Smoke report brendiranog sjemenja

Hesi Canna Mills Nutrients

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.819
482
108
47
#1
Pravila postanja!

0/ Naziv / primjer /
1/ Breeder / green house seeds /
2/ Cannabis strains / hawaiian snow /
3/ Jačina dima 1-10 / 8 /
4/ Ukus, Vonj / zemljani, dizel i miješano tropsko voce/
5/ Rad / fino zakucavanje u kauč, možeš radit i dizanje pozitive, malo smijalica /
6/ Lični komentar / jako ugodna za pušiti, miris i rad prekrasni, svakome preporuka /

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 
Poslednja izmena od urednika:
Sviđa im se: AlienX
21.09.2006
14
10
0
#2
Nesto sam zeznuo tokom sadnje i jedan Crystal mi je ispao krzljav. Po zavrsetku sam pretpostavio da ce dati max 20 grama pa sam se odlucio za jedan test o kojem sam cuo. Kupio sam 7 bocica umjetne arome za kolace s okusom jagode. To su one male bocice koje sadrze koncentrat jestive boje i miris za kolace. To skoro platio 10 eura :)

Dva tjedna prije kraja sam isprao biljku i svakih 2 dana u pola litre vode izlio jednu bocicu i time zalio. Na kraju je cvijet zaista dobio blagi miris jagode :) Posto sam ja znao o cemu se radi, pozvao sam frenda na joint da vidim jedno objektivno misljenje. Nisam mu rekao o cemu se radi. Nakon par dimova se malo zacudio i prokomentirao: "Mozda ces mi se sada smijati jer sam se jako napusio ali... nekako... ne znam... ostavlja mi slatkast okus na jeziku i zakleo bi se da mi lagano mirisi na jagode????". Malo sam ga pravio glupim i na kraju rekao o cemu se radi :)

Nista preposebno, dim je tipicni Crystal (WW X NL) - blagi, ne grebe za grlo i intenzivnog mirisa (i vrlo up high - zujis po kuci jer ne znas kamo si krenuo). Svemu tome je dodan jako blagi slatkasti okus koji ostaje na jeziku (kao kad pusite aromatizirani duhan) i miris je malo ublazen i vocni, posjeca na jagode (vrlo kratko). Za bolji efekt bi trebalo jos povecati dozu (bar 2 - 3 puta... sto kosta!) i koristiti neku blazu neutralniju vrstu. Da je bio veci urod, vjerojatno mi nebi uspjelo. Ovako je bilo samo 17 grama pa se osjetila "aroma" :)

P.S. Ako probate to raditi pazite da kupite jestive arome! :) I nakon 6 dana u staklenci, sve je nestalo :(
 

Growimir

Aktivan Član
10.07.2006
309
11
0
#3
Lagano se kida Sour jack,Nirvana Special,Skunk #1,je platio glavam odavno prinos je bio kolicinski katastrofalan pa se sramim postati cjele biljke al cu postati naljepse budove, platio sam danak neiskustvu sa rezanjem i kratkom vegetacijom ali barem zam prezadovoljan kvalitetom.Svi koji si provali su odusevljeni.Rezao sam ih jednom,izduzile su se zbog slabog svijetla i jos sam prije vremena skinuo dvije bocne grane jer su zauzimale puno mjesta a na njima ni za joint:)one male indoor mix su jos na vegetaciji rezao zam ih dva puta i oblikovat cu ih da bude 4 glavna buda i ni grancice vise da bude bolji prinos a i s njima sam napravio gresku jer sam ih stavio samo zamlju sa vrlo malo stiropora pa rastu uzasno sporo tri puta sam ih presadio i brzo ce na cvijetanje.Djelovanje je vrhunsko lijepo su isprane nema kasljanja i berem ih dok je vecina "kristala" bijela sa malo zutih da bude bolji high nevolim zatupiti bolje letiti :) Sour Jack je najjaci pravi "stativa" rad a Nirvana Special me odusevila brzinom rasta i odnosom cvijet list koji je neusporediv sa drugim vrstama koje imam.Djelovanje je takode vrhunsko a ima i ljepsi ukus od Sour Jacka mada su srodni jer oboje omaju vecinu "Herer" gena al N.S. ima i neke Meksicke stative u sebi..uspio sam je i klonirati i prestigla je ove druge mada su mjesec dana starije...
evo ih :
S.J
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

N.S.
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 
21.09.2006
14
10
0
#4
Vratio sam se iz "Obecane zemlje" ;) i da napravim mali smoke report za jedan hibrid koji me jednostavno oborio s nogu! Ljubav na prvi pogled!

Ona je ljupka sativa, dolazi iz Amsterdama i zove se Cindy '99 :!: Bivsi cimer kod kojeg sam sada bio u gostima me upoznao sa Francine iz FMS tima koji su me zasipali hrpom odlicne (besplatne) trave. Od svih tih vrhova, jedan se jako istaknuo. Znam samo da se zove C99 i da je sativa. Jakog je vocnog mirisa a okus je sladak kao med! Vrh je gusto prekriven dugim narancastim pistlsima. Dim je dosta potentan, vec nakon 2-3 udisaja sam osjetio snazan nalet energije kroz cijelo tijelo i lagani pritisak u usima. S takvim mirisom i okusom, jednostavno se ne mozes odvojiti od jointa. Jos, jos, jos, jos, jos i onda odjednom saznajem da je C99 jako psihodelicna! Lava lampa sa stola je postala urnebesno zanimljiva. Jos par dimova i onda su poceli dolaziti krugovi i linije raznih boja. Naglo se pojavljivali i naglo nestajali. Naleti nekontroliranog smjeha. Ali zabava je pocela kada sam zatvorio oci :arrow: :arrow: :banana_trance: High je potpuno kreativan, energican i jako socijalan. Neznate sto bi s rukama. Malo sam na kraju pretjerao ma mi se pocelo jako vrtjeti i bilo poprilicno mucno. Vjerojatno zbog viskija na kraju. Nemojte mjesati sa alkoholom, iako ste i iskusniji... Moze lose zavrsiti ;)

Ne znam gdje se sjeme moze kupiti ali to je nesto sto oni zovu X-Line sjeme. Limited edition feminiziranih sjemenki cudnih krizanaca. Sada spremaju novu ediciju tog svog XLine sjemena pa sam probao i NHxGP koji ima sve kao i C99 samo sto je stabilniji (manje sanse za hemafroditima, mutacijama i razlikama medju fenotipovima). Ne znam kako izgleda biljka i nista o njenom uzgoju ali u pravom duhu darivanja, decki (i cura) iz FMS-a su me obradovali sa puno malih tockastih darova tako da cu vjerojatno jos (puno) pisati o C99 i N.Haze x GP, ICE x NL, WW x BB...

I za kraj sam saznao da ce FMS uskoro kao X-Line imati u ponudi taj Nev. Haze x Grapefruit (75% C99 x 15% neka sativa) ;) ..a cijene su oko 20 eura za 5 feminiziranih sjemenki ako sam dobro shvatio.
 
Sviđa im se: Superfly and Dante Bot

doomer

Aktivan Član
24.09.2005
950
1.521
163
#5
Ako mogu da napisem da je breeder C99 poznat pod imenom Brothers grimm, ja sam uzgajao sortu koja je 75% bila c99 a 25% G13, prekrasna sativa, nema sta !!!
 

BossGrow

Aktivan Član
04.12.2006
109
9
18
36
#6
evo jedan smoke report
radi se o BDS special
dobio sam 10 sjemenki kad sam narucio katalog od jedne nizozemske banke
njihov klon, btw bds su prva slova imena te banke
dakle high indica, kaze: za in&out uzgoj, yield 300-400gr, 8-12 nedjelja cvjetanja
meni je rasla u stakleniku samo pod suncem 8) , 10 nedjelja cvjetala, urod oko 1200gr, postat cu slike kad ih prebacim
pa idemo....pusilo se na fintu, mi je zovemo kada, odrezes dno boce, uronis je do grla u vodu, a u grlo stavis foliju, malo rupica i normalno trava, boca se puni dimom kad je izvlacis iz vode.....sigurno vam poznato
sjeli prika i ja uz rijeku i udari, a ono stalno sagnuti, puni, potezi, mrvi, puni i nakon 15ak min povukli svak po 3 boce, obostrano razocarenje, trava lijepo izgleda, mirise, a high *****, nista, digli se na noge i idemo do auta
krenemo do treceg prike na jos koju trubu, kad nakon par minuta pocnu trnut nozni prsti, vise kao lagano bockanje i pocne se polako penjat prema ostatku tijela, taj osjecaj nikad necu zaboravit, kao da vas netko polako uranja u bazen nekog zadovoljstva, srece, spokoja, popraceno laganim trncima, ljudi kad je taj osjecaj dosao negdje povise koljena, sto je trajalo dugo vremena, ja sam bio tako sretan, tj noge su mi bile neopisivo sretne, ne znam kako bi vam to objasnio, ali kao neopisivo lucenje srece samo iz tog dijela tijela
sjedim na sicu sa :D na licu i jedva cekam da mi se oduzme cijelo tijelo, sto se taj osjecaj sirio po tijelu to je bio slabiji ali i dalje jak
nakon prvog, dugog vala, trajao je sigurno nekoliko min, naleti drugi, ali je trajao samo sek i opisao bi ga kao udar struje
odjednom tisina i u pozadini glasno zujanje, glava puca od pritiska i to je sve sto osjecam
idem rec priki da stane, ne mogu okrenut glavu prema njemu, ne mogu usta otvorit, drama
idem otvorit prozor, ne mogu podignut ruku, nogu, ljudi nista, totalna paraliza
ljut na prijatelja sta me ne pogleda, da me malo trzne, nesto, bilo sto, ali brate nista
pricam s rukom, molim je da se digne i otvori prozor, ona mi odgovara da nece, sjecam se da mi je rekla "nikad ti necu otvorit prozor", ljudi to je tako stvarno bilo da me uhvatila jebena paranoja i u trenutku kad mi je strah zavladao tijelom sve je nestalo
sjedim na onom sicu ko potrosena stara krpa, pogledam priku i kazem mu da stane, ovaj ne reagira, nikakva muzika nista, tisina u autu, ja po treci put vicem stani, on nista
tek kad sam ga gurnuo dosao je sebi, njegov film je bio da mu je stopirao Niko Pulic da kasni na trku i da ga odbaci ali da moraju dobro pozurit jer Niko nece stic
mi smo presli nekih 10ak km, nitko se ne sjeca koliko brzo smo isli, kuda smo isli

nezaboravan trip, jos smo se mi gazili s tim BDSom i puno jace ali nikad vise nesto ovako, ma ni do koljena
 
Sviđa im se: svetisveta and MMSplit

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.875
2.426
188
#7
Green house seeds
Hawaiian snow

THC = 23.7%
CBD = 1.1%
CBN = 0.8%

Sativa,do pola frule te več uhvati fino,zapravo te opali sama težina dima koja je pomalo teška za pluča.Taj se osječaj se smiri pri kraju frule i zatim se počinje "high" koji je pomalo zamoran i stoned,nikad nisan za pretjerane aktivnosti kad je konzumiram,zapravo u večini slučajeva kad je i draga pored mene ne pada mi baš na pamet da radim ono šta najviše volim kad sam high,zapravo je aktivnost i dobrodošla ali ne s moje strane :)
Uglavnom,ne preporučam pušiti na nekim veselicama i druženjima jer možda raspoloženje neče biti na nivou!
Dim također malo zna paranoju,i dobro mu ide :)
Zaključak-jak i potentan dim, učinak se osjeti i nakon 2-3 sata!
EDIT-Rano se počne mastiti i puniti THC-om tako da je dobra za čupkanje :))

Neville haze

THC = 21%
CBD = 1.1%
CBN = 0.2%

Sativa.
Iako mi ova biljka nije do kraja cvitala rad ima zadovoljavajuči i traje oko 1 sat.Dim je vrlo pozitivan,vesel,dobar za bilo kakve aktivnosti i zafrkanciju,dobra za po danu :)
Rad počinje nakon šta pljuga izgori,otprilike nakon 5-10 min.
Iako je po opisu proizvođača jako psihoaktivna,osobno je baš i ne osjetim tako.Vratiču se na ovu vrstu kad-tad!


 
Poslednja izmena od urednika:

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.203
7.126
258
48
Texas,USA
#8
Paradise Seeds
Automaria 2
Jačina dima 6-7
Ukus zemljani, vonj blagi nista posobno
Rad, blagi tjelesni i mozdani. Pojaca osjetila. Nije prejaka, može po danu i za druženje. Nije dizalica.
Dobra, nije vrhunska vutra, nije preteška, može i za druženje i uvece.
 

Bizzzo

~ Herbalist ~
Grow Support
11.02.2008
2.643
4.796
188
48
Zbrkulja
#9
@delboy

Super Critical Auto

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


Lijepi vutraški
narode, srdačno vas pozdravljam!

Pokušati ću za vas i za sebe i sve skupa zajedno izraziti
smoke report kroz riječi za Critical kush sortu.

Head koji sam smrvio u 4 buxnice i u razmaku od par dana
isprobavao i došao do zaključka – opravdava potpuno ime nečeg kritičnog. Da se
točnije izrazim kritičnost dolazi u valovima za vrijeme pljuganja, dolazi i
osjeti se kao zapljuskivanje mora po tijelu. Pojavljuje se sa svih strana
postepeno.

Krenuvši od nogu, završni
sam pljusak vode osjetio sam po rukama, ramenima i leđima. Dim je
izrazito fin, ukusan, zreo i moćno ljutkast. Esencija koju ostavlja kad se malo
više stavi u joint je doslovno rollercoaster dimnih impulsa ljutog okusa...
znači dojam je da lijek kako ću to nazvati djeluje instant sada. I lagano se
penje puls, osjeti se treptaji oka, lagana težina u čelu – srednje težine i tu
zadržava svoje djelovanje.


Misli u glavi, koncetracija i dar govora su smireni,
usmjereni i pravilno defragmentirani ako tako mogu reći. Odlutam na čas, vratim
se nazad pisanju.

Niti malo paranoje neuzrokuje, tako da je efekt
smirujući apsolutno. Tako da možda bi pasalo najbolje ljudima sa
problemom spavanja, apetit je umjereno otvoren, tako da nemam želju instant
ovog trenutka trpati u sebe hranu,ali bi mogao uskoro dok se neizguštam ovog
feelinga koji se događa.

Glazba utječe preludo kroz moje uši, razbacuje mi ritam po
nogama i miče mi tijelo samo od sebe.
Kritična uživancija kratko rečeno, nepogrešivo zanimljiva
sorta, svaki put sam imao sličan dojam kao da nekog prijatelja kojeg nisam dugo
sreo, i onda ga vidiš pa ti bude veselje sa čojekom popit pivo i rakijicu.
Takav dojam, vrlo fino.


Okus: 7.7


Dvojim između čili
papričica i malo bibera na prvom uvlačenju dima, nakon ispuhivanja osjetim
''after taste'' kao da sam jeo oblatne (bez ičeg).


Miris: 8.0


Kao da je papričica umočena u benzin, ali opet zanimljiv miris koji bi gurnuo u nos
i dalje šnjufo da dokučim na čega još podsjeća – osobno volim ljuto tako da sam
prepoznao to vrlo dobro. Ovo je najbliže što mogu opisati.


Rad: 8.8


Omjer indice je u vodstvu ali sativa stavlja raspoloženje u
top 3 osjećaja koje radi ova genetika.

Od prilike redoslijedom na trećem mjestu ide smirenost,
drugo mjesto hvatanje ritma, prvo mjesto zadovoljstvo i bez razlogna bezbrižnost.
Haha


Moram dodati da je sorta za iskusnije rastafarijance, jer bi moglo kritično za početnike i rijetke pušače.
Osoba koje nije pljugala preko 6 mjeseci je povukla samo jedan dim – tako da se
dogodilo da je prilika bilo ispitati uvlačenje samo 1 dima taj duboko i
kvalitetno uvučen dim uzrokovao je kod izvjesnog konzumenta jak dojam da je
zbilja ljutkast okus i nakon 15min je osjetio razinu kritičnosti te
napušenosti.
 

Bizzzo

~ Herbalist ~
Grow Support
11.02.2008
2.643
4.796
188
48
Zbrkulja
#10
@delboy

Evo smoke reporta dragi vutraši, čast je bila na rano jutro skuhat kavu i odvojit vremena pretočiti ove dojmove u tekst.

od jednog malog masnog hedića količine 0.35 smotana pljuga,
zapaljena i pljugana do pola, zatim slijedi pauza u kojoj ovo pišem.

Dim je gust, napunjen tako reći lijepom strukturom okusa.
Definitivno se osjeti esencija kvalitete i osobno mi je vrlo ukusno, ako mi vjerujete.
Kinez je pao u očima, čelo pod fejsliftingom a na licu osmijeh, jer složio bi se sam sa sobom
da ova sorta dominira radom, osjetim body high, glava bistra, ali zato oči zasjaju ko led diode,
podosta osjetim rad na facu, masira mi čelo i obraze i uspijeva izvući onaj blagoteleći osmijeh.
Dojam je takav, ali ogledalo kaže drugačije, 3 slojni podočnjak ispod oba oka. karamba! :D
Gigles smijeh me drži. hi hi hi

Stoga ocijene padaju sljedeće, ako mi vjerujete:

Okus: 7
Osebujan na svoj način, ali opet nemogu definirati na čega me podsjeća, ako u drugoj pljugi skužim dodat ću opis.
Zasada bi rekao težak minty okus. Ako odstoji još u staklenci, mogao bi se još dosta promijeniti.

Rad: 8.0
Da sviđa mi se, nije stonjara ali nije ni daleko od toga. Upravo i kako je ciljana mikroskopskim postotkom 50%-50%
Ubacuje me u raspoloženje, pozitivna vibra.Malo je frka što razvlači facu, ali šta sad,
kritično mora bit u nekom pogledu. Opravdava svoje ime.

Miris: 8.5
vuče mi na blago vočkast miris egzotičnog voća kao što je mango. Podsjeća na juicy fruit žvakaće gume točnije.

Munchies: DA, pozitivno otvara apetit na sve.
ako su grickalice pri ruci, kviki gric recimo trenutno trpam u sebe...

Utječe trenutno na mene u smislu, don't give a fuck about all, nije bitno koliko je sati i koji je dan,
jer već traje sat i pol i drži me u svom filmu dominatnom, neiskusniji bi mogli udarit u plafon glavom ako
nebudu spremni na Critical. Sa lakoćom jedne pljuge hajnira vrlo visok dojam. Očekivao sam žestoko, i potvrdilo se tako.
Kritično udari, pljugu sam dokraja reporta uspio tek riješit. Pjesme me uzimaju, čujem nekim drugim boljim ušima.
Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan sortom Critical. Bizz sve čestitke i pozdravi! hehe

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 

Prilozi

irieman

voodoo chile
Prijatelj Foruma
28.03.2013
2.068
6.656
258
Toronto
eelslap.com
#11
Bullshark
Breeder Bulldog seeds Amsterdam
[Great white shark x skunk#5 Indica/Sativa 70/30 ,THC: +/- 14,97 % ,CBD: +/- 0,16 % ,CBN: +/- 0,25 %]

Bilja je uzgojena pod 150w Hps-om , cvetala je nešto više od 9 nedelja . Trihomi su pre branje bili oko 80% mlečni ,i nekih 20% crvenih .

Jačina dima 8
Miris najbliži citrusu na prvu loptu . Kad se zapali zatim , izbije miris i ukus zemlje + voćkica nekih sušenih ...
Težak je i jaaako gust dim - znate sigurno onaj osećaj kad su vam širom otvoreni prozori a imate trip da dim ne mrda i da se uvukao u nameštaj i zidove i nikako neće van :)

Rad je sedativni ,i pravo je zakucavanje . U glavi je zen , dobro se kanališu misli i nema lutanja misli mnogo . Prvi dim udara u noge , pa zatim u celo telo . Ogladni se dosta vrlo brzo , a posle drugog jointa lepljenje za kauč ne gine .Spava se super posle ovoga . Znači , super dim za kraj radnog dana , ili ako planirate u krevet uskoro . Definitivno nije socijalan dim niti je za dnevne varijante . (Jeste ako volite da budete ko zombi neki )

Sve u svemu prizvodjac je deklarisao kao medicinski strain i tu nema greške .
Verujem da može pomoći bolesnim osobama kojima treba opuštalica za mišiće ,telo i mozak i naravno kao i osobama koje imaju problem sa smanjenim apetitom .
E , i još jedan input ...
Ko želi ovaj strain kod sebe u boksu mora da pazi na mirise jer ova baš ubija tokom celog životnog ciklusa . Najveća frka mi je bila osušiti 30-tak gr. Vonjalo je bukvalno kao da sam tonu sušio .


20150302_092536.jpg
 

Pedala

Aktivan Član
02.12.2013
275
421
63
#12
20150302_145013.jpg

Za one koji nisu probali a željeli bi eto par rječi o Red poison-u.
Izgled je dosta simpatičan,tamno crveno crna pozadina sa bjelim kristalima.Na prvu ljudi vele "A u kxxxx,šta je ovo?!" HAHA i onda kreće zabava nakon skurene cigarete.Već nakon dva poštena dima osjetiš lagane valove po očima i zapravo osjećaš se poprilično čudno.Rad počinje odmah i dosta je jak,na početku udara u glavu a nakon toga nastupa body buzz i ostatak večeri provodite uz tv jer vam je super i nemate potrebe za divljanjem,smijanjem i fantaziranjem.Usudio bih se reći nije za neke izlaske,tulumarenje i to.Kod par mojih frendova dogodila se amnezija od nekih pola sata(to su oni koji zapale jednom mjesečno).Dim je srednje gustoće i jako smrdi na tamjan,poprilično simpa a okus bih ocjenio 4/5.Autoflower od Sweet seeda daje dosta grama i jedna biljka je dovoljna za povremenu konzumaciju.Prošli grow 35L pot i dobio sam 70g suhog žao mi je što nisam supertopirao jer bilo bi jako puno više.Pozdrav

20141209_162604.jpg
20141209_162553.jpg
 
Poslednja izmena od urednika:

lauba

Zinfandel
Poznanik Foruma
01.01.2012
1.646
3.996
188
36
#13
Evo dragi vutraši i vutrašice,da i ja napišem smoke report na savijet metalmaniac-a!
Radi se o "vanilla jack-u"(vanila kush BF X jack herrer GHS) pod 150w(49g)!

Jačina:7/10
Miris:voćni miris sa bazom limuna
Izgled:tvrdi kompaktni vrhovi prepuni trihoma
Rad:već nakon prvog dima se osiječa opuštanje u mišičima i glavi(uplifting body high)!Ne otvar apetit previše!Dobra je za razgovore i druženja i cijelodnevnu konzumaciju,pa čak i na poslu obavim sve bez ikakvog problema!

Trnutno imam još jednu biljozu(2. dan) pod 250w pa ćemo za 4 mj. imat još jedan report ak će bit ikakve razlike!!

Puno zelenila i hedova želi vam lauba!!:D:puuuh:::vutra:

 
01.01.2015
86
56
18
32
#14
seme white widow auto 40%sativa 40%indica 20%rudelus iz green seed housa sorta dobro poznata svima ima predivan rad nevidjeno opustanje a pored toga i antidepresiv odlican balans sative i indike miris je blag i fin potseca na majcinu dusicu :) pritom da sam je ja malo izmucio prilikom uzgoja mogu da zamislim kakva bi tek bila da je sve bilo uredu svima bih preporucio da probaju bar jednom!
 

MMSplit

Tata Splico :D
Poznanik Foruma
21.03.2014
255
1.634
143
#15
Pozdrav ekipa!

Evo da se i ja javim sa smoke reportom... Napominjem da mi je ovo prvi grow i prvi dim za koji znam šta je, tako da ih mogu uspoređivati samo međusobno jer su sve bolje od svega što sam dosad pušio. Izabrao sam Sannie's seeds, i to 4 sorte: Sugar Punch, Shackzilla, Killing Fields i Sannie's Jack.
SP i SZ se kjuraju u teglama vec vise od mjesec dana, KF i SJ 3-4 tjedna...

IMG_2402.JPG

Idemo redom:

1. Sugar Punch (Super Silver Haze x The One (Blueberry sativa x (Killa Queen x NYCD))
IMG_2295_2.jpg SP_1.jpg
- Izgled i kompaktnost 1-10 / 10 / - jako cvrsti headovi (ovaj vrh je duplo manji od ostalih na slici a tezinom ne zaostaje puno), puni trihoma i narancastih pistila.
- Jačina dima 1-10 / 9 / - ostavljam mjesta za neku desetku u budućnosti, ali uz deklarirani postotak THC-a od 24% ova sorta je ubojica. Muti sliku, ton, percepciju svijeta oko sebe... Prvi put kad sam ga probao stopao sam koliko ce me drzati i presao sam debelo 3 sata.
- Miris, okus – nevjerojatno sladak, nesto izmedu karamele i kave, dim gust i punog okusa, ali blag i ne tjera na kasljanje, a ostavlja aftertaste papra i secera.
- Rad – najjaca od ove 4 sorte, idealan mix head higha i opustajuceg (cak i sedativnog) djelovanja. Ne udara odmah, shvatite da ste sj..ani kad je vec kasno. :) Tip higha kod kojeg cete otici po nesto u kuhinju i kad dodete tamo zaboraviti da ste u kuhinji, a kamoli zasto ste dosli tamo. Za vecernje opustanje uz film ili kod intenzivnijeg koristenja za iskustvo slicno tripu (nemam pojma odakle mi to, ubacili su mi jednom nesto u pice ;) ). :) Nikako za ujutro prije posla (probao :) ). Buljio sam u jedno slovo na kompjuteru dobrih pola sata.
- Komentar – fenomenalna sorta. Jednostavna za uzgoj, ogroman prinos (2 biljke – preko 250 g), odlican rad, miris i okus, cak i dobra protiv bolova. Trenutno je nema u ponudi, ali kad stigne nestane u nekoliko dana. Srecom, imam jos 3 fem sjemenke koje cuvam kao oci u glavi. :)

2. Shackzilla
(Super Silver Haze x Shack (Sannie's Jack x Shiva))
P3022984_1.jpg SZ_1.jpg
- Izgled i kompaktnost 1-10 / 8 / - cvrsti headovi, malo prozracniji i malo manje prekriveni trihomima i pistilama od Sugar Puncha. Nakon kjuranja dobiju super mix tamnoljubicaste i zelene boje.
- Jačina dima 1-10 / 9 / - Jak dim koji izaziva gotovo potpuni head high. Totalna dnevna „zujalica“. Idealna za setnje, boravak u prirodi, fizicke aktivnosti, cak i teretanu (prvi put kad sam je konzumirao prije treninga obavio najbolji trening u zivotu). Nije za prije spavanja, ode i po par sati u saltanju programa ili slusanju muzike.
- Miris, okus – Ne mogu ga definirati, ali moze se osjetiti voce (grejp ili naranca), menta, zacini, a ostavlja nekakav papreno – slatkasti aftertaste. Meni osobno mozda najdrazi okus od ove 4. Sluzbeno ima „sweet haze power“ okus, ali kako nikad nisam probao haze sorte mogu samo nagadat da je to to.
- Komentar – jos jedna sorta koja me kupila za cijeli zivot. Najveci yield od pojedinacne biljke (130g), a posto Sannie kaze da mu je to najstabiljnija sorta moze se ocekivati takve rezultate sa skoro svakom sjemenkom. Meni nije uspjelo jer je jedna kasnila 2 tjedna, ali i ta je dosla do stotke. Ako je SP idealna za vecernje opustanje, ova je potpuna suprotnost. Brise umor nakon jednog dima, dize visoko i ne pusta. Efekti na tijelo se osjete nakon duzeg konzumiranja (npr. uz Playstation). Izazvala grupnu histeriju na jednom tulumu (nikad nisam dozivio nesto tako, 10 ljudi koji padaju po podu od smijeha). Moze komodno mijenjat sve sinteticke droge namijenjene partijanju.

3. Sannie's Jack (Jack Herer)
P3153018_2.jpg SJ_1.jpg
- Izgled i kompaktnost 1-10 / 7 / - iako su headovi tijekom rasta bili najtvrdi od svih, postali su manje kompaktni od SP-a i SZ. Puno foxtailova.
- Jačina dima 1-10 / 8 / - Ispocetka lagani buzz u glavi, daljnjom konzumacijom uzrokuje opustajuci high. Dugo drzi, polako spusta, jako ugodan. Sve u svemu odlican.
- Miris, okus – limun, zacini, blago slatkast miris... Dim ne toliko gust kao SZ i SP, blazi i meksi. Mami na pusenje jednog jointa za drugim.
- Rad – jos jedna dizalica, poboljsava fokus (super za prije posla ;) ), odlican za konzumaciju u drustvu, jer razgovori odlaze u svim smjerovima. Konzumacija utjece i do 60% na poboljsanje cistoce stana, obavite sve sto ste mjesecima odgadali. :)
- Komentar – pokazala se najzeznutijom od svih za uzgoj, uspio sam je spaliti s organskim gnojivima koje ostale biljke nisu ni osjetile. Cvjetovi izgledaju krzljavo do 6. - 7. tjedna flowera, a onda se brzo pune. Jedino sto to traje i traje – moje su bile gotove nakon skoro 13 tjedana cvjetanja. Prinos ok, ali u odnosu na SP i SZ ipak dosta manji (70 – 80g po biljci). Kad bih opet sadio, napravio bi selekciju majke i mislim da bi onda nasao vrhunski fenotip. Vjerojatno bi i bolje reagirala na personalizirano gnojenje, uz stalni nadzor. Ali posto nemam vremena za to, mozda cu to ostaviti za neka bolja vremena.

4. Killing Fields (The One x Sannie's Jack)
P3173057.JPG KF_1.jpg
- Izgled i kompaktnost 1-10 / 5 / - Prozracni headovi, nisam nesto prezadovoljan...
- Jačina dima 1-10 / 6 / - Da sam je zapalio prije svih, vjerojatno bi mi bila bolja. Posto je bila zadnja, sad se mora usporedivati sa ovim bombama, a onda ne stoji tako dobro. Isto sativa dominantan head high.
- Miris, okus – Bas specifican, zemljasto – vocno – dizelski.
- Rad – Ugodan buzz, nista prejako, za jutarnju kavicu.
- Komentar – Pri prvom klijanju zeznuo sam dvije sjemenke, pa su 2 biljke KF-a imale 2 tjedna manje vegetacije. Da su krenule istodobno sigurno bi ispale bolje po svemu. Nazalost, nisam naletio na ljubicasti fenotip (imao sam jednu ljubicastu ali ne mogu je ni mirisom ni okusom povezati s nicim pa je necu ni navoditi kao KF), koji izgleda predivno na slikama po netu. Isto kao Jack, mislim da ovakva sorta zahtijeva selekciju, odabir pa sadnju iz klonova najbolje biljke. Sad ako se nekome da cekati 13 tjedana... :)

Eto nadam se da cu nekoga natjerati da razmisli o ovim sortama. Ja sam prezadovoljan.
 

Mad Rabbit

I am not stoned, I am herbally medicated ;)
Poznanik Foruma
17.11.2014
1.472
5.113
258
#18
# SMOKE REPORT Afgan skunk advance seeds
Pozz ekipo :spliff:.Dosao ja do prvog smoke reporta.. ;). Dakle da se bacim na opis lagano.. Znaci granje prebaceno u teglicu od litru nakon 9 dana na susenju.. Nije sve osuseno do kraja mozda na 80%,zato sam staklenku ostavio otvorenu da se jos lufta i susi koji dan. Sveukupno suhe mase je na vagici bilo 33g. Nije nesto special ali za tako malu biljku ne mogu se pozalit jer kvaliteta je tu. Frend i ja testirali sinoc frulu i mogu vam rec da je izuzetno potentna stvar.. ;) :let:. Miris je jak znaci tipicni skunk + bor,okus je odlican,ocjena na skali od 1 do 10 bi bila 9-tka. Jako mi takodjer vuce na lavandu+bor+skunk.. Rad dolazi lagano,ne tako brzo ali je pravi chouch lock. Traje dosta dugo,te jebacki opija.. Osjecao sam se sretno ali jako opijeno.. hihi :rasta:. Opusta misice extra,ali u pozadini se cuje onih 20% sative koja podize bilo.. Takodjer govor je dosta sjeban pletenje jezikom i nerazgovjetno pricanje.. Jako dobra za ekipu i chilanje.. :puuuh::. Da imam vise mase toga sigurno bi pravio ulje od ovoga,jer ima dosta cbda u sebi a i opravdali su ovih 17,18 % thca proizvodjaci.. Hm ko zna vjerujem da cu je ponovo uzgojiti kad tad.. :mario::. Eto to bi bilo to,modovi moze lock na dnevnik,do sljedeceg growa uzivajte mi..

Pogledajte prilog 19546 Pogledajte prilog 19547 Pogledajte prilog 19548
 
Poslednja izmena od urednika:

lauba

Zinfandel
Poznanik Foruma
01.01.2012
1.646
3.996
188
36
#19
Evo da napravim smoke report od Laughing Budha-e od BF-a!!:puuuh::

Mix ThaiXJamaican
Jačina:8/10
Miris:Na prvu neki cvijetni,kad se zmrvi dolazi malo voćkastog u pozadini:drull:
Rad: počinje nakon 10-ak min. U početku me znala prebit:razvaljen::,al se stekne navika brzo!:D Krene radit od glave lagano,pa noge i kad krenu noge to je to! Komunikativna al bez naglih pokreta! I da napomenem hedovi su tvrdi ko KAMEN!!!:eek:
Komentar:Lagana za uzgojit,ne buni se na niš,dobar yield(2 kom. 160 g. pod 250 w i to po največim vručinama)! Mislim da će mi uvijek morat bit koja sjemenka sa strane!:respect: Svakako preporučujem!

Ako sam što zaboravio napomenite!


Živi bili i dobru vu pušili!:banana_rasta::respect::vutra:
 

MMSplit

Tata Splico :D
Poznanik Foruma
21.03.2014
255
1.634
143
#20
Iako ovaj thread nije bas zazivio, sto mi je jako zao, jer bi volio vidjeti sve smoke reportove na jednom mjestu, ja cu nastojati sve svoje stavljati tu. Bas "ZA DIŠPET"! :)
Isto tako, volio bi kad bi imali nekakav standardizirani formular za smoke report, pa cu pokusati iskopirati neke koje sam vidio na stranim forumima. Ocjenjivat cu nekoliko kategorija sa zvjezdicama, od * do *****, jer mi je od 1 do 10 preveliki raspon, i nisam dovoljno iskusan sa sortama da mogu primijetiti tako male razlike.

SeedBank: Mephisto Genetics

Sorta: WALTER WHITE

Autoflower? - Da, nakon 18 dana

Supstrat: Gold Label HydroCoco sa humusom kalifornijskih glista (70/30)

Gnojiva: Biotabs

Svjetlo: Gavita 1000 DE HPS na 600W prvih mjesec dana, kasnije pojacana na 750W - režim 20/4

Od sjemenke do harvesta: 62 - 65 dana

Količina: 3 biljke - 160g (53g po biljci)

Visina: 50-60 cm

Rast: ** - iako nije bilo nikakvih problema s gnojivom ni uvjetima, nije postigla rezultate kakve sam vidio na stranim forumima - razlog bi mogli biti genetski defekti zbog kojih su je i povukli s trzista dok ne stabiliziraju sortu - kad bi uz glavni head jos uspjela razviti bar 2-3 kata manjih, ne bi imao nikakve primjedbe.

IMG_3162.JPG IMG_3167.JPG

Bag appeal (izgled i kompaktnost): ***** - najveca koncentracija trihoma koje sam vidio na nekoj od sorti koje sam dosad imao prilike uzgajati. Cak su i fan listovi prekriveni trihomima. Savrseno. Osuseni cvjetovi nisu pretvrdi, po meni idealni za rucno mrvljenje, nakon kojeg na stolu ostaje debeli sloj bijelog praha (poispadali trihomi :drull:)...

Capture.JPG IMG_3334.JPG IMG_3335.JPG IMG_3337.JPG IMG_3339.JPG

Miris: ***** - slatkasto - hejzasto - limunsko ludilo... Neki kolac s limunom i cimetom... Nemam pojma. Kompleksan i jako ugodan.

Dim: ***** - gust, ne siri se u plucima, lako se uvlaci, prva trava kojoj ne vidim razliku izmedu jointa i vapea - dim je smooth i skoro kremast - aftertaste sladak i uopce nije papren - nema grebanja u grlu - definitivno najbolji okus koji sam dosad probao

High (rad): ***** - moze se nositi s najkompeksnijim sortama koje sam probao - ima tu svega - prvo ide udarac u glavu (ono moram malo sjesti i razmisliti gdje sam), zujanje u usima, pritisak iza ociju - sve kvalitete dobre sative - nakon pocetnog higha slijedi opustanje cijelog tijela, brise bolove kao spuzvom (glavobolja, muskulfiber, opcenito za izmorenost nakon sjebanog dana)... Idealna za NAKON aktivnosti jer me pretvara u crvenookog zombija u potrazi za hranom - nakon pola sata - sat bi mogao isprazniti cijeli frizider pa otici do McDonalds'a pa jos mozda na neki kolac. Idealna za navecer - prije spavanja. Vrijeme trajanja high-a je sigurno preko 2-3 sata, ali cesto zaspem prije.

To je bilo to za Waltere - slijede Ripley's OG i HBSS kad ih jos malo dodatno "prostudiram"... Pozdrav!:wave:
 
Poslednja izmena: