[SAJT] Tekstovi na sajtu

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.389
8.651
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Posto je ideja da uklonimo sajt da sve bude ovaj sistem. Znaci ono gore kad kliknete na home da budu tekstovi sa sajta. Ukoliko neko bude ima dovoljno vremena (pogotovo iskusniji groweri) da sredi te tekstove doda sta treba da se doda i objavi to kao svoj Blog. Kredit da se ostavi originalnom piscu teksta. Kad izadje na blog ja cu to prebacit na Home stranu to.


Ja mislim da je to najvaznije jer najvise ljudi ipak posjecuje sam sajt. Cita upustva za uzgajanje itd. Ti tekstovi mogu biti dovedeni do perfekcije. Na primjer neko odabere stranu sa ove stranice:

http://vutra.org/unutrasnje-uzgajanje.php


I kaze ok ja cu da preradim Curing metodu. Uradi copy paste teksta u blogu doda sto treba da se doda. Pozeljno ispraviti gramaticke greske itd. Znaci ako neko ima volju nek se javi ovdje da ne bude duplikatu. Ako vise clanova zele da rade na sakcije nek se dogovore. Pogotovo strane tipa indoor vodic i i vanjsko treba bas dosta prepravki...mozda ne znam ja stvarno nisam nikad uzgajao pa ne bih da se mjesam.

Onda kad je gotovo editor na svoj doda blog i onda mi ostali clanovi komentiramo sto treba da se jos sredi ili izbaci i to je to. Ja objavim na Home portalu i tako sve dok ne preradimo sve tekstove sa sajta. Onda cu ja uraditi redirekciju i sajt vise nece postojati (vec smo se dogovorili da pecurke, biljke itd idu na drugi sajt na kojem cemo raditi kada zavrsimo sa ovim).

Mislim najbolje kad bi se javili originalni pisci tekstova ali to je za sad nemoguce skupit ih jer neki tekstovi su pisani prije 4 godine. U svakom slucaju ostavicemo kredit na vrhu da su oni pisali i da je sam tekst popravljen. Mala zamjerka za Eforijin blog nekako te slike treba napravit bolje sve iskace amo tamo. Moguce da nije do tebe volio bi da saznam :)


Isti slucaj je sa buducim blogovima. Ukoliko je neki tekst dobar i originalan prebacit cemo na Home portal itd itd raspisah se a nisam ni pusio :)
 
03.07.2009
1.740
2.307
188
Imam ja pitanje! Dal tekst treba biti original moj ili mogu recimo neki tekst pronaden na netu(recimo indoor uzgajanje,samo primjer) uklopiti sa svojim iskustvom pa to spojiti u svoj blog?
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.389
8.651
298
Čikago, USA
www.vutra.org
PA naravno da mozes. Mada ne preporucujemo da uzima sa tudjih nasih govorno jezickih sajtova. Prevod sa engleskog i japanskog je sasvim ok. Mislim u sustini mozete stavljat i na blog sto ocete ipak samo najbolji blog postovi ce ici na sajt. Za sad najbitnije je da sredimo trenutno sto imamo na sajtu da mozemo izvrsiti prebacivanje. Dosta toga cu ja pokupiti ono o istoriji marihuane itd...
 
03.07.2009
1.740
2.307
188
Dobro, ako se bas nitko ne javi da pomogne ja cu onda pokusati pomoci(neman bas samopouzdanja ROFL). Inace iman nekog materijala na njemackom i engleskom, pa bi to pokusa prevesti...