SIGURNOST

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
10.08.2006
23
2
0
Razmisljao sam o nadolazecem outdooru,pa sam malo krenuo istrazivati kako mogu povecati sigurnost svoga vrta.Tema je otvorena kako bi se izmjenjivale informacije o sigurnosti,nacinima zastite,popratnim tehnickim informacijama,itd...
 
10.08.2006
23
2
0
Prva stvar koja mi je zapela za oko je kamera koja ima ugradjeni senzor za pokrete,automatsko snimanje na memorijsku karticu.
LINK
Meni se osobno cini prakticna zbog mnogih mogucnosti(otkrivanje kradljivaca,gledanje zeceva kako vam brste najdraze biljke,informiranje o nezeljenim posjetiteljima...).Cijena nije mala ali se isplati kada nadjete tko vam je uzeo plodove rada,ili bacite mrskog vam zeca na razanj.
Ove godine cu pokusati uzgojiti i bodljikave biljke(jos nisam naso pogodnu) oko growspota :twisted:
 

outdor@c

Aktivan Član
20.02.2007
98
7
0
...........moj djed je prije neke dvije godine posadio bambus u vrtu.....taj bambus sada ima 2 metra i ima jako gusto lišće....................posadi bambus uz ogradu i zaštiti biljke od pogleda..........
 

UNDERCOVER

Don't tell, Don't smell, Don't sell !
27.02.2007
303
71
28
Ja sam sebi smislio jednu jebenu ideju... i ideja šljaka.... kada tražim sajt tražim ga da se na njega može uć samo kroz jedan prolaz i na tom prolazu uzmem strune za pecanje i svežem u visini koljena tako da se samo od vjetra ili tih gluposti koje mogu dati lažnu uzbunu nemože odvezat a na ljucki pokret kada zapne za to odveže ali neprimjetno..... vjerujte šljaka.... samo pazite da vi nebi zapeli za nju dok budete prolazili:icon_lol: