Savjeti za outdoor

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
17.02.2011
34
10
0
33

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Ljudi ovako, vrlo važna stvar u vezi s postanjem dnevnika:

1. Postoji Pravilnik Foruma i treba ga pročitati

2. Postoji 16. točka pravilnika koja glasi:

Zabrana komercijalnog uzgoja.

Vutra.org ne podržava uzgoj marihuane u komercijane svrhe. Ako administratorski tim donese odluku da se radi o komercijalnom uzgoju marihuane, znači ako netko uzgaja ili namjerava uzgajati mnogo više biljaka nego se to može smatrati da je za osobnu upotrebu, bit će banovan sa foruma.


Dakle nema postanja dnevnika s puno biljaka. Radi se nažalost o ilegalnim radnjama i ne želimo dodatno izazivati zakone naših država. Okvirna maksimalna količina je oko 10 biljaka iako je i to previše. Netko će reči da je po našim zakonima svejedno koliko biljaka imaš i uvijek spadaš pod najgore (proizvođać droge), međutim u praksi su često krivični postupci s ljudima koji imaju biljku dvije (znači prolazak pod osobnu upotrebu) mnogo blaži i na samom početku (kao što je vaš dnevnik na ovom sajtu) ne vuće veliku pažnju murije.

- Nema spominjanja komercijale, znači planovi dilanja.

- Nema pisanja u množini, tipa "mi growamo", "jučer smo zalijali", "morali smo preseliti"... itd. Dnevnike uvijek pišite u jednini, tj. iz vlastitog lica.

- Nekim članovima foruma palo je na pamet da postaju slike sa svojim growom i oružjem. Spominjanje i postanje slika oružja je strogo zabranjeno i neće se nimalo tolerirati, automatski ban i brisanje dnevnika.

- Nema spominjanja osobnih imena kako članova foruma tako i trećih osoba.


3. Server koji hosta vutra.org smješten je u americi i ne podliježe zakonima naših zemalja što znači jedan + za vašu sigurnost


Drugi velik + je to što je sajt Vutra.org smješten na SSL (https protokol) što znači da je enkriptovan najsuvremenijom enkripcijskom metodom koju koriste banke i web dučani koji rade s povjerljivim informacijama tipa kreditnim karticama i sl.
Sav promet od vašeg internet preglednika do servera vutre org je šifriran i nitko nemože znati koje se informacije prenose.
Budite svjesni da to vrijedi samo za sadržaj unutar vutre org, ali ne i za onaj koji stavite negdje drugdje pa linkate na vutra org.

4. Na svakome je da sam procjeni rizik postanja svog grow dnevnika, mi smo učinili sve da budete što sigurniji i održavat ćemo sajt da bude što manje moguće ilegalan.
Vutra.org je prije svega obrazovan sajt i klub ljubitelja biljke.

Pa onda polako dalje.
 
17.02.2011
34
10
0
33
auuu makli su sliku...no dobro...ako ne treba ništa poduzimati... onda ce to biti to.... heheheh smoke is up! meeeeeeeeeeeeeeeeeein!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!