekaj zeznul
VIdeo nadzor ide preko 2 smartphona,preko Alfred security app. Besplatno se može puno toga,a kod plačanja samo više memorije i još neke sitnice. Mobiteli se upare preko maila ili QR koda.

ZNači,tamo sredinom 3.mjeseca(17.3.) stavio sjeme u vodu

KLijanje određeno u malom boxu 40×40×160 na grijaču

8.4.2022' presađene u finalne potove ,zemlju sam nekoliko dana prije izvadio u potove,da se malo slegne i prodiše.

Ovaj put sam im dao više svjetla u početku,jer nisam odradio klijanje ispod CFLki,pa nije trebala prilagodba na svjetlo.

Stavljena vrečica za Co2 po prvi put. Jedna,100g sode+100g liminske kiseline

Evo ih jutros,ja im brojim 6.dan vegetacije(kako sam presadio)

Northtunderfuck#1

Northtunderfuck#2

Deep cheese

3G

Iči če malo dulja vegetacija. Barem još 5,6, tjedana,tako da strechaju,obavim što trebam i vratim se,da ih završim!
Za sada zaljevam sa po 0.5l vode svakoj. B52 sam stavio i paše im....još je zemlja vlažna,pa zaljevam isključivo površinu!
ONo što sam zaboravio,nadodam. Pitanja,savjeti dobro došli

Poslednja izmena: