Sex, Kundalini, ejakulacija, magovi, andjeli i demoni...

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

kLick

Aktivan Član
21.10.2007
94
17
8
44
Velika borba između snaga Svjetla i snaga Tame vodi se otkad postoji sam život. Skriveni korijen te borbe leži u seksu.

Postoji jedna ispravna interpretacija misterije seksa. Bijeli magovi nikada ne ispuštaju sjeme. Crni magovi uvijek ispuštaju sjeme. Bijelim magovima se Vatrena zmija njihovih magičnih moći uzdiže kroz medularni kanal. Crnim magovima se Zmija spušta u čovjekove atomske krugove pakla.

Bogovi i demoni žive u vječnoj borbi. Bogovi brane doktrinu čistoće. Demoni mrze čistoću.

Na astralu postoje hramovi Svjetla i Tame, i tamo gdje Svjetlo sjaji većim sjajem, Tama je gušća.

Ako okultni tragalac uđe sa svojim astralnim tijelom u vještičju prijestolnicu, neizbježno će se naći pred vrlo lijepim i elegantnim spiralnim stepenicma koje vode u najtajniji dio zdanja. To je elegantna soba opremljena svim sjajnim luksuzom iz 18. stoljeća. Sjaj ogledala iz Tisuću i jedne noći, prelijepi tepisi i sva bolesna ljepota koju karakterizira Nahemah. Upravitelj tog zdanja je Don Ramon Rubifero, istaknuti vitez Crnog grala, strašan demon mraka.

Nesretni su učenici koji tamo zalaze. Zavesti će ih Nahemahina kobna ljepota i magija njenog šarma. Zatim će naglavačke propasti u bezdan pakla, gdje se čuje samo plač i škrgutanje zubiju. Za njih bi bilo bolje da se nisu ni rodili, ili da su zavezali mlinski kamen oko vrata i bacili se na dno mora. Slava srebrnog kaleža sa krvlju Otkupitelja svijeta sjaji u hramu Montserrat. U hramu Salamanka sjaji tama Crnog grala. U hramu Montserrat slave se kozmički festivali. U hramu Salamanka odvratne vještice profanim plesovima slave Sabat.

Vitezovi Svetog grala slave Krista i božansku Majku. Vitezovi Crnog grala slave Jahvea i fatalnu sjenu Majke prirode. Ta sjena se zove Santa Marija*. Kraljevstvo Santa Marije je bezdan pakla. Velika bitka između snaga Svjetla i Tame traje čitavu vječnost.

Kičma velike borbe je u seksu. Bijeli Magovi žele podignuti Zmiju. Crni

*Santa Marija: ime koje lako može zbuniti neupućene. Ne treba brkati Santa
Mariju sa Majkom Marijom, Isusovom majkom, kao ni Jahvea sa Jehovom.
magovi žele spustiti Zmiju. Bijeli Magovi slijede Put savršenog braka. Crni Magovi vole preljub i bludničenje.

Postoje Majstori Velikog bijelog bratstva. Postoje Majstori Velike crne lože. Postoje učenici Velikog bijelog bratstva. Postoje učenici Velike crne lože. Učenici Velikog bijelog bratstva znaju kako svjesno i pozitivno
putovati u astralnom tijelu. Učenici Velike crne lože također znaju putovati u astralnom tijelu.

Tko god vidi elegantne prostorije Jahve-Semoa, bit će zaslijepljen njihovim sjajem i raskoši. Vidjet će tamo tisuće žena, crnih magova obdarenih krajnje bolesnom ljepotom. Neiskusna Duša koja zađe u te regije zla, može biti zavedena na krivi put i pasti zauvijek u bezdan propasti. Bolesno lijepa Nahemah je opasna.

U hramovima Svjetla možemo vidjeti samo ljubav i mudrost. Opaka bića ne mogu tamo ući jer žive u nižim dimenzijama.

Nahemahina ljepota je smrtonosna. Oni koji su bili toliko zaljubljeni, koji su davali vječni zavjet ljubavi, mogli su biti sretni. Na nesreću, očarani Nahemahinom ljepotom, obožavali su drugu ženu i pali u bezdan očajanja. Nahemahina ljepota podmuklo sjaji u odajama Jahve-Semoa.

Crni magovi imaju sveti simbol. To je bakrena posuda. Bijeli Magovi imaju za svoj sveti simbol Sveti križ.

Taj znak križa potječe od falusa. Umetanjem vertikalnog falusa (penisa) u horizontalni uterus (vaginu), dobiva se križ. Križ ima moć stvaranja. Ne postoji stvaranje bez znaka Svetog križa.

Blagoslovljene ruže spiritualnosti cvatu na križu Savršenog braka. Savršeni brak je spoj dvaju bića; jednog koje voli više i drugog koje voli bolje. Najbolja religija podarena ljudskoj rasi je Ljubav.

Crni Magovi mrze Savršeni brak. Nahemahina fatalna ljepota i Lilithini seksualni zločini kobna su antiteza Savršenog braka.

Bijeli Magovi štuju unutarnjeg Krista. Crni magovi štuju Sotonu. To je »Ja«, reinkarnirajući ego. Zaista, »Ja« je ona ista sablazan koja je poznata pod nazivom Čuvar praga. On se neprestano reinkarnira kako bi zadovoljio želje. »Ja« je pamćenje. U »Ja« su sadržane sve memorije naših prijašnjih osobnosti. U »Ja« se nalazi Ahriman, Lucifer, Sotona.

Naše pravo biće je unutarnji Krist. Naše pravo biće je univerzalne prirode. Naše pravo biće nije niti jedna vrsta višeg ili nižeg »Ja«. Naše pravo biće je impersonalno, univerzalno i božansko. Ono transcendira sve koncepte »Ja«, ega itd.

Crni magovi jačaju svog Sotonu i u njemu temelje svoju fatalnu snagu. Sotonin oblik i veličina rezultat su visokog stupnja ljudske iskvarenosti. Kad stupimo na stazu Savršenog braka, Sotona gubi svoj veličinu i ružnoću. Moramo rastvoriti Sotonu. To je moguće jedino pomoću Savršenog braka.

Trebamo se uzdići do stanja Anđela. To je moguće postići jedino prakticiranjem seksualne magije sa Ženom-svećenicom. Anđeli su savršena bića.

Postoje dvije vrste seksualne magije: bijela i crna, pozitivna i negativna.

Seksualna magija sa izbacivanjem sjemena je crna magija. Seksualna magija bez ejakulacije je bijela magija.

Niti jedan bijeli mag ne ispušta sjeme. Bijeli magovi slijede Put savršenog braka.

Članovi sekti Bhon i Dugpa (reda »Crvenih kapa«) žele svojom kobnom procedurom ujediniti solarne i lunarne atome kako bi probudili

Kundalini. Rezultat njihovog neznanja je odvajanje od unutarnjeg Boga za sva vremena.

Bijeli Magovi miješaju solarne i lunarne atome u svom vlastitom seksualnom laboratoriju. Za tu svrhu koristi se Savršeni brak. Blagoslovljena da je žena. Blagoslovljena da je Ljubav.

Velika bitka između bijelih i crnih magova ima svoje korijene u seksu. Zmija kušnje iz Edena i mjedena zmija koja je izliječila Izraelce u pustinji, u međusobnoj su borbi. Kad se Zmija podigne, mi postajemo Anđeli; kad se spusti, postajemo demoni.

Za vrijeme seksualne magije pojačavaju se tri daha čiste akaše koji se spuštaju kroz bramaničnu nit. Kad mag ispusti sjeme, on izgubi milijune solarnih atoma koje nadomještaju milijuni demonskih atoma. Te demonske atome seksualni organi prikupljaju prilikom nevoljnih pokreta koji prate izbacivanje sjemena. Sotonini atomi se pokušavaju uspeti do mozga kroz bramaničnu nit (u leđnoj moždini), ali tri daha akaše strmoglavljuju ih u pakao. Kad se oni zatim sudare sa Crnim atomskim bogom koji prebiva u dnu kičme, Zmija se budi i usmjeruje prema dolje i tako u astralnom tijelu formira đavolov rep.

Anđeli su savršena bića. Da bismo se uzdigli do stanja Anđela potreban je Savršeni brak. Demoni su perverzna bića.

Postoje dvije vrste seksualne magije: bijela i crna. Oni koji prakticiraju bijelu seksualnu magiju, nikada ne ispuštaju sjeme. Oni koji prakticiraju crnu magiju, ispuštaju sjeme.

Članovi sekti Bhon i Dugpa crne lože Tibeta ispuštaju sjeme. Nakon što ga izbace, ta mračna bića sakupe sjeme iz ženske stidnice posebnim instrumentom. Kasnije ga reapsorbiraju kroz urinarni kanal koristeći crnu magiju, jednom varijantom vajroli mudre koju ne želimo objaviti kako ne bi propagirali kobnu nauku tamne strane.

Ti magovi sjene vjeruju da na taj način mogu pomiješati solarne i lunarne atome kako bi probudili Kundalini. Rezultat toga je, međutim, da se kičmena Vatra, umjesto da se podigne kroz medularni kanal, spušta u čovjekove atomske predjele pakla i pretvara u Sotonin rep.

Bijeli Magovi miješaju solarne i lunarne atome unutar istog seksualnog laboratorija, ali ne čine zločin ispuštanja sjemene tekućine.

Time oni probuđuju Kundalini na pozitivan način i ona se pobjedonosno podiže kroz medularni kanal. To je put Anđela.
Bijeli Magovi teže prema anđeoskom stanju. Gospodari tame žele postići stupanj anagarika.

Duše koje slijede Put savršenog braka stapaju se sa svojim unutarnjim Bogom i uzdižu se u Kraljevstvo natčovjeka.

Duše koje mrze Put savršenog braka odvajaju se od svojeg unutarnjeg Boga i tonu u bezdan pakla.

Bijeli Magovi podižu seksualnu energiju kroz dva simpatetička živčana vlakna u kičmi. Ta dva vlakna su međusobno isprepletena u meduli tvoreći svetu Osmicu. To su dva svjedoka Apokalipse.

»Napunite svoje kaleže, braćo, sa svetim vinom Svjetla.«

Zapamtite da kalež označava mozak. Potrebni su vam orlov vid i vatrena krila.

Bića mraka trude se da vas odvedu sa pravog puta. Znajte da su tri najgore opasnosti koje prijete učeniku ove: spiritualni mediji*, lažni proroci i proročice i seksualna iskušenja.

Ovo je Put oštrice mača; ovaj put je prepun opasnosti, kako vanjskih tako i onih unutar nas. Živite u budnosti i opreznosti kao stražar u ratu.

Ne budite iznenađeni gledištima onih koji smatraju da seks ima samo animalnu funkciju i da mu svrha nije spiritualna transcendencija.

Lažni proroci obično mrze seks i podučavaju doktrine koje oduševljavaju naivne i koje ih, nakon što su njima fascinirani, odvode u propast.

Ne budite zbunjeni lažima mračnih bića. Zapamtite da spiritualni mediji obično služe kao vozila za crne entitete. Oni se prikazuju kao branitelji čistoće, a govore protiv Puta savršenog braka. Obično se predstavljaju da su Isus Krist ili Buddha i sl., kako bi zaveli naivne. Budite oprezni prema iskušenjima koja leže pred vama. Budite razboriti i oprezni.

Zapamtite da se oko seksa vodi velika bitka između snaga Svjetla i snaga Tame. Svatko tko krene Putem savršenog braka mora biti vrlo svjestan tih triju smrtonosnih opasnosti.

Mračna bića se neumorno naprežu da vas skrenu sa Puta savršenog braka.

*spiritualni mediji: osobe kroz koje djeluju ili govore bestjelesna bića iz drugih
dimenzija

Nemojte dopustiti da vas zavedu uzvišena učenja koja savjetuju izbacivanje sjemena jer ona predstavljaju crnu magiju. Kralj đavolskih atoma čeka u trtici priliku da probudi Zmiju u negativnom smjeru i usmjeri je nadolje. Pri izbacivanju sjemena, Crni atomski bog zaprima vrlo snažan električni impuls dovoljan da probudi Zmiju i usmjeri je prema čovjekovim atomskim predjelima pakla. Na taj način čovjek postaje demon i pada u pakao.

-iz knjige "Savršeni brak" Samaela Auna Weora
 
  • Sviđa mi se
Reactions: mr.dr.Smok

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
33
0
36
trabunjar.bloger.hr
nije mi skroz jasno što ovaj tip trabunjana...bhon(pretpostavljam budisti) su crni magovi i ispuštaju sjeme?kundalini je loša energija? :D
bem ti ćo, najebal san ki žuti :p.
smiješno mi je kad naletim na ovakve uzvišene sintagme i simbole :D
kaleži,velike lože,magovi u svim duginim bojama,salamanske odvratnice,vitezi,knezovi...
kao da sam u astralnoj šund reprodukciji srednjevjekovne mistike :D,
a čini mi se da većina hermetičara tako brije. mislim nije da omalovažavam njihovo znanje samo mi je smiješno to.
i baš sam nedavno okusio čari astralne pohote :p.
tražio sam sobu 407 (duga priča je vezana uz nju) i ugl vodila me jedna cura do tamo,bila je tolko ljepa da si mislim kako bi se mogli malo poševit prije nego dobijem što sam htio od nje(da me digne preko nekih stepenica što inače ne uspjevam proć) :D.inače, seks u lucidu mi je znao bit realniji nego u stvarnosti ugl krenem u akciju kad ona čisto iz šale...postane nevidiljiva i ponovno se pojavi ko ogromna životinjska pandža s tijelom iznad glave mi(tako da ga nisam mogao vidjet) zgrabila me za kitića...na nogama su mi se pojavili okovi koji su me držali za pod. i u sasvim realističkim bolovima od sat vremena me dizala za genetalije u zrak i okretala naopačke, što je za efekt imalo sporo izrazito bolno trganje pojačano inercijom okova.probudio sam se u krevetu i zateko si izmrcvareno međunožje i krvave plahte i nekakve ogoavne trule komadiće mesa po bedrima...al tu me nije ništa bolilo nit sam paničario jer sam se naviko na false awekeninge poslje lucida.
u svakom slučaju ne valja bit napaljen i ne namjeravam ovo ponavljat :D. rađe ću bit kristov sljedbenik, ili riješit neriješene podsvijesne strahove od žena...postat gej?
šta ima u savršenom braku o pederima? :D jesu možda crni magovi?to bi bar objasnilo efekt njihovih najčešće odabranih profesija

p.s i bilo je nečeg izrazito srednjovjekovnog u tom mučenju.bio sam siguran u tim trenutcima i kad sam se probudio da su križari sve te metode primili od anorganaca ili barem imali slične subkončes gej in denaial snove :D
 

kLick

Aktivan Član
21.10.2007
94
17
8
44
wannabeshaman1 je napisao(la):
nije mi skroz jasno što ovaj tip trabunjana...bhon(pretpostavljam budisti) su crni magovi i ispuštaju sjeme?kundalini je loša energija? :D
bem ti ćo, najebal san ki žuti :p.
smiješno mi je kad naletim na ovakve uzvišene sintagme i simbole :D
kaleži,velike lože,magovi u svim duginim bojama,salamanske odvratnice,vitezi,knezovi...
kao da sam u astralnoj šund reprodukciji srednjevjekovne mistike :D,
a čini mi se da većina hermetičara tako brije. mislim nije da omalovažavam njihovo znanje samo mi je smiješno to.
i baš sam nedavno okusio čari astralne pohote :p.
tražio sam sobu 407 (duga priča je vezana uz nju) i ugl vodila me jedna cura do tamo,bila je tolko ljepa da si mislim kako bi se mogli malo poševit prije nego dobijem što sam htio od nje(da me digne preko nekih stepenica što inače ne uspjevam proć) :D.inače, seks u lucidu mi je znao bit realniji nego u stvarnosti ugl krenem u akciju kad ona čisto iz šale...postane nevidiljiva i ponovno se pojavi ko ogromna životinjska pandža s tijelom iznad glave mi(tako da ga nisam mogao vidjet) zgrabila me za kitića...na nogama su mi se pojavili okovi koji su me držali za pod. i u sasvim realističkim bolovima od sat vremena me dizala za genetalije u zrak i okretala naopačke, što je za efekt imalo sporo izrazito bolno trganje pojačano inercijom okova.probudio sam se u krevetu i zateko si izmrcvareno međunožje i krvave plahte i nekakve ogoavne trule komadiće mesa po bedrima...al tu me nije ništa bolilo nit sam paničario jer sam se naviko na false awekeninge poslje lucida.
u svakom slučaju ne valja bit napaljen i ne namjeravam ovo ponavljat :D. rađe ću bit kristov sljedbenik, ili riješit neriješene podsvijesne strahove od žena...postat gej?
šta ima u savršenom braku o pederima? :D jesu možda crni magovi?to bi bar objasnilo efekt njihovih najčešće odabranih profesija

p.s i bilo je nečeg izrazito srednjovjekovnog u tom mučenju.bio sam siguran u tim trenutcima i kad sam se probudio da su križari sve te metode primili od anorganaca ili barem imali slične subkončes gej in denaial snove :D

Kundalini je energija. Mi je cinimo dobrom i losom. "Dobro" je uzdizanje Kundalini gore, "lose" je spustanje Kundalini dolje. Al opet sve ovisi o tom sto ti je cilj. Ak ti je cilj nabrijat ego do kraja i skupit sto vise moci, energiju uzimas sebi, a visak sibas van ejakulacijom il npr. udarcem. Ak ti je cilj unistit ego, energiju dizes gore, a visak saljes van kroz Krunu.

Nema nis lose u bit napaljen. Ak si iz ovog gore to skuzio, onda si krivo skuzio. Covjek prica bas o tome da je sex centar magije. Prica o tome da svaki bijeli mag ima svoju bijelu svecenicu i da je sam cin vodjenja ljubavi, cin uzdizanja u nebesa i spajanje dvoje u jedno. Isus je imao Mariju Magdalenu s kojom je, dao bi se okladit, proveo sate i sate vodjenja ljubavi u komadu. I takodjer se kladim da je svrshavao nebrojeno puta, al nije ejakulirao. Isus Krist, jedan od prvih tantrickih majstora. :)
Tko misli da je on bio djevac, iliti da je bio cijeli zivot u celibatu, IMHO jako se vara.

Sto se tice tvog lucida, covjece... nije tebi lako :) al opet, kome je...

Sto se tice homosexualnosti na nju gledam takodjer kao crnu magiju i vrhunac egoizma. Ljudi toliko vole sebe, tj. svoj ego, da cijeli svoj spol vole vise nego suprotni. Ili se boje suprotnog spola zbog nekih trauma u djetinjstvu. Ili...
Uglavnom mislim da je to poremecaj u Sakralnoj cakri i u Solarnom plexusu. Zasto su lezbe cesto tako muzevne i zasto su ****** cesto tako zenskasti? I zasto si cesto nadju partnere koji u njima vide suprotni spol upravo zbog toga?
Kapitalizam i homosexualnost idu ruku pod ruku. Vrhunac ega. Uopce me ne cudi je sad tako "moderno" biti homosexualac.
Sto se tice same rijeci gay i znacenje koje trenutno ima, to mi se ne svidja. Prvenstveno zato sto znam da je pocetkom proslog stoljeca oznacavala osobu koja je vesela, tipa merry, happy i tome slicno. Imas je u masu filmova, muzike itd... A onda je neki inteligentni homosexualac/alka skuzio koliko je semantika bitna i da je u rijecima magija. I da ako neki termin na koji se gleda negativno povezes s rijeci cije je orginalno znacenje pozitivno i sam termin ce s vremenom pocet dobijat pozitivno znacenje.
Tako da su sad glavne oznake homosexualizma rijec gay i duga. Duga covjece. Uzeli su boje cakri i rekli to je nase, to nas predstavlja. Cista perverzija.
Da budem poprilicno banalan i vulgaran, ako za silovanje, a onda i ubijanje i spaljivanje male djece nadju dovoljno lijepu rijec i povezu znacenje tog cina s njom, taj cin ce s vremenom postajat sve pozitivniji.
I prije nego me optuze za gej bashing i tome slicno, zelio bi rec da nemam nista protiv homosexualaca. Svatko ima pravo na svoj izbor i na svoje odabire, ako taj izbor ne nanosti stetu nekom drugom. Ja to gledam na nacin koji gledam, netko drugi ce na to gledat drugacije.
Ono sto me smeta je terminologija kojom se pokusavaju opravdat pred samim sobom i pred svijetom, i kradja tudjih pojmova i simbola.


Sto se tice same knjige nisam ju jos procitao. Tek jucer sam naletio na ovo gore, procitao, skuzio dobar dio i reko moram to postat, valjda ce jos nekom pomoc da skuzi neke stvari...
Sve vise mi se cini da je ovaj svijet sada upravo Sotona na vrhuncu svoje moci, taman prije pada. Inteligentan, lijep, zavodljiv, snazan... Perverzija se slavi vise nego ikad i tesko je vidjet da je nesto uopce perverzija... Rece bivsi ateist i uvijek nevjerni Toma. =)


"The bigger you build the bonfire of understanding, the more darkness it reveals" - Terence McKenna
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
I onda dođe dežurni skeptit i pita što bi to bili solarni i lunarni atomi?
A ta energija što se spominje, jel se da ona ikako mjerit?
Sve to zvuči ko neki interesantan roman, ovakva neka naklapanja uzimaju se zdravo za gotovo, a neke sasvim realne i dokazane stvari ista ekipa tako često ne prihvaća, ali bolje ne pričat o tome, odma će me se popljuvat.
A ove priče o savršenom braku i slično mi sve zvuče ko pokušaj da se moral koji je netko zamislio da je pravi i univerzalan predstavi kao da ima neku nadnaravnu važnost i da su posljedice života koji nije u skladu s njime katastrofalne. Tipični religijski pristup, ono što se kaže je tako i o tome nema govora, tko ne slijedi ide u pakao ili neku slično izmišljeno užasno mjesto. Nema univerzalnog morala i apsurdno je vjerovati da su promiskuitetni ili homoseksualni ili monogamni ili perverzni ljudi u očima "svemira" različiti, tj. da je jedan način univerzalno bolji od drugog.
 

Kreso1988

Aktivan Član
04.07.2009
143
23
0
33
Seksualna magija sa izbacivanjem sjemena je crna magija. Seksualna magija bez ejakulacije je bijela magija.
sta sam ja crni mag onda, haha

nego mogu rec da se vise manje slazem sa šandorom sto se tice religijskih pi*darija i tog braka svete zajednice ovo ono ides u pakao ako se drugaciji i ako nejdes na misu svake nedelje i u kasu nebuacis bar kunu
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
33
0
36
trabunjar.bloger.hr
pretpostavljam da ne prakticiraš seksualnu magiju (http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_magic) tantru il što god i pritom ispuštaš svoje dragocjeno sjeme, pa čemu briga :D?iako nije mi jasno kako seksualna magija i tantra uopće mogu bit to što bi trebale bit ako ispuštaš sjeme.

tip ga poprilično tariguzinđa al ono glavnu u priči mi se čini točno.
probaj samo zamislit da osjećaj koji ti se stvara u preponama prilikom seksa i orgazma, vlastitom namjerom i koncentracijom možeš produžit i raširit po čitavom tijelu pa čak i izvan njega.ne kužim kako ljude sama pomisao na takvu ekstazu ne oduševi :D.u usporedbi s tom varijantom običan seks je nešto dosadno, gubitak energije i čisto zlo :D.samo što je potrebno pun k. upornosti za uspjet...mislim dok ti uopće obratiš pažnju na energiju i kreneš nešto s njom radit već te prođe erekcija.
i kolko god se ta njegova podijela činila smiješnom...da su crni magovi koji svršavaju, nije skroz netočna. svašta lošeg bi mi se dogadalo kad bi u višim i astralnima stanjima svršio...a ne držim do lažnog morala.osim toga ograničavanje osjećaja svršavanja od kud je krenulo čini se autodestruktivno i povezano sa stagnacijom...a stagnacija je opis "crnih magova".

edit:inače moje oduševljenje tom idejom se ne svodi na pomišljanje mogućnosti.imo sam čak i kvaziuspjehe.kad bi nadimljen od afganistanca
tokom seksa osjetio i lociro doživljaj našeg trenja :) kao neku kuglu koja bi se počela rasprostirat po nama....

e da šamane, neznam kolko je uopće moguće izbjeć antropomorfiziranost percepcije...ako na to misliš.
 

kLick

Aktivan Član
21.10.2007
94
17
8
44
Šaman Šandor je napisao(la):
I onda dođe dežurni skeptit i pita što bi to bili solarni i lunarni atomi?
A ta energija što se spominje, jel se da ona ikako mjerit?
Sve to zvuči ko neki interesantan roman, ovakva neka naklapanja uzimaju se zdravo za gotovo, a neke sasvim realne i dokazane stvari ista ekipa tako često ne prihvaća, ali bolje ne pričat o tome, odma će me se popljuvat.
A ove priče o savršenom braku i slično mi sve zvuče ko pokušaj da se moral koji je netko zamislio da je pravi i univerzalan predstavi kao da ima neku nadnaravnu važnost i da su posljedice života koji nije u skladu s njime katastrofalne. Tipični religijski pristup, ono što se kaže je tako i o tome nema govora, tko ne slijedi ide u pakao ili neku slično izmišljeno užasno mjesto. Nema univerzalnog morala i apsurdno je vjerovati da su promiskuitetni ili homoseksualni ili monogamni ili perverzni ljudi u očima "svemira" različiti, tj. da je jedan način univerzalno bolji od drugog.

rws-01-magician.jpg
rws-02-high_priestess.jpg


Sol i Luna, Magician i High Priestess, muski i zenski arhetip. Sad ih zamisli zajedno u pozi koja ti odgovara i valjda ce ti bit jasnije kako dolazi do spajanja solarnih i lunarnih atoma, dezurni skeptice. :)

Nemam pojima dal se moze mjerit i kojim uredjajima. Nagadjam da moze, al posto ne znam kako glupo mi je to sa sigurnoscu tvrdit. Ako ti ista znaci, mogu je dokazat tako da te redovito okine lagani strujni udar kad te dotaknem nakon podizanja Kundalinija (losa kontrola energije). Mozes to nazvat i kontinuirani staticki elektricitet. :p
Podsjecas me malo na jednog lika koji je da dokaze da kristali nemaju nikakvu provodnost energije snimio filmic u kojem stavlja gorski(?) kristal izmedju + i -, pusta struju i ne uspjeva zatvorit strujni krug. Dokaz i pol.
Ne kuzim tvoju potrebu redovito uletavat u moje threadove s kojima se ne slazes da bi mi dokazao da sam u krivu. Zar ti je vjera u tvoje znanje toliko krhka?


Ne radi se o moralu. Radi se o sintezi. Go figure.


Evo ti jedan netipicni religijski pristup Sotoni.

devil-card.jpg


Karta XV. Velike Arkane Tarota je Vrag. Prikazuju ga kao veliko bice (misicavog covjeka i/ili covjeka sa velikim trbuhom - Solarnim plexusom, centrom ega), cesto s rogovima koji sluze za borbu, s naopakim pentagramom koji umjesto da je usmjeren prema gore, prema Visem Ja, on je usmjeren prema dolje, prema Nizem Ja, prema Egu. Kraj njega se nalaze puno manji muskarac i zena, privezani lancima za njega, osobe s dovoljno malim egom da mu sluze i dovoljno velikim na se osjecaju bolji od nekog drugog. Vrag cesto zna imat povez proko ociju, jer ne zeli vidjeti stvarnost i posljedice svojih djela. Namrgodjen je zato sto na silu zeli zatvoriti svoje 3. Oko, ne zeli vidjet buducnost kakva stvarno jest. Slobodno bi mu mogli stavit i ruzicaste/crne naocale na oci. (zasto toliko ljudi sad nosi suncane naocale? zasto im je Svjetlo prejako?)


Nitko ne govori da je jedan put "bolji" ili "gori". Govorim o tome da svaki put ima svoj smjer i cilj. Na svakom od nas je da bira smjer puta ovisno o tome kojem cilju tezi.
I naravno, sve ovo gore je IMHO. Uz teoriju ne prilazem apsolutno nikakve znanstvene dokaze. :)
 

kLick

Aktivan Član
21.10.2007
94
17
8
44
Kreso1988 je napisao(la):
Seksualna magija sa izbacivanjem sjemena je crna magija. Seksualna magija bez ejakulacije je bijela magija.
sta sam ja crni mag onda, haha

nego mogu rec da se vise manje slazem sa šandorom sto se tice religijskih pi*darija i tog braka svete zajednice ovo ono ides u pakao ako se drugaciji i ako nejdes na misu svake nedelje i u kasu nebuacis bar kunu


O Crkvi imam slicno misljenje kao i o Illuminatima, oni na visim polozajima znaju znanje koje ni u kom slucaju ne smije icurit masama jer u tom slucaju gube svoju moc. Opet ego. Zato sibaju poluistine i prodaju ih na taj nacin da se skoro nis bitno ne moze skuzit zasto i kako.

Crkva kaze jedini dopusteni sex je onaj za stvaranje djece. Mislim da je ovo gore poprilicno razlicito, cak i suprotno.
Crkva kaze Bog je gore, ja kazem da je u meni/tebi/njima... Takodjer i Vrag. Pa biraj.
Crkva kaze Isus je jedini sin bozji, mi ostali smo grijesnici. Ni s tim se ne slazem. Radi se samo o stupnju svijesti. Sve cesce se cuje pojam Christ Conciousness. Svi mi mozemo bit kao on, a moguce i bolji, kao sto kazu da je i on sam rekao. (bez ljutnje zbog hereze, kom smeta nek mi dopusti pravo na vlastito misljenje)

Ne kuzim di ti iz ovog gore vidis crkvu i mise i kase i...
 

kLick

Aktivan Član
21.10.2007
94
17
8
44
wannabeshaman1 je napisao(la):
pretpostavljam da ne prakticiraš seksualnu magiju (http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_magic) tantru il što god i pritom ispuštaš svoje dragocjeno sjeme, pa čemu briga :D?iako nije mi jasno kako seksualna magija i tantra uopće mogu bit to što bi trebale bit ako ispuštaš sjeme.

tip ga poprilično tariguzinđa al ono glavnu u priči mi se čini točno.
probaj samo zamislit da osjećaj koji ti se stvara u preponama prilikom seksa i orgazma, vlastitom namjerom i koncentracijom možeš produžit i raširit po čitavom tijelu pa čak i izvan njega.ne kužim kako ljude sama pomisao na takvu ekstazu ne oduševi :D.u usporedbi s tom varijantom običan seks je nešto dosadno, gubitak energije i čisto zlo :D.samo što je potrebno pun k. upornosti za uspjet...mislim dok ti uopće obratiš pažnju na energiju i kreneš nešto s njom radit već te prođe erekcija.
i kolko god se ta njegova podijela činila smiješnom...da su crni magovi koji svršavaju, nije skroz netočna. svašta lošeg bi mi se dogadalo kad bi u višim i astralnima stanjima svršio...a ne držim do lažnog morala.osim toga ograničavanje osjećaja svršavanja od kud je krenulo čini se autodestruktivno i povezano sa stagnacijom...a stagnacija je opis "crnih magova".

edit:inače moje oduševljenje tom idejom se ne svodi na pomišljanje mogućnosti.imo sam čak i kvaziuspjehe.kad bi nadimljen od afganistanca
tokom seksa osjetio i lociro doživljaj našeg trenja :) kao neku kuglu koja bi se počela rasprostirat po nama....

e da šamane, neznam kolko je uopće moguće izbjeć antropomorfiziranost percepcije...ako na to misliš.

Znao sam da ce ti bar nes iz knjige lec. =)
Ni meni nije sve potpuno jasno, nit se sa svim potpuno slazem, al ima se sta za naucit i o cemu mozgat. Food for mind.