Savjeti za stednju trave

  • Nova nagradna igra za sve članove foruma: Growbox izrada - Tutorial. Nagradna igra se završava 31 decembra. Više detalja na linku: Growbox izrada - Tutorial
Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
21.07.2009
12
0
0
30
Daklem, ovdje mozete pisati (u crno doba recesije prijeko potrebne, lol) korisne savjete kako stediti travu, da petica za 300kn bas ne izgori u 3 dana ko sto je meni cesto znao bit slucaj :D

Evo ja sam skuzio da mi puno duze traje kad motam frule s DOSTA manje vutre neg inace (ko bi reko, 5 iz logike), al skoro jednako se napljugam. Probajte pravit male frule, uzmes pauzu od 10-15 minuta izmedju njih, pa ak ti nije dosta, uvijek lako zamotas jos jednu, bolje neg da su ti oci vece od zeluca (il pluca u ovom slucaju, hehe) pa zamotas palicu od 2g na dvije osobe, prebijes se, a pusti te za par sati isto ko sta bi te pustila ona od pola grama.

Takodze, nema smisla imat vise od 1-2 smoking sessiona po danu, pogotovo preko duzeg vremenskog perioda (ak se stedi) zato kaj nijedan "high" nece bit tak fin i "svjez" ko prvi dnevni :) Wake 'n' bake je super stvar ak ne moras na faks il nis korisno radit ostatak dana, al onda ces cijeli dan bit polumamuran i svaka sljedeca dzoja ce te jedva okrznut na pol sata-sat (barem iz vlastitog iskustva) nakon ceg se vracas u umorno kljucanje.

Sljedece sta cu isprobat je one-hitter, bas dobio izmedju ostalog simpatican portabilni one-hitter/stealth pipe/privjesak za kljuceve od cure :D Navodno su 2-3 hita dosta da se fino napljugas, a potrosis nemjerljivo manje trave (stane mozda 0.05-0.1g u pajpic).

Vasi savjeti?
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.870
2.526
228
Neznam,svak ima svoje,ali ja za sebe kao za trojac klasičan stavim,malo manje,i ako sam gotov več na pola idem do kraja jer ako stanem mislit ču na tu polovicu dok god ne izgori.Kad pušim radije zapalim pravu tako da mi 3-4 sata ne pada na pamet drugu.
Naravno,nekad paše samo malo posoliti,tek tako da zasmrdi i podigne raspoloženje.
I još nešto,po meni...štednja i preveliko razblaživanje duhanom za mene je nekako kao bacanje vutre,ili uživaj bez ograničenja,ili uživaj bistre glave:)
Sajt je baziran na savjetima kako da se recesija sa vutrom nikad ne dogodi,ali netreba zaboraviti ni zdravlje.
A ovo me sad inspiriralo za nešto...:)
 
13.04.2009
30
0
0
30
kod grupnog napusavanja nema recesije jer ekipu nije tako lako zasitit. al kad pusis sam najbolje imat listice i kad te pukne da zapalis uzmes neki mali kifić i zapalis ga ili pajp neki nabavit, al treba posadit sad u ovo vrime neimaštine nesvida mi se nikako davat pare ovim dilerima jer je trava jebeno precjenjena
 

Svirač_Trube

Aktivan Član
08.11.2007
214
13
0
29
Ma te stvari sta si naveo dosta su logicne:) tako i ja radim sa ovim smecem sa ulice,ali primjetio sam da je bolje nepusit to smece i prestat na nekih dva tri mjeseca jer onda vise nemas potrebu za zapalit,a ovako zapalis joint te smecarske pa dok dodes na pola vec ti se puši drugi !!:)
 

Meskalito

Don
Prijatelj Foruma
08.10.2008
910
1.182
163
Slazem se sa greenom , kada probate pravu vutru , koju ste po mogucnosti i odgojili sami , necete vise olako uzimati jos jedan dz :)

Nema nekog velikog saveta za stednju osim ' ne preterujte '
 

Svirač_Trube

Aktivan Član
08.11.2007
214
13
0
29
Meskalito je napisao(la):
Slazem se sa greenom , kada probate pravu vutru , koju ste po mogucnosti i odgojili sami , necete vise olako uzimati jos jedan dz :)

Nema nekog velikog saveta za stednju osim ' ne preterujte '
Ma ja baš zato sto sam provo pravu vutru ova me nista ne kolje,kao da zapalim malo jaču cigar heheh...ali evo kad nezapalim po dva tjedna pa zapalim ovu ulicarku zakolje me ali me na riganje baca... a green sta se tice mjesanja sa duvanjom mrzim kad pusim jox neciji a ono samo se duvan osjeti zao mi trave:(..a nemogu ga podnijet nikako!!:)
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.182
132
0
33
Uzmeš ono svo lišće šta ostane fino umjesto duhana i motaš s hedom :)
Il napraviš shit od toga, pa lišće + hash + hed u malu bezopasnu.. i onda nekom to smotaš što uličarku puši pa ti se smije a kad povuče 3 hita ispadnu mu oči i pluća a ti se smiješ :D

Al zajeb je kad napraviš hash od jedno 4-5-6 vrsta.. e to je kaos u glavi, pogotovo ovim ljudima koji kao "samo hash mlate".. Pa pitaju šta si mi to dao nakon 3 dima shita koji izgleda onako loše :icon_lol:

Moj jedini savjet je da periodično pušite jednu sortu ako imate više na raspolaganju, jer konstantno duvanje i degustiranje malo poremeti glavu, pogotovo ako su same sative u igri proklete bile :D

Ulg.. pazite kad motate drugima, najbolje ljubomorno čuvat za sebe i malo iskusnije, a od uličarke bježat na 100 metara i posadit svoje biljoze ;)
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
30
0
32
trabunjar.bloger.hr
jep ne pretjerivat je najbolji način za uštedu.
jer trava,haš...te mogu dovest samo do određenog stadija, a šta će bit poslje toga ovisi samo o tebi.
zato sam iskustvom otkrio najmanju dozu, koju mjerim u noktima, što me dovede do tog stadija
i kad dimim solo tu količinu si strpam u pajp, a ostatak haša spremim na ormar u
drugom kraju sobe tako da se ljenošću prislim da od***** "proždrljivost" :D.
 
S

silikolor banda

Guest
znate li sta rade smradovi dilerski u mom kraju?? cio sam od klinaca da kupe krs vutru za mala pare i kupe 20g dopa. skuvaju da za 2 deci vode i 2 kesice limuntusa. sipaju u malu fajtalicu i rasire wu na najlon. onda je pofajtaju sa svih strana. kazu da se stondiras od 2 dima. i tako te ne radi wu nego dop. boga mi, bas se razmisljam ovih dana da uzmem palicu i ko u stare dobre dane, lomljenje kostiju smradovima
 
21.07.2009
12
0
0
30
Ne znam bas kolko je to znanstveno moguce, vjerojatno je urbana legenda, ko i ono sto je pred koju godinu kruzilo po zagrebu, da je skunk trava "spricana" LSDem lol. Dop u direktnom dodiru s vatrom izgara i karbonizira se tak da od samog heroina ne ostaje ama bas nista.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.870
2.526
228
Ma lovačka priča,pa tko da baca pare na to smeče i kao prska...LOL!
Vjerovatnost 0%.Realnost 0%.
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.182
132
0
33
I THC u direktnom dodiru s vatrom izgara pa se opet napušiš?
Vidi, da, izgara droga u vatri.. isto ko i THC na nekih 135 sutpnjeva, a žar ima oko 700.. a kak se onda opet napušiš?
Hmmmmm? Kako to da smo uopće svi onda napušeni ako je ta jednostavna logika ispravna?

Stvar je da topli dim koji vučeš ima nižu temperaturu od temperature vrelišta psihotropa.. tak da ak ti neko našprica vutru se zapravo urokaš i tog našpricanog, premda je ekipa donedavno, čak i tu na vutri tvrdila suprotno, ali zapravo je prava istina da ako ti neko šprica vutru govnima da i ta govna završe u tvom organizmu.

Aj nemojte kupovat vutru i to je to.

I nije Green vjerojatnost 0%, ima dilera koji ne prezaju od ničega, zapravo su mnogi takvi, takav je to tip ljudi ne jebe ih 5% za njihove "klijente", stavljaku kojekakva gora govna od dopa samo da bi ekipa bila high..
 

Zlo&Naopako

666&999
Urednik
Moderator
27.12.2009
3.071
4.472
228
Ma ljudi,o čemu se tu uopče raspravlja? Kad imaš puši,kad nemaš onda nemoj.Kakva štednja,wtf? Što se prskanja tiče,ne znam,ali sam siguran da sam svakakva sr*nja podimio i mislio da je super,dok nisam u ruke dobio vutru koju lik za sebe sadi i ne prodaje nikom,ali eto,kolega mi bio na kemo,a znali su se,pa je napravio iznimku.E to je bio dim,a ne ona g*vna što dileri prodaju.
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.553
1.373
188
Eternia
Upravo sto Tarki rece :icon_wink:

Joint je nista drugo nego primitivni vaporizator, i osim sto tako udisete razne nusprodukte sagorijevanja dio vutre vam izgori bezveze.


Zato djeco :sun2: Nabavite Vaporajzer i rokajte se zdravo :sun2: :icon_lol:
(a da ne kazem kolika je tu usteda na travi)
 

kiLDer

Aktivan Član
07.11.2009
290
17
0
46
Vaporajzer je odlicna stvarcica,ali nekako sam dim mi predstavlja uzitak...
Inace kod nas ne prskaju lsd-om (kome bi se to isplatilo?) vec izdrobe par eksera,rastvore i time prespricaju vu. Zbog takvih likova sam poceo da gajim svoju...
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.743
1.517
188
Brooklyn NY
Točno što je netko gore rekao, kad imaš puši, kad nemaš nemoj, jebo štednju na što ćemo spast. Jedva čekam sad početak četvrtog da zasadim svoju prvu ljubav......

Meni i frendu (nas dva znači) petica izgori u 3 dana, tolko o štednji.
 

Kreso1988

Aktivan Član
04.07.2009
143
24
0
30
to sa pusenjem umjereno svakako treba, sjecam se kada bi kesu od 10g u jednom danu a da smo 5 pupusili bilo bi nam isto ali jbg, treba se naterat, bolje da se opcenito stedi s novcem pa ce biti vise love za ganju:D