Pozdrav Ekipa!
Odlučio voditi dnevnik -da malo podjelim iskustva a i dobijem nova
!
Radi se o Northern Lights-Sensi Seeds,48+dana cvati-"brzinka"po mom misljenju. Al vidjet čemo tekom growa..
NL je cup winner nekoliko puta,indica 80%,20%sativa. Thc 18%+,CBD >1%.
(3.photo.fem.)
I jedna regularna(iz domačeg šteka)..Avantura počela u početku aprila.
Od opreme ,substrata+gnojiva:
》Box
irat (80×80×160),
》Svetlo: Cob 4×50w,3500K,cittizen clu048 1212 (diy)+50w kineza -blurple light(u cvatu dodam),
》2×15w fan za pirkanje po bilju,
》Ex.fan TT 100 bez filtera(ne koristim u početku vege..),
》žica za lst,Ph mjerač,škare..,
》Grijalni kabal 50w(u početku seedlinga),
》Jiffy tablete,
》Zemlja Plagron grow mix
》Potovi 4× 11.l
》Đubriva
lagron alga grow,pure zym,batguano BioFloral(prašak),Hesi Starter pack..i još ču dokupit,kad "uđu" u cvat..(Jednu ču sa hesijem odgrowat),..
Početak klijanja sjemenki u čaši vode(10-24 h)-pa u maramicu vlažnu i med tanjurčiča.3.4.22-Regularna.), a par dana kasnije i NL SS.(8.4.2022)
NL su baš brzo pustile klicu(12h)a Iz jiffy su izašle za 24h.ekstra-pohvalno(sigurno sveže sjemenke)..ovde su tek izvirile NL,a reg.jih "malo"šiša..
dva dana kasnije
reg.iz joxa-pred presadnjom(17.4.22)-dole
ova slika 18.4.2022
(pored kantice za dizanje vlage(umočena krpa+ventilator) i uspio sam vlagu podiči iz 30 na 50-60%.Je
jedna reg.koja je išla van boxa..
ovo je slikano 18.4.22.,gore,tri u redu su NL .
a ova ispod slika-je regularna biljka
a NL na isti dan
onda sam presadio i NL u 11.l saksije,
do tog datuma,zalivene sa root-juicom Biobizz 1ml/l,dvaput,međutim,velika regularna dobila jednom alga grow 2ml/l..
Presadnja:
korijen od NL,sađene u grow mix zemlju-od početka
današnje stanje(1.5.2020)
Bilo juče malo vezanja(lst),a pre dva dana sam 1.put topirao NL.
Reg.topirana dvaput-prvi put išla u tri grane(pa se izbile i stranske grane)-juče topiral ponovo te 3.nove grane,da se stranske još malo izduže..
Napomena: zalivam vodom iz pipe,Ph 8.0. Spuštao zasad nisam,al to radim sa malo citronske kiseline(razredim u 1.dcl.vode citronku)-pa dodajem i mjerim Ph...
Za uvodni dio dnevnika bi to bilo to.Nisu zahtjevne ,grow ljepo napreduje.Neče biti duge vege-jer mi je plan da jih prebacim na cvat što pre.
U planu je grow sa Soma Sacred sjemenkama i soil kitom,Soma tea-om..al to je več druga priča
Slika za kraj 1.og up-data
peace by Lovetogrow
Odlučio voditi dnevnik -da malo podjelim iskustva a i dobijem nova
Radi se o Northern Lights-Sensi Seeds,48+dana cvati-"brzinka"po mom misljenju. Al vidjet čemo tekom growa..
NL je cup winner nekoliko puta,indica 80%,20%sativa. Thc 18%+,CBD >1%.
(3.photo.fem.)

I jedna regularna(iz domačeg šteka)..Avantura počela u početku aprila.
Od opreme ,substrata+gnojiva:
》Box

》Svetlo: Cob 4×50w,3500K,cittizen clu048 1212 (diy)+50w kineza -blurple light(u cvatu dodam),
》2×15w fan za pirkanje po bilju,
》Ex.fan TT 100 bez filtera(ne koristim u početku vege..),
》žica za lst,Ph mjerač,škare..,
》Grijalni kabal 50w(u početku seedlinga),
》Jiffy tablete,
》Zemlja Plagron grow mix
》Potovi 4× 11.l
》Đubriva

Početak klijanja sjemenki u čaši vode(10-24 h)-pa u maramicu vlažnu i med tanjurčiča.3.4.22-Regularna.), a par dana kasnije i NL SS.(8.4.2022)
NL su baš brzo pustile klicu(12h)a Iz jiffy su izašle za 24h.ekstra-pohvalno(sigurno sveže sjemenke)..ovde su tek izvirile NL,a reg.jih "malo"šiša..

jedna reg.koja je išla van boxa..

a ova ispod slika-je regularna biljka

do tog datuma,zalivene sa root-juicom Biobizz 1ml/l,dvaput,međutim,velika regularna dobila jednom alga grow 2ml/l..
Presadnja:

Bilo juče malo vezanja(lst),a pre dva dana sam 1.put topirao NL.
Reg.topirana dvaput-prvi put išla u tri grane(pa se izbile i stranske grane)-juče topiral ponovo te 3.nove grane,da se stranske još malo izduže..
Napomena: zalivam vodom iz pipe,Ph 8.0. Spuštao zasad nisam,al to radim sa malo citronske kiseline(razredim u 1.dcl.vode citronku)-pa dodajem i mjerim Ph...
Za uvodni dio dnevnika bi to bilo to.Nisu zahtjevne ,grow ljepo napreduje.Neče biti duge vege-jer mi je plan da jih prebacim na cvat što pre.
U planu je grow sa Soma Sacred sjemenkama i soil kitom,Soma tea-om..al to je več druga priča
Slika za kraj 1.og up-data