RS ulje ili THC ulje?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
18.05.2021
2
1
1
25
Pozdrav svima,
Zamolila bih ako itko zna, gdje kupiti, nabaviti ili odakle naručiti RSO ulje ili THC ulje? Totalna sam neznalica na ovom području stoga bi svaka informacija dobro došla.
P.S. I ima li itko da zna išta o ublažavanju bolova koji se javljaju kao posljedica recidiva odnosno povratka tumora? Naime, ulje mi je potrebno zbog toga (radi se o tumoru grla metastaziranom na jetru s kojim se borimo već godinu dana)? Uglavnom situacija je dosta teška i ne znam s čime više probati pa se nadam da bi RC ili THC ulje moglo ublažiti bolove. Ne znam koje bi uopće bilo adekvatnije za korištenje u ovom slučaju jer se stvarno ne razumijem.
Hvala unaprijed svima koji su odvojili djelić svojeg vremena za pročitati ovo i dati savjet
 
  • Sviđa mi se
Reactions: DonQuijote

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.540
298
Zamolila bih ako itko zna, gdje kupiti, nabaviti
Žao mi je što moram ovako odgovoriti...
14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.
Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu ili semenke) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.

Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.