grouchy khoo-vakh! 16.08.2013 4.680 12.392 398 14.06.2019 #81 pa stavi je u saksiju/zasadi je. No Joke je napisao(la): Izvire i nemrdaju danima, Kliknite za proširenje... evo i slike, jes da je stari post al' valja se dva hejza i jedan limun mi unazad dve nedelje ovako :GRRR krene malo i zakuca??? stavio treci hejz u nadi da ce biti ok.
pa stavi je u saksiju/zasadi je. No Joke je napisao(la): Izvire i nemrdaju danima, Kliknite za proširenje... evo i slike, jes da je stari post al' valja se dva hejza i jedan limun mi unazad dve nedelje ovako :GRRR krene malo i zakuca??? stavio treci hejz u nadi da ce biti ok.
T Tasa999 12.09.2018 3 5 3 25 15.06.2019 #82 grouchy je napisao(la): pa stavi je u saksiju/zasadi je. evo i slike, jes da je stari post al' valja se Pogledajte prilog 281632 dva hejza i jedan limun mi unazad dve nedelje ovako :GRRR krene malo i zakuca??? stavio treci hejz u nadi da ce biti ok. Kliknite za proširenje... Veri tenk ju
grouchy je napisao(la): pa stavi je u saksiju/zasadi je. evo i slike, jes da je stari post al' valja se Pogledajte prilog 281632 dva hejza i jedan limun mi unazad dve nedelje ovako :GRRR krene malo i zakuca??? stavio treci hejz u nadi da ce biti ok. Kliknite za proširenje... Veri tenk ju