Online kupovina sjemenki / semenki nekad bio sponzor

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
31.05.2015
21
9
3
evo, pokusacu da skratim koliko mogu... banka je telenor, racun je tekuci. kad sam sa mog racuna hteo da uplatim (izabrao uplatu pravnom licu i devizna uplata) trazili su mi da izaberem svrhu uplate od mnogih ponudjenih. izabrao sam uvoz/izvoz jer nista drugo ni slicno nema ponudjeno (npr. online kupovina). e, onda su mi trazili da prilozim fakturu!
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
na zalost, nemam iskustva sa takvim racunima, najbolje da proveris u banci ako vec nemas karticu visa ili master vezanu uz takav racun
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
probaj odmah iza coska

14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.
Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.
 

dvadeseteGaSim

Aktivan Član
08.06.2015
231
719
93
31
Pozdrav drustvo, htjela sam ubaciti i kojeg automatika pored mojih domacica. :p Interesuje me ako neko zna ko je narucivao u Srbiji posle koliko vremena dodju sjemenke? I da li dolaze na kucnu adresu, postar ih donosi (mora da se potpise da bi se preuzelo) ili cu moci u postu da podignem? Hvala unaprijed.. :p
 
02.06.2015
2
4
3
Pozdrav dragi forumaši,

po prvi put planiram da naručim semenke pa post-ujem čisto da bih se uverio da sam sve razumeo kako treba.
1. Billing address i delivery address ne moraju biti iste? (tj. mogu da zahtevam dostavu kod trećeg lica?)
2. Ukupna cifra koja će mi biti naplaćena = (oko 11e dostava + oko 11e stealth package + iznos samih semenki)?
3. Uobičajeno vreme za koje porudžbina stigne od trenutka naručivanja?
4. Da li na delivery address stiže paket ili samo poštar dostavi papir da se paket može preuzeti u pošti? (bitno mi je da bih znao da li da naručim na svoju adresu ili kod trećeg lica)

Čekam Vaše odgovore kako bih nastavio svoj "Projekat".
Unapred zahvalan,
2047ano
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
1. ne moraju biti iste adrese
2. da
3. 5~7 radnih dana
4. stize postar sa paketom, ako ne nadje nikog ostavlja cedulju da ides u postu pokupiti u narednih 5 dana
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Igorče and 2047ano

lukas

Aktivan Član
20.06.2015
167
590
93
nisam jos narucivao u ovoj banci,ali planiram za sledeci grow nedto izabrati,znam kako ide to sa narudzbama,ali me muci ovaj njihov izbor sjemena,regular,feminized,auto,,jel mu taj regular nesto kao da mozes dobiti u paketu i musko sjeme,i strah me ako narucim recimo master kush da mi ne posalju autose,ako moze mala podrska,oprostite ako spamam temu,narucio bi early skunk,master kush ,white widow i special quen,hvala
 

Brkato Prase

Mali covek sa velikim stomakom!
08.09.2015
262
519
93
Darkwood
Zdravo

Narucio sam od Seedsmana 02-09 i platio Viza KK u statusu stoji Processing: QWIPI (printed).

Malo mi je cudno da je processing time tako dugacak a i nije bas prijatno jer sam platio 24 eura za shipping(12 za Royal Mail i 12 za taj njihov poznati stealth).

Dali neko zna sta je u pitanju i dali je ovako dugacak processing time uobicajen?

p.s
Druge menke stigle 7 dana od kada sam poslao novac do NL...
Ono bojao sam se da bi paket od NL trkeljisali ali ispalo je bez problema.
Stvar je u tome sto necu da ih stavljam u vodu jer su mi ove od Seedsmana bile kao test za prvi unutrasnji grow a ove cuvam za svaki slucaj.

Pozdrav
Edit:
Zao mi je sto je moj prvi post ovako bez znacajan, ali eto bolje to nego da pitam dali mogu odratiti ceo grow sa 2 CFL od 15W.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo

Brkato Prase

Mali covek sa velikim stomakom!
08.09.2015
262
519
93
Darkwood
Bas je super ovaj sponzor..
Treci dan niti traga niti glasa od supporta...
Za ovih nedelju dana poslao bi lovu do NL i garantovano dobio paket.
Nikad vise od ovih, ako uopste dobijem to sto sam platio, a platio sam bas dobrano.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: KRILATI

lukas

Aktivan Član
20.06.2015
167
590
93
ja sam cekao paket iz nl 15 dana,sledecu narudzbu nisam dobio,mislio sam sigurno ovi na carini strpali u dzep,kasnije sam ponovo narucio ali ovaj put sa pracenjem posiljke,a to znaci da narudzba mora biti veca od 100 eur,stiglo za 7 dana,probaj sacekati jos malo,provjeri viza karticu da nije istekla,zna sedesiti da ponekad cekas na odgovor i par dana,pozz
 

Brkato Prase

Mali covek sa velikim stomakom!
08.09.2015
262
519
93
Darkwood
Nije problem u cekanju posiljke nego je problem to sto evo vec 9 punih dana(7 radnih) a posiljka nije krenula...lovu su fino lepo digli sa kartice(nije istekla niti slicno jer sam u medju vremenu placao online).

Stoji ono qwpi processing i nista..
A lepo je pisalo da kada budu poslali dobicu konfirmacioni email sa track brojem sa kojim mogu track and trace samo dok je posiljka u UK.

Pitao sam ih sta je problem i dali eventualno treba dodatna potvrda jer ponekad traze kada prvi put narucujes, ali nista, cekam odgovor par dana.

Verovatno ce posiljka stici a oni nece odgovoriti..to me uzasno nervira i nikad vise necu naruciti kod njih jer mrzim bahatost.
Ako nisu u stanju procesuirati kad je u pitanju navala posiljki neka unajme jos ljudi, uvedu extra smenu i slicno, a ne ovako.
Ako do sutra ne odgovore nazvacu ih telefonom i biti malo vise nego bezobrazan.

Ne znam dali mogu da cancel order nakon odredjen broj dana(na nekim seed bankama ima tu opciju) sa time sto gubis postarinu i stealth pakovanje ako si isto platio, a vecina nas placa.

Plasticni ajde korsiti opciju Edit (uredi) pa neces pisati post za postom ;)oc
 
Poslednja izmena od urednika:

Brkato Prase

Mali covek sa velikim stomakom!
08.09.2015
262
519
93
Darkwood
Nazvao telefonom i nakon sto sam ukratko objasnio kako cekam na processing vise od nedelju dana cura ljubazno zatrazila broj narudzbe i obecala da ce se licno postarati o posiljci, te se ispricala i objasnila da su imali neocekivano veliki broj narudzbina i kako rade punom parom.
Short story nakon 30-40 min dobio sam email sa tracking brojem i jedno poduze izvinjenje zbog kasnenja navodno zbog nekog praznika.

Apologies for the delay we have been catching up after an unprecedented amount of orders over the UK bank holiday.
Eto, i to je reseno samo malo bespotrebne nervoze jer nikad nisam ovoliko dugo na dispatch.

p.s
Mod:
Kako da koristim edit nakon sat dva?Ja ne mogu naci tu opciju, sorry?
 

Brkato Prase

Mali covek sa velikim stomakom!
08.09.2015
262
519
93
Darkwood
Malo ti pitanje nije na mesto jer je kao prvo sponzor foruma(sto znaci prilicno respektabilna firma) a kao drugo ako si malo proguglao i procitao po netu oni su jedna od najrespektabilnijih banki semena i imaju odlicnu reputaciju.
U slucaju da se posiljka izgubi ili je ne dobijes onda ti posalju ponovno o njihovom trosku(moras imati dokaz da posiljku nisi dobio iz poste).

p.s
Danas me kontaktirao vlasnik Tom sa upitom kakve sam probleme imao sa osobljem jer sam se u mailu pozalio na bezobrazan "ne odgovor" sto se tice support tiketa kojeg sam otvorio.
U svakom slucaju pohvalna stvar i preporuka za seedsmana.
 
17.04.2015
80
20
8
27
Imam pitanje u vezi jack herera na seedsmanu. Znaci ima dva jack herera fem. Seed fotoper. I dva jack herera automata isto fem. Nije mi jasna razlika?? Od oboje po dva?
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Zeljannn
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.