Sjajnom zelenom vizionaru

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

JaSamZa

Aktivan Član
29.12.2006
202
7
0
40
psihonaut.org
Ne budi usamljen u svojim vizijama, dok lagano otkrivaš da se iza zavjesa duginih boja skriva jedno carstvo, u kojem su sve želje ostvarive. Zapravo, tamo nije potrebno ni željeti, jer je sve ono što si trebao tu.

Put kroz šumu jasnoće vodi kroz mračni puteljak, koji vuče primamljivom svjetlošću ka mnogobrojnim krajevima, od kojih jedan vodi do proplanka s kojeg opet baca pogled na jedno potpuno novo carstvo. Očekivan, od mnogih, bacaš se sa proplanka i slijećeš na ruke mnogih koji su te dočekali s radošću.

Previše iskusan i mud|ar sada, pak sumnjaš u njihovu privrženost tvojim ciljevima, jer shvaćaš da ipak postoji mogućnost kako je sve to jedna iluzija. Jedna obmana stvorena od onih koji je poznaju mnogo bolje od tebe. Oni znaju točno što će te usrećiti, i što će te ispuniti u onom koraku prije koraka kojeg uspiješ shvatiti.

To je borba koju napokon prihvaćaš. To je ono za što stvarno vrijedi zapeti i u što stvarno vjeruješ. Groziš se zatvorenih očiju mase kroz koju se jedva probijaš. Previše ti je svega, i želiš pobjeći na osamu. Na mjesto gdje možeš postići zen svojih misli, u kojima se napokon nadvisiš nad samim sobom i sagledaš se u cijelini kakvu nikada nisi prije vidio.

Cijelina sebe cijelog, obuhvaća te osjećajem kakvog prije nisi iskusio. Snaga prodire iz svakog kutka tvog prostora, osjećaš da možeš savladati svakog protivnika kojeg vidiš, i za kojeg sumnjaš da te spriječava u ostvarenju svog cilja. No tada, napokon, zamisliš se. Pa ja sam već ostvario cilj. Te ja sam, postao čovjekom! Pusa.
 

gloss_zelenky

Vutra Veteran
01.09.2006
920
28
48
77
JSZ, od srca hvala.

Hvala i svima ostalima koji misle na mene, živ sam i zdrav, samo malo brijem brijačinu neku:icon_lol:

:maryjane: