Moja stara radi u srednjoj poljoprivrednoj skoli (zanimanja, od frizera, cvjecara itd itd...elem da ne nabrajam...) Juce kad je dosla sa posla (ovo sad kraj godine pa frka..) i bas je pitala tamo u lab-u, neku prof. u vezi kafe i toza???. Mislim i meni je isto smijesno pravooo...cuuj toz? Al' istina je i SAMO se zalijevati biljke (cvijece) ako su u zemlji sa suptratima i to kad popijete kaficu jos ako je ono zakuhate zajedno sa secerom ima efekta u suprotnom nece se vidjeti nikakav napredak. (Rjeci profesorice).
Dok ovo ostalo super funkcionise ali NIKAKO nemojte da prestanete DOhranjivati biljke kao i obicno do sada, samo malo smanjiti... i naravno ne pretjerivati ni u cemu

Ne znam za vas, ali se kod mene musice i bubice skupljale oko svijetla, i juce sam napravio mix (bijeli luk, isjeckao ga i potopio skoro pola dana, sa tom vodom sam sinoc prvi put poprsko tri biljke samo (za svaki slucaj

i fakat nestale musice (komarci isto...) sinoc ih nije bilo (jes, da je malo "danfalo"

nekih pola sata sigurno, ali je uspjelo.
Evo maloprije sam ocistio sijalicu, na njoj se "zalijepilo" 10-tak musica, i ocistio to sve jos jutros cim sam ustao

... Sad cu vidjeti sta ce se desiti, jer ja maltene non-stop gledam i ako ugledam neku musicu da je sletila na list, odmah letim i skidam je.... tako je prije bilo i volio bih da ovaj mix sa vodom ce ih otjerati. :evil: