Sigurnost sajta

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

huana.meri

Banned
Banovan
30.11.2010
1.110
7.467
258
nemaju svi na sacekusama pse, a i akcija tipa stoj!!!???, hhmmmm....zavisi di sam, al probo bi bježat da...hebiga:murija::razvaljen::
iako kad je neka sačekuša, oni isplaniraju već di češ krenut potencijalno, tako da odma znate, ako bježite, neide se u smjeru izvlačenja prema civilizaciji osim ako nije miliardu posto prohodno...ide se deep u šumu, po mom nekom napušenom razmišljanju
:razvaljen::
dobro je i po meni neophodno poznavati nekoliko kilometara u okruženju, baš radi nedaj bože...ako znaš kamo izbija neka uzbrdica zarasla odurna, na konju si, ako udariš ko divljak samo u paniku i gas, očekuje te ozljeda i apšenje, :murija::razvaljen::
nikom se nedogodilo!!!!!!!!!
:vutra:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and grouchy

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
356
1.732
143
zakači novogodišnji nakit :)

šaim se .. of kors ... ne možeš da kamufliraš biljku jer onda joj smanjiš svetlo ........ a pregledaj napoljske dnevnike pa ćeš dobiti razne ideje

Pozzzz
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Pohani šnicel
08.07.2018
65
242
33
24
Mordor
Sredio sam sajt pre nedelju dana iskopam ja rupu za 70 L zemlje i ostane malo viška. Nisam je sabijao samo je sasuo. Dođem ja juče i vidim udubljenje nekih 10-15 cm u rupi, ne izgleda kao da je neko kopao ili nešto, ali opet paranoja. Jel moguće da se zemlja utabala od ove kiše što je padala skoro celu nedelju?
 

superoperater

Aktivan Član
17.04.2015
186
634
93
Imam jedan put do sajta i hodam krajevima uz ivicu raslinja da ne ostaju tragovi,skoro mi je palo napamet da napravim stule za hodanje al ne mogu nosit kanistere u rukama:upiii:
Ja sam, trenirajuci te metode hodanja bez tragova, postao pravi baletan lol
Nije bas pametno nositi kanistere u rukama.. nabavi neki stari ruksak za kanistere i dva stara ski/planinarska stapa (mogu i drveni) i vidjeces olaksanja hodanja i mogucnost 'brisanja' tragova pomocu stapova.. A ako te neko i sretne sa ruksakom ti si samo planinar..