Samozalijevanje - pitanja i preporuke

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
28.05.2012
32
5
8
39
nova tura pokrenuta ;)

vHX9M.jpg
 
  • Sviđa mi se
Reactions: userNomore
28.05.2012
32
5
8
39
dajte mi savjet sto je najbolje za napravit ako si svako 2 tjedna a nekad bude mjesec dana da ne dodem , sto da radim , ovako kako sam ja sadio vidim da može al dobit ću premalo , tia bi posadit outdoor u zemlju ali nemogu zalivat to jer necu bit tamo stalno... eto to je ejebeni problem mogu neki spremnik vode zakopat u zemlju krpu koja će povlaćit tu vodu mora bit u nekoj cjevi i sve to zakopat da se nevidi a tu biljku zakamuflirat bit će tu zajebancije šta kažete ljudi sta da činin , moran growat pun mi je ***** dilera , al nemogu zalivat svaki dan to nego svako 2 - 3 tjedna dođem .. u tom je problemdajte neki koristan savjet da premjestim ove male outdoor
 

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.189
7.227
258
51
Texas,USA
Staviš u zemlju hidrogela ili vermikulit.
20-30% nekog substrata za ruže, promjesas i posadiš.
U autdooru nades nešto/prostor/, gdje se ne izsusi prebrzo zemlja i growas.
Možda u blizinu reke, potoka.
 
28.05.2012
32
5
8
39
Nisam u prilici u brdovitom dijelu dalmacije sam koji je okruzen morem brda maslinici suhozidi -.- nema potoka ovde gdje sam ja ugl stavit ću jednu outdoor za pokus na svoj naćin neki piljevina karton neznan ni ja šta snać ću se pa ću udrit slike kad se vratim pa cu stavit ih vamo , morat cu kupit taj gel i ta sranja vermikulit i sve , al kad se vratim sutra :D razmisljam o stealth guerilla growu xD pozz dragi groveri evo taman naduvan idem na put do svojih lipotica :))

stay high :smoke18:
 
28.05.2012
32
5
8
39
Lijepo napreduju , slika nema jer mi je brat kretenčina izbrisa slike, šaka kravljeg gnjoja stavljena u ljepoticu :D stavljeno na klijanje pa u zemlju 20ak biljki , iskopane 3 rupe na random mjestima , 1 već plantana u zemlju ( 4cm biljka ) ugl sve je u početnoj fazi , slike sljeći put idu , a za 2 tjedna toliko me neće na vikendici,sve sam ostavio kako treba + masu vode i sve , vidit ćemo kako će to ispast , zasad sve ok. bilo je spidermita rješeni su sapunicom i nema ih vise,pognjojene su i ove manje biljke dobile su upola manje nego velika kravljih govana :p , pušim pušim zadužujem se gadno je :( haha al idalje palim novu i novu čak i kad nemam para samo palim dalje i dalje nalazim čikove po kući tražim komadiće po kutijama di inaće držin lulu itd , nekad buden toliko očajan da uzmem male one grančice od budova koje iman u tegli koje čuvam za crne dane :p i onda ih u mrvilici smrvim i tuckam sa mrvilicom dok se ne nađe šita dovoljno dole hehe ,
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.106
17.077
398
40
Tacna
Pa da se posvetiš malo više biljci imao bih i više, može se svakako. A ovak "tuckaj" dalje. Jesu ti svježa ta kravlja :shit2: ?
 
28.05.2012
32
5
8
39
tamna su yeah nisu zelena. nisam htio puno ih stavljat šaku onako raspodjelio po pitaru te veće biljke koja cvjeta ,ha odradit cu flush tjedan dana i onda zadnja 2 dana u mracnoj sobi sa ventilatorom i to j eto onda harvest , kada ti donji cvitovi dobiju smeđe pistile , al cekajte ljudi

ako dodem na sajt i vidim sve zrelo, osim donjih, mogu li donji cvjetovi imate ponešto bjelih pistilla da bi se moglo to ubrat ili tribam cekat da sve budu smeđe , jer oni gornji cvitovi su zreli smeđe pistille i listovi su puni trihoma samo sta neman povećalo ni nista ..
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.106
17.077
398
40
Tacna
Pistile i nisu baš uvjek dobar pokazatelj zrelosti. Trebao bih gledat trihome. Ak nemaš povećalo možda imaš fotić sa opcijom makro, uslikaš, prebaciš u komp i onda još zumiraš i moš vidjeti trihome. Povećala koja povećavaju 40 do 60x koštaju svega 40 kuna na njuškalu što i nije neki izdatak. A i postoji način da si sam napraviš povećalo ;)
 

old schooll!

Aktivan Član
13.06.2013
64
41
0
53
tamo gdje je dom
Sta ćeš trošiti paru,vidim da opisujes lokaciju u dalmatinskoj zabiti :)
Uzmi kod svake kanister od 30l,ako nemaš pipu iliti spiju na njemu uzmi i fiksiraj neko crijevo na čep,okreni kanister naopacke,svezi krpu u više slojeva na drugoj strani crijeva,tu stranu zatrpaj u zemlju pored biljke 5-10cm i riješio si problem zalijevanja biljke idućih 1.5mj.
 
28.05.2012
32
5
8
39
stari provalio sve su unistene :/ .................... gotovo , outdoor sam postavio na vrh nekog brda 3-4 komada zenskih to mi je jedino preostalo slike idu kad odem , sranje teze racunao sam da ce ih bit dosta al oono hebem mu mater ...........................-.-.-.-.-.-.-.-.-.- pozz groweri ja se idem opit vanka