se' semena pushe

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Da li pushite i semena

  • Da?!

    Votes: 0 0,0%
  • Ne?!

    Votes: 12 100,0%

  • Total voters
    12

hatris

Banned
Banovan
15.02.2007
15
0
0
Da li mozemo da ostanemo sterilni ako ne vadimo semena iz trave?!
tj kad se razbijem pa ocu da pushim josh mrzi me da vadim semena...pa se uvek tripujem da necu moci da imam decu ?
Da li se tripujem s razlogom
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
Mislim da je vec bilo govora o tome...

SEME NE SADRZI THC !!! SEME NE UZROKUJE STERILNOST !!! SEME JE ZDRAVO ZA JESTI !!! NESTO KAO SOJA !!!

ne rolaj sa semenkama jer nemaju thc-a i pucaju. :)
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
:eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno::eek:hno:

Ne znam o sterilnosti puno ali meni je smrdilo svaki put kad bi smotali sa sjemenom.Bolje ti je skupi sjeme pa ako ništa nećeš saditi onda baci ga u tjesto kad praviš za kruh ili tako nešto biće zdravije za pojest ali paliti sjeme stvarno nema smisla .
 

Narquila

Aktivan Član
02.02.2007
225
17
0
36
Cuo sam i ja te price vezane uz sterilnost ma to je cista laz, kao sto Inq kaze jako su dobre za jesti jer sadrze jako puno proteina
 

Svizac_:)

Aktivan Član
13.08.2006
110
6
18
39
Nikako nemoj pušit sjemenke jer kao što je rečeno nemaju thc i znatno pokvare okus dima, a uz to još i pucaju pa ti mogu spaliti odjeću. Probaj jednom uzet sjemenku i zapalit je upaljačem...iz nje izlazi gusti smrdljivi dim jer sjemnka kad je zdrava je puna ulja, a znaš i sam kako smrdi kad ulje gori..:popcorn:
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Sad ste me potsjetili ja mislim da gornjem ulja nastaju razne kancerogene tvari koje neželimo nikako u sebi pa tak eto ja sjemenje uglavnom pojedem ovak jer mi je fino a bilo je tih priča o sterilnosti i svašta jedan je lega uvjek vadio jer se bojo da će osljepit od njih što i nije tolko nemoguće jer kade neka onak jako prsne može u oko doletit.
 
23.02.2007
7
0
0
Šaman Šandor je napisao(la):
Pa pupenje trave usporava spermije ili tako nešto mislim da sam čito ali se to poslje sve normalizira

Upravo to, što znači to nije sterilnost. Samo malo umrtvi spermije, ali je poslje sve OK. Tak da dečki nema straha.

OT:
Kak da uključim quick reply. Piše da trebam kliknuti na neku ikonicu no ja tu ikonicu ne vidim.
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
ok, to je za pusenje trave ali ti si napisao:
Sjemenke uzrokuju sterilnost, ali ne trajnu.
pa sam mislio da ima nesto u sjemenkama sto to uzrokuje... a posto sjemenke ne sadrze nikakve psihoaktive ipak ostaje... pusenje sjemenki ne uzrokuje nista drugo osim sugavog okusa jointa i pucketanja...

OT: quick reply ikonica ti se nalazi desno od ikonice 'citiraj' i izgleda ovako:
quickreply.gif
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
Sjeme cannabisa je jedno od najzdravijih plodova inače u prirodi, i stoji rame uz rame soji koja je poznata po bogatstvu proteina i ostalih sastojaka bitnih za zdravlje. Nekim starim narodima je sjeme cannabisa bila glavna hrana. To da uzrokuje sterilnost je antipropaganda i laž među mnogim drugim lažima o vutri. Istina je da za vrijeme utjecaja THC-a na organizam spermiji malo ulijene, ali to nema nikakve dugoročne poslijedice nego samo kad je organizam pod utjecajem THC-a, a kao što je već rečeno sjeme cannabisa nema THC i priča o sterilnosti je apsolutna laž...
 

outdor@c

Aktivan Član
20.02.2007
98
7
0
dragi Hatris.............meni se desava isto ko i tebi....kad sam normalan i rolam pljugu odvajam ih.............a kad se razvalim i kad mi je pun ***** svega onda rizlu posolim i travom i peteljkama i sjemenkama...............iako nije baš zdravo sve to pušit
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Prije će bit ovo usporenje spermija zbog toga što na vitri naravno onoj pravoj možeš dugo da ševiš pa onda sperma skoro prokuha i pretvori s skoro u želatinu što mnoge od spermića umrtvi , zato ako misliš pravit djecu napušen gledaj da ne zadržavaš spermu dugo u ***** da ne kuha nego ga odmah istresi :icon_lol: što prije .

Ovo sam naučio iz one serije Život na sjeveru (Northern Exposure) .Onaj stari lik što je držao onu kafanu dugo je mislio da ne može imat djecu i onda mu se pojavila neka ženka koja je tvrdila da mu je kćer što su na kraju i dokazali. Kasnije mu je onaj doktor skontao da mu sperma svaki put skoro prokuha i spermići se umrtve i na taj način se smanjuje na 1 od 100000 ili čak 1000000 tako nešto , kad su skužili o čemu se radi onda je napravio djete onoj Sally ,čini mi se da se tako zvala .
Znam da je ovo obična TV serija i sve je izmišljeno čak i onaj grad Cicely, ako se dobro sjećam , ne postoji u stvarnosti . Ali ipak mislim da su na ideju ,o ovome kako je ovaj nekad napravio ovu prvu djevojčicu(kojoj su šanse da se začme bile 1 od 1000000 ili čak i manje) , ne sjećam se tog detalja , došli na osnovu nekih činjenica ili možda nekih takvih slučajeva iz stvarnosti .

Sjeme ne treba pušit to je totalna glupost i lijenost a to što se vi umrtvite pa vam kasnije mrsko vadit , samo je dokaz da pušite vutrozajebe , a čim i ima sjemena nema tu govora o dobroj vutri .