mojoj mami bi bilo skroz grozno kako se ovdje nadje toliko "narkomana" na istom mjestu ...

zelim reci da je sve stvar interpretacije,i da je meni zabavno kako malo fali da tako nevinim slikama se doda ta jedna dimenzija- djed mraz dobiva dusu,manje naivnu,i to crnuuuu,au...smijesno je to bas sto originalna poruka treba biti daleeeko od pridodane ,a tako mala stvar ne bi trebala tu daljinu tako pribliziti...
sama tema je rjesena,ako vecina misli kako slike ne pripadaju tu,i ok ih je maknit,premjestit,odijelit,... ali mislim kako je zdravo i uraditi i konstruktivnu raspravu na temu toga istoga humora,da bi za pocetak znali da ih vecina ne odobrava,a i da bi priblizili si medjusobno stavove/interpretacije/granice(makar oko ovak bizarne stvari) u svrsi povecavanja medjusobnog razumijevanja,i opcenito upoznavanja,jer mislim da ne moze skoditi!
ipak je ovo podforum humor,a tu je jos lakse odskocit od "normalnog" u bizarno i niko ne bi se trebo ljutiti ako je zapoceta rasprava da si postavimo nove zajednicke granice normalnog,kulture i zdravog, jer opet vecina ljudi misli kako pusiti travu,medju ostalim,nije niti normalno niti kulturno,niti zdravo,niti prihvatljivo-znam da se podrazumjeva da mi to ne tako,ali da shvatimo sto se jos tako podrazumjeva.
nemojmo ovo pretvoriti u svadju,i mislim da se nitko ne bi trebao stidjeti ni opravdavati niti radi svog smisla za humor,niti svoje obveze i odgovornosti na forumu...
p.s.
qoute pampers:"...makar to bila SAMO vutra" --> pazi sta pricas