sinoc sam ih manikirao cijelo vecer. Poslusao sam Bongasha i sto mi je savjetovao na vutra shoutboxu (i puno hvala bongash). razdvojio sam velike listove od hedova (zapravo skidao sam i dosta malih, mozda sam malo pretjerao, ali to mi nije bed jer sam alergican na duhan, pa cu listice tako ionako koristit kao masu za mjesanje (da gori...))... i sve stavio u ormar na novinski papir da se polagano susi. danas ujutro sam ih okrenuo.
ovako jos neosuseno ima masu 340g ukupno (hedova, lisce ni nisam vagao)... (od 3 velike biljke i jedne ful male i mlade... (najveca 130g, 105g, 85g, 20g - najmanja) ... racunam da ce osusenog biti valjda oko 110g. tako da, ako ce radit kako mi se cini da bi trebalo (jer je ful masna... ono, danas ih okrenem par , poslje perem ruke sapuom - i jos uvijek su mi ljepljivi prsti, a miris nemrem maknut nikak...) - ja zapravo dosta zadovoljan. istina je da je moglo i bolje, ali mislim da za prvi put nije lose. vise informacija znaci za jedno tjedan dana.
(zapravo, mogu vam odma rec da nisam uspio izdrzat i da sam jucer cim sam prvu ocistio probao pusit. naravno da nije gorilo nikako i da je to bacanje i znam to sve, ali nisam mogao izdrzat... uglavnom... cinilo mi se kao da je nista, osjetio sam ful ful malo onog "high"-a a da mogu rec, napusen sam... i vjerovao sam da ne radi jos sve dok nisam poceo cistit drugu.. i onak, ogulim prvo sve sa glavne stabljike.. i skuzim da je stabljika sva masna i ljepljiva i pocnem ju lizat ko kreten... polizao sam jedno pol metra dok nisam skuzio sto radim... onda sam shvatio da nisam bas sav svoj (ili da sam vise svoj nego uobicajeno, kako god) i da ima nade

)
jel itko od vas probao pusit odma tek ubrano i skroz mokro jos? jel vas pucalo tj. da se nadam necemu ili?