Skeniran isjecak iz novina (u vezi gnojenja)

Hempatia Soma Herbies Headshop iGrow

Bezze_Sa

Cannabis aktivista
Vutra Veteran
16.06.2006
1.574
314
108
Bosnia and Herzegovina
www.marihuana.org
Ja isto tako kafu otpisujem (a za bananu sam cuo i bijeli luk...) Mislim kafom (tozom+secer), neka ja time ne zalijevah biljku.... ko zna mozda i valja, (a mogao bih probati na jednoj kasnije, cisto radi testa...)... ali sad trenutno NE... :)
...
 

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.813
583
138
51
pa nije nista novo :D

sto se tice secera valjda je misljena-fruktoza
istina je, da se vecina kailija talozi u poldu biljke(kora banane), to sa lukom radi isto i sa blagom raztopinom sapunice.....
a to sa kavom :?: :?: :?:
 

Bezze_Sa

Cannabis aktivista
Vutra Veteran
16.06.2006
1.574
314
108
Bosnia and Herzegovina
www.marihuana.org
Moja stara radi u srednjoj poljoprivrednoj skoli (zanimanja, od frizera, cvjecara itd itd...elem da ne nabrajam...) Juce kad je dosla sa posla (ovo sad kraj godine pa frka..) i bas je pitala tamo u lab-u, neku prof. u vezi kafe i toza???. Mislim i meni je isto smijesno pravooo...cuuj toz? Al' istina je i SAMO se zalijevati biljke (cvijece) ako su u zemlji sa suptratima i to kad popijete kaficu jos ako je ono zakuhate zajedno sa secerom ima efekta u suprotnom nece se vidjeti nikakav napredak. (Rjeci profesorice).

Dok ovo ostalo super funkcionise ali NIKAKO nemojte da prestanete DOhranjivati biljke kao i obicno do sada, samo malo smanjiti... i naravno ne pretjerivati ni u cemu :)
Ne znam za vas, ali se kod mene musice i bubice skupljale oko svijetla, i juce sam napravio mix (bijeli luk, isjeckao ga i potopio skoro pola dana, sa tom vodom sam sinoc prvi put poprsko tri biljke samo (za svaki slucaj :)) i fakat nestale musice (komarci isto...) sinoc ih nije bilo (jes, da je malo "danfalo" :) nekih pola sata sigurno, ali je uspjelo.
Evo maloprije sam ocistio sijalicu, na njoj se "zalijepilo" 10-tak musica, i ocistio to sve jos jutros cim sam ustao :)... Sad cu vidjeti sta ce se desiti, jer ja maltene non-stop gledam i ako ugledam neku musicu da je sletila na list, odmah letim i skidam je.... tako je prije bilo i volio bih da ovaj mix sa vodom ce ih otjerati. :evil: