Shto ako pandurija otkrije biljku????

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Ras Tafari

Aktivan Član
03.06.2006
218
13
0
34
Zanima me jeli bi netko otisao u zatvor, tj. je li bi netko krsio zakon ako bi donio u boci 2 litre vode, i prolio tih 2 litara vode oko mjesta gdje raste biljka Konoplje.
Znaci samo prolio tu vodu na tlo, "slucajno" gdje raste Konoplja, a bez ikakvih fizickih kontakata sa biljkom.
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: e ova je dobra sasvim slučajno . Pa je li ovaj forum pro vutra ili kontra vutre ? Hoću da kažem meni stvarno više ne treba da duvam pišam se od smjeha skoro na svaki novi otvoreni post a nisam zapalio ima 2 i po mjeseca.
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
gle, zakonski.... mogu ti ako je biljka na tvome zemljistu, jer ako je na tvojoj zemlji, ti je posjedujes... a ako nije, to sto je zaljevas ne mogu ti nista, to nije posjedovanje... jedino mogu pocupat biljku i spalit je, dobit nalog da ti pretresu stan, i zafrkavat te sto su ti nasli jednu sjemenku na podu sobe... (i da je ne nadju podvalit ce ti)... BALKAN!
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
xaxaxa

Zanima me jeli bi netko otisao u zatvor, tj. je li bi netko krsio zakon ako bi donio u boci 2 litre vode, i prolio tih 2 litara vode oko mjesta gdje raste biljka Konoplje.
Znaci samo prolio tu vodu na tlo, "slucajno" gdje raste Konoplja, a bez ikakvih fizickih kontakata sa biljkom.

Postuj ovo u humor...
 

domba

Aktivan Član
06.01.2006
353
10
0
ja ovaj video nemogu prešutati..baš mi je žao čovjeka!
Pa zašto....kako...nevjerujem.....a al mi ga žao a i neznam ga....nažalost ovakvi policajci predstavljaju policiju....
strašno....
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Sličan slučaj ovo u Sarajevu i ono kad su u ZG nekog Marko Marjanac čini mi se .Murjaši razbili lika zato što se nisu odazvali na poziv murjaša da stanu da ih legitimiraju , kad su se već udaljavali iz diska u kojem se već odvijala tuča ,između nekih koji nisu imali ništasa ovim likom koji popušio od murije.Doduše ovaj Marko i njegov jaran nisu baš najbolje postupili,jebiga ipak ovo je balkan i trebali su stat kad ih je murija zvala ,pošto nemaju ništa sa tom tučom,legitimirali bi ih valjda i pustili, a ovako oni sjeli u auto a murija za njima a oni još u bjeg samo dolili ulje na vatru , jebiga . I najgore sranje kad su ih murjaci stigli nisu htjeli izać vani ,još mu je ako je vjerovat murji ovaj nešto dobacio kao "ko vas šiša ili jebe" kad su bili ispraed diska ,i onda s obzirom da su ovi murjaci nesposobni kreteni koji nisu u stanju smirit dvojicu 20 godišnjaka (ja mislim po izgledu,nisu mnogo stariji), a i bez obzira na godine gonjenih ,murjaš bi trebao bit obučen da ovoga koga goni uhapsi sa što manje ozljeda da mu nanese, jer kao ima pravo upotrjebiti silu ako se ovaj protivi privođenju.Ali ne ovi majmuni od murijaša su otvorili vrata od auta ovima(nenaouružanim) počeli ih čupat napolje ,još ga je ako im je vjerovat ovaj mali kao udario u nogu(jako zajebano,samo što nije murjak ostao invalid :icon_lol:) i umjesto da mu u najgorem slučaju vrati istom mjerom i uhapsi ga,taj majmun je izvukao ovog Marka iz auta i onda ga slomio ko da su ringu(ko da ga je Cro Cop nalemo)lik sav modar po očima nos mu u flasteru ,ko da ga je tramvaj zgazio , a murjaš dao izjavu koju je još potvdio onaj štakor neki inspektor ,veće neko mudo na TV, kao da se to ovaj ozljedio jer je udario glavom od štok od auta, ma da kako da ne,jest jedino ako ga je murijaš udario jedno 10 puta glavom od štok i to koliko je god mogao,na kraju ih odvedu u muriji 2 sata ispitivaju i dok je krvario ovaj lik hitna došla tek za 2 sata .A murijacima ništa , kažu na vjestima neće odgovarat nikome jer su kao sve dobro obavili,bar za sada stari od ovog što je najebo kaže da će ih goniti sve dok ih ne kazne za ono što su napravili.

E gdje i ja odo sad od ovog što sam htio reći ovome o zaljevanju biljke,a t+htio sam ti reć , ja kužim šta bi ti htio u stvari napravit i na šta ciljaš , ka oti samo prosipaš vodu , pravno gledano,recimo da smo u nekoj normalnoj državi , oni ne mogu nikako dokazat da ti u stvari zaljevaš biljku , uvjek možeš reći ja nemam pojma koja je to biljka,npr . posadiš negdje pored puta i ono kao izašo si prosuti vodu koja ti se ugrijala i nije za piće ,ajmo reć i pravit se ludi da ne znamo o kojoj se biljci radi i sasvim slučajno smo tu prsuli vodu , ali care ovo je Balkan i nema tu ni pravde ni zakona ,ovo ti se u narodu kaže kadija ta tuži kadija ti sudi (kadija = sudija) , iovdje na Balkanu taj isti kadija je povezan i s mafijom i svi fino sarađuju i fataju kojekakve papke kakav bi i ti ispao da te uhvate u kako prosipaš vodu kraj `opojne droge marihuane` pa ti onda , osim ako ti tata nije neko mudo u vladi ili nema veze sa nekim jakim u sudstvu , qrcu pričaj kako nemaš pojma da je to ta biljka i da nemaš ništa s tim. Nego prijatelju moj bolje ti je ovdje dobro pazi gdje ćeš da istresaš vodu jer sve i da stvarno nemaš ništa s tim ako naletiš na neku biljku koju možda čak da je neko drugi posadio ili je nikla tamo gdje je možda ptica posrala sjeme koje nije svarila i dobro smrvila,ili negdje je gdje je neko motao pa bacio sjeme kad je čistio ,oni ako tebe tu uhvate najebo si pravo .I svakako ti nema od te jedne ništa šta ti može bit na njoj vani na takav način u najboljem slučaju i da igraš oko nje svaki dan i okopavaš i onako kako bi trebalo zaprave da gojiš može ti bit 300 - 500 g na toj jednoj i to nekoj super vrsti ajmo reć kerala crush , a to na divlje i to još iz nekog sjemena šklj x žnj vrste to se ne isplati riskirat nimalo .

Druga je stvar imati neku kolibu negdje u prirodi u nekoj teškoj vukojebini i pripizdini gdje nema još ni asfalta i skoro niko nikad ne dolazi pa tamo obradit neku manju površinu zavučenu pravo između neke kupine borovine i slično, ali sve to o dugu štapu visi pa se lako propadne , najbolje ti je tražit neki prostorčić unutra i tamo radit , platiti malo struje itd. i dobit bolju stvar nego što bi vani pod suncem ikad dobio jer manja ti je šansa da ti je napanu bolesti i pauci plijesni i ostale napast koje se vani dogode a i bolesti poput murije, helikoptera , i napasnika ostalih vrsta poput lopova koji bi ti mogli tvoju muku trud lako za jednu noć pobrat i zaradit na onome što si se mučio i riskiro nekoliko mjeseci .
 

Eddie

Aktivan Član
07.12.2006
167
9
0
Nemoj tu vodu prosipati vidis da je opasno nego popij tri-cetri piva pa se olaksaj oko biljke to ce biti i djubrivo i voda a mogu te optuziti samo za nemoral na javnom mestu ako je javno mesto u pitanju.