RQS Northern Light Auto, Dutch Passion Think Different Auto by Pop Art

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
19.05.2012
31
65
0
38
Najprije pozdrav ekipi sa vutra.org

Ovo mi je 3. outdoor grow, prvi koji ću odradit u pitarima, zadnja 2 su bila u zemlji, jedan grow je bija auto, a drugi photo. Ovo mi je također prvi dnevnik uzgoja, prvenstveno zato šta san pročita dosta dnevnika tokom zadnje 2-3 godine ode i puno su mi pomogli, pa možda i moj pomogne nekome... nadan se pozitivno, a ne kako sjebati stvari =) Naravno savjet ekipe sa puno više iskustva nikad nije naodmet. Nisan baš aktivan na forumu jer ima ljudi koji znaju više od mene, pa mi se ne da mlatiti praznu slamu, a i tlaka mi je pisati čisto da pišen...


PITARI od 20l, oko njih je napravljen suhozid tako da sunce šta manje zagrijava zemlju, Pitari su ustvari kante od gipsa za gips table, oprane u deterđentu, dobro isprane, probija san rupe na dnu od pola centa i stavljena mrižica da ne ispada zemlja, također san probija rupe pri vrhu da mogu odradit lst ako baš želin.


ZEMLJA je terra magma 75/80%, perlit 20/25%, svaki cm3 mi je proša kroz ruke da se riješin svih velikih komada iz zemlje i da šta bolje promišan zemlju i perlit. Zemlju dobro natopija i onda san nadopunija do vrha zemljon kad se sve sleglo, kad biljka malo naraste i poćmu vrućine stavljan još one glinene kuglice na vrh da čuva vlagu.


SJEME 6 sjemenki od svake po 3. Sjeme san 22.05. stavija u vodu na 12 sati priko noći, ujutro kad san ih lupnija potonile su na dno, izvadija ih iz vode i stavija u vlažni papirnati ubrus između 2 pijata, nakon 24 sata izaša korijen i presađene su u zemlju i odmah odnesene na sajt jer ih nažalost ne mogu držati oko kuće u ovih prvih kritičnih tjedan dana.


GNOJIVO će biti plantela, al se ne mogu odlučiti hoću li koristit list/cvijet ili organsko jer koliko san skužija triba bi ih baren 2 puta flašati a ako triba 3 puta veća količina vode od pitara to mi je 360 litara svaki fluš, a to ne znan kako izvesti. Organsko gnojivo mi baren neće biljke spaliti.


PESTCID zadnji grow san napravija sam herbicid od češnjaka, duhana, deterđenta, alkohola, chilli i još neki sastojci, nije smetalo kalašnjikovi auto od green house seeds-a, a biljke mi ništa nije poilo, pa ću ove godine napravit isti mix, samo triban naći opet točne sastojke, slučajno ih izbrisa sa kompa.


ZALIJEVANJE kako bude tribalo, nisan dosad radija sa pitarima pa neznan kako će to ići, vidit ću po biljkama... valjda


Mislin da san pokrija sve za prvi post... sutra iden provjerit biljke pa će pasti koja slika pa ih onda postan ode.
 
19.05.2012
31
65
0
38
Nisan moga naći pristojno misto za zasadit, a zadnji sajt mi više nije bija siguran. Kroz branje šparoga naiša na gomilu kamenja/ bunja usrid mlade borove šume, bilo mi jednostavnije nego pilati borove i kopati u kršu, zadnji put su rupe bile 20-30 cm duboke i već kamen pa san triba opet dizati zid oko rupe da mogu zemlju nasuti kako Bog zapovida...
 

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.425
298
109
The Mighty Jungle
jos jedan dnevnik bez fotki :sad2:

nemoj glinene kuglice jer kad sunce upekne jako se zagriju i ode biljka u k, radije neki karton il slamu stavi da cuva vlagu, a i taj suhozid mi je sumnjiv mogla bi tu biti prava sauna preko ljeta, al stavi slike da vidimo..

sretan grow
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Stipe

Extra

Aktivan Član
24.08.2013
151
145
43
10
Sretno growanje s automaticima i svakako stavi slike da si docaramo kako to sve izgleda sto si napravio... :icon_wink: !
 
19.05.2012
31
65
0
38
Evo i slike ka šta san obeća


26.05.2014

4. dan od početka klijanja sjemena biljke su ugledale sunce, 5 od 6 da buden precizniji, nisan ih označija tako da ne znan koja je koja vrsta, u žurbi nisan iša za tin, kad malo narastu ću valjda znat








Ovo je prije nego san napunija sitnije kamenje između kanta i suhozida






Ovo je napunjeno sitnin kamenjen





Na vrh san stavija veće kamenje još jer iden na to da ako se veće kamenje izvanka i zagrije, kombinacija zraka i sitnog kamenja koje nije izloženo suncu bi tribalo spriječiti zagrijavanje prostora između suhozida i kante








Sajt




 
19.05.2012
31
65
0
38
29.05.2014 7. dan

Danas me na sajtu dočekalo neugodno iznenađenje, 2 biljke su poidene, ona šta još nije bila izašla i najslabija od ovih 5 šta su izašle (bar nije odma najlipšu napalo), nažalost nisan ima vrimena napravit pesticid, al sutra pod hitno kreće spremanje, da dan baren ima malo više sati. zalija san svaku biljku sa 1/1,5 dcl vode površinu otprilike 7 cm u kružnici oko biljke.








evo i linka na forum di san skupija recept za pesticid, ja san ga već koristija i nije naštetija biljkama iako ga nisan koristija ka šta tamo piše nego kad bi doša svaki 3-4 dan zalit poprska bi biljke i oko njih.

http://www.marijuanapassion.com/forum/archive/index.php/t-38831.html
 
19.05.2012
31
65
0
38
31.05.2014 9. dan

Padala kiša po noći pa san samo poprska biljke pesticidon, sve na broju i neoštećene.

03.06.2014. 12. dan

Nisan stiga otići ujutro pa san otiša navečer, biljke lipo napreduju iako uvik neko sunce i oblaci, sunce i chemtrailsi po nebu. Srića imaju sunca od svitanja do sumraka pa uvate svaki lumen koji in se šalje. Danas san biljke zalija sa pola litre vode svaku čisto reda radi pa ću bacit đir po danu prikosutra da ih malo bolje vidin. Poprska svaku pesticidon

beba 1

beba 2

beba 3

beba 4



sve su slike u dnevniku slikane i postavljene po istom redu tako da možete viditi koja je koliko i kako napredovala, od sada ih označavan, a kad saznan koja je koja dodati ću ime uz šifru =)
 
19.05.2012
31
65
0
38
homemade, ima u postu gori link od čega se sve radi,ne znan kakvih toćno nametnika iman, nešto je poilo 2 biljke i mora san reagirati