Smoke report brendiranog sjemenja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
Strain-Blue dream
20170204_135856.jpg

Banka-Humbolt seeds
Rasvijeta-led,Hans,180w
Supstrat-Plagron cocos premium,humus kalifornijskih glista,glinene kuglice
Gnojivo-Bio tabs
Autopot sistem navodnjavanja
Trajanje growa-145 dana(vega 50 dana,cvijatanje 95 dana)
Kolicina-145 grama
Kvaliteta-tvrdi,kompaktni,ne toliko mirisni dok na slomis top u ruci..tokom uzgoja u satoru jaci miris.. 20170114_124308.jpg 20170114_124316.jpg 20170114_124446.jpg

Ovaj smoke report bi podijelio u tri verziju plus jedna;
1.
Posao,dan-znaci nikada u zivotu nisam pusio ugodniju sortu za posao,aktivnosti i ajmo reci neko cisto,bistro razmisljanja.Imas koncetraciju za ozbiljnije dnevne zadatke,nemas problema sa umorom..ne pretjerivati.Znaci jedan dokavac pa pustis malo...da prode...pa tek onda puno manji drugi..Jedini ajmo reci problem su jako crvene oci..ne meni ali...
Uglavnom mogu samo potvrditi seedfinder po pitanju kreativnosti..
2.
Sex-to je to..Kada hoces travu koja ti otvara i najdublje pore mozga u potrati za sto perveznijim mislima,sto ludim i tebi samom cudnim stvarima onda zapali plavoga.Snagu daje,mozak pomuti,razbistri(tko kako gleda)i spreman si za jedan dugi kvalitetni napad na zenu koja ti je vec odavno u zivotu postala najbolji prijatelj.Ako cemo u dvije rijeci opisati onda cemo reci;prirodni stimulans!
3.
Odmor-ono jutro kada se subotom probudis i shvatis kako je cijeli vikend ispred tebe odmah se vatas plavoga i vikend je potpun.Klasicna relaksacija gdje ti je svejedno dali ti dolazi punica u posijetu ili ces ici kupovati brdo hrane u marketu..Znaci pravi cill,relaksacija,mir..Preporuka..odlazak u prirodu(bez punice:D)

+1.
I najvaznija stvar;snazan je..jako.Isao sam malo pretjerivati i doslo je do povracanja,treskavice...poslje glad,glad,glad.Izuzetno jaka trava,stvarno udara kao maljem.Zato obratite paznju kada pocne vrtiti..stanite,razmislite,osjetite...
20170226_141220.jpg
Na kraju sta reci;preporuka svakome tko voli sative sa dugim radom sa malo trave,dnevne izlete,opustanja bez spavanja.Od 1 do 10 dajem 17..prezadovoljan:)

Edit;ekipa bez komentara..dati cemo posla moderatorima da brisu..;):respect:

:vutra:
 
Poslednja izmena:

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
707
2.684
163
56
A ja bi ga kratko komentirao u 3 D
Naime razlika je meni ogromna. Bong, vape i joint 3 totalno različita doživljaja. Joint blue dream-a, oprez, ako je prejaka doza nema tu sativa higha nego teška narkoza. Vape na nekih 190 stupnjeva, izrazito lak za udisanje, ne raskašljava nego baš klizi, a high je predivan. Haze je dobro opisao, sve može, ništa nije problem. Probleme ne gasi ali pali bezbrižnost na full. A bong, ujutro pred posao komadić mali i dva kratka hita i ajmo, okus odličan a high happy sativa, sve ko u nekom ugodnom snu, zadubljivanje čak i u stvari koje su inače dosadne. Stvarno strain vrijedan pažnje. Moj je isto bio pod hansom 180w ali s hesi programom i imao sam kalcij def što haze s biotabsom nije, i to mi je dalo misliti!
 

kappkillero187

Aktivan Član
27.06.2015
280
2.237
143
1.) Quick grow report:

Sorta - Bloody Skunk Auto
bl.jpg bl2.jpg
Seedbank - Sweet Seeds
Supstrat i gnojivo - Cista Terramagma+Plantella Cvijet
Svjetlo - Sylvania Grolux 400 HPS
Tok growa - Procvjetao nakon 3,4 sedmice,poprimio svijetlu lila ljubicastu notu,jako brzo se strechao izgleda ko da je sam sebe Lollipopao :D,tipican fenotip skoro su sve main cole,šupalj iznutra bitno ga je vezati jer se grane bacaju,srednje visine oko 70-ak cm,10-ak dana prije kraja dobro flushiran,lagan za trimanje,ne zauzima puno mjesta u sirinu,vise u visinu.
From seed to harvest - 70 dana
Krajnja količina - oko 52g

Izgled i struktura - ne toliko tvrdi budovi,vise su malo fluffy strukture neke lila boje sa narancastim pistilama..
Ni skroz suhi ni nesto ljepljivi,odlican brakeup u grinderu,nista se ne ljepi puno i upada dole a ima svjezinu ko da je jucer tek se pocela kjurati,mislim da je Curing pun pogodak..
rps20170311_183114.jpg

2.) Smoke report:

Curing - 1 mjesec+ (35 dana)..
Nacin konzumacije - Joint (cistak) +Vaporizer

rps20170311_182232.jpg

Miris - Gdje poceti :D Nakon 4 tjedna svakodnevnog otvaranja teglica po 20-ak minuta,carolija curinga je nesto posebno,prvi sloj mirisa je dominantni limun Citrus miris,ne toliko jak kad je stalno u blizini,dok u zatvorenoj prostoriji zna posluziti i kao osvjezivac sobe :D Vec mjesec dana njusim i pitam se odakle mi je ovaj miris prepoznat otkad sam klinjo bio,u dodiru ostane taj miris po prstima i sjetim se To je to! Miris one roze šećerne vune,na koju svatko slini kad je ugleda,tako mi ovo izaziva odmah mirisom slatkocu u ustima,ovaj strain je paleta mirisa,sto potvrduje to kad se dodiruje ima miris šećerne vune,kad se pukne bud po pola ima miris limuna,a kad se izgrinda skroz sve i otvori grinder ima miris kore od naranče,u vaporizeru se osjeti slatkoca po jeziku identicna aromi sorte.Pravi full voćni strain!

Okus - Posto samo pusim cistake,okus je identican kao i miris,pogotovo u vaporizeru,na manjoj temperaturi bas se prolije aroma sorte po ustima,dok u slucaju pasivnog pusaca ovaj joint gori jako cudnim blagim prijatnim dimom,koji ni nepusacu ne smeta,uopce se ne skuzi da se ziza pusi,to potvrduje suludi pokusaj pusenja s frendom u kaficu i to luksuznijem! Ama nitko nije skuzio nista,a puno :D ko da si cigaretu zapalio,nezaboravno :D

Dim - Totalno smooth na udahu i izdahu,blag i moze se pusiti koliko hoces a nema kasljanja,pepeo svjetlo siv nakon konzumiranja,a u vaporizeru hrskavo smeđ.

High (rad) - Konacan rad je podjednak stoned i uplift,krece efekt nakon 4,5minuta ako se previse popusi zna zakucati u couchlock,ali ne u blejanje vec u dugu komunikaciju u drustvu,ima jak utjecaj na misice krenu jako trnuti noge kao da si paraliziran,uz daljnu komunikaciju s ljudima i eventualnu kretnju prelazi u cerebral uplift,daje energiju,moze se jako puno kretati bez nekog velikog umora,kreativnost se otvara a gasi se body buzz malo po malo,sve skupa nekih 1.5h.Prije spavanja je odlicna jer odmah indica effekt zvekne u tijelo odmah zaspes. Potice jako glad (munchies)! Definitivno sorta za svako doba dana,bilo dan ili noc efekti nisu puno promijenjeni,lijepo se funkcionira ako se ne pretjerava,pravi slatkis!

Komentar - Fenomenalan slatkis iz Sweet Seeds-ove Red Family-je,nema nista neprijatno u ovoj sorti,gustat ce u njoj i pocetnik i expert,za mene jedan od slasnijih strainova koje sam probao,egzotičnost na vrhuncu,mislim da je to sve sto imam rec!

Peace :joint2:
 
15.09.2012
66
156
33
36
Beograd
White satin
Mandala seeds
(doduse semenka nema, uzgojen iz klona koje prodaje jedna radnja)
Miris je blago vocni, nisam mogao da provalim koja vocka je u pitanju.
Blagog dima, odlican strain, kazu da je hibrid indica dominant.
Rad je jak, ali clear headed, smejalica je, dize raspolozenje, ne smeta svakodnevnim aktivnostima, htedoh reci ne mrzi me nista, jednom recju odlicna sorta.
Rekao bih da ima do 16% thc-a, nisam nasao takve informacije, reko bih da je tako, nekih 1.5h drzi aktivno i popusti jos nekih pola sata, sat. Kao i po vremenu na koje sam skoro pa razvio toleranciju(samo tu sortu sam imao i konzumirao.
Najbolja stvar koja me je odusevila je kif koji je bio bele boje, od 0,3 kifa u dzointu, bukvalno mi je utrnulo lice.
White Satin sorta za svaku preporuku, jedina mana sto ne mogu doci do semena, jedino klon iz druge drzave
Evo neke slicice dudova i gorepomenutog kifa. ☮
FB_IMG_1493574796775.jpg FB_IMG_1493574788574.jpg
 

kappkillero187

Aktivan Član
27.06.2015
280
2.237
143
Ovo ce bit dug post! :D Pa da krenemo..

1.) Quick grow report:

Sorta - Green Poison

rps20170304_225016.jpg rps20170304_225043.jpg gp2.jpg
Seedbank - Sweet Seeds
Supstrat i gnojivo - Cista Terramagma+Plantella Cvijet
Svjetlo - Sylvania Grolux 400 HPS
Tok growa - Ova sorta kako je rasla tako se i strechala,povukao je sativa fenotip sa jako brzim cvjetanjem,prilicno dosta prostora zauzima u boxu pa je bila lollipopan malo,izgledom bas

kao bozicna jelka,listovi prekrcani trihomima,nije bas lagan za uzgoj,a i malo je osjetljiv na vlagu,a prima hranu ko lud.Naporan za trimanje,dobro pred kraj flushiran,a kole se bacaju na sve strane.
From seed to harvest - 104 dana,68.cvjetanja.
Krajnja količina -
oko 102g


Izgled i struktura - Znaci ni tvrdi ni fluffy budovi nego ono bas izmedu amo reci taman,blage zelene boje sa blago naglasenim narancastim pistilama,malo trima ostavljeno,vrlo dobar breakup u grinderu,a tek svjezina kad se otvori grinder.. :D
rps20170430_215644.jpg

2.) Smoke report:

Curing - 1 mjesec+ (50-ak dana)..
Nacin konzumacije - Joint (cistak) +Vaporizer

rps20170430_215606.jpg


Miris - Od harvesta do danas jacina mirisa ne bjezi od ovog straina.Bas intenzivno,i najmanji cvjetak se osjeti na par metara daljine,njusim dosta vremena u teglicu i mogu reci da ima onaj indika jak smek,kako bi nasi inteligentni ulicari rekli teski skank :D Prvi sloj mirisa bi sigurno definirao kao neki slatko-papreni začin,asocira me na miris blagog Chillija,a na drugi sloj mi malo,ali ono bas minimalno ima notu citrusa ali ono jedva,sto ukupno daje onaj jak Pungent miris,s ovim strainom si sigurno u centru paznje ako ti je u dzepu,a kad se otvori teglica to je ludnica!

Okus - Kao joint cistaka,okus je prilicno blag na udahu a dosta tezi na izdahu,posto je dosta intezivan miris,okus je onako bas začinjen papreno kako u jointu tako i u vaporizeru ali svakako poseban.

Dim - Ovog straina se ne moze puno popusiti,treba dobar kapacitet pluca,u eksperimentiranju sa kolegom nema sanse da se on ili bilo ko ne zakaslje posteno :D Ne ko sivonja,treba s ovim polako jer se jedino tako i moze!


High (rad) - Konacan rad je instantan body buzz,ali bas jak dok se oci nesto malo zamagle,efekt krece odmah nakon par hitova,potpuni relaksant.Ova sorta nije za dan! Po Suncu se nemoze gledat na oci,,a za noc ko da je stvorena za tipicno chillanje i nerađenje nicega,isto tako nema puno kretnje s ovom sortom,bas je betonaza ziva,ili je chillanje ili je sve ko groblje,ovisi o ekipi.Ima onaj narcotic type.Sve skupa nesto oko 2-2.5h traje,nakon napornog dana je obavezna,potice Munchies,ne smije se pretjeravat jer se u protivnom jednostavno ne moze funkcionirat,dakle prava nocna sorta,uz to i najjača indika od svih navedenih koje sam pisao u smoke reportu!

Komentar - Ako ova sorta ima neznam sad koliko tocno awarda,onda ih ima sa razlogom.Ako se ne varam hibrid Early Skunka x Skunk No.1 se pokazao pravom medicinom,koja bi trebala biti svakome dostupna jer bi svijet bio bolje mjesto!
Samo za expert level sorta,ponavljam betonaza ziva,zasluzuje svakog indika lovera paznju!



1.) Quick grow report:

Sorta - Bubble Kush
rps20170304_225127.jpg rps20170214_220706.jpg bk3.jpg bk2.jpg

Seedbank - Royal Queen Seeds
Supstrat i gnojivo - Cista Terramagma+Plantella Cvijet
Svjetlo - Sylvania Grolux 400 HPS
Tok growa - Na pocetku je jako sporo rastao,kasnije je poludio,dosta sam ga rastezao zicama tokom growa sto je rezultiralo odlicnim branchingom,uz to je bio i lollipopan sto je donijelo vrhunske rezultate,lagana za uzgoj i jako jako malo prostora zauzima,tipicna indica patuljasto nizeg gustog rasta nesto manje od 80-ak cm,dobro otporna i nista joj ne smeta,pred kraj dobro flushirana,teska jedino za trimanje.
From seed to harvest - 106 dana,66.cvjetanja.

Krajnja količina - oko 127g

Izgled i struktura - Prava Kush struktura! Tvrdo ko kamen i kompaktno,na svijetlu bijele boje sa naglasenim crveno-smeđim pistilama,prekrcan trihomima previse,od ovog straina nema popcorn cvjetova samo kamenja,jako malo trima ima ono na Panta' Style :D Savršen breakup u grinderu sto rezultira doslovno žutom bojom kad se otvori grinder jer je strain dosta svijetao!

rps20170430_215128.jpg


2.) Smoke report:

Curing - 1 mjesec+ (oko 45 dana)..
Nacin konzumacije - Joint (cistak) +Vaporizer

rps20170430_215049.jpg


Miris - Mogu reci da sam malo razocaran mirisom,ocekivao sam nekakav Bubblegum miris,ali nema ga :rolleyes:
Mogu reci da vise prevladava Og u ovoj sorti,a jedan jedini sloj mirisa ove sorte je onaj zemljani! Sorta koja ima dosta slab miris,a kada njusim u teglicu na prvi osjet ima nekakav miris one pasje/psece hrane,stvarno neobicno..No nije sve ni u mirisu u to sam se uvjerio puno puta!

Okus - Kao sto sam naveo,prevladava jedini zemljani okus bilo to u jointu ili vaporizeru,blag na udahu i na izdahu,sto se tice okusa nije nesto aromaticna,ali jako prijatna za pusiti!


Dim - Bas je smooth,nije teska moze se dosta popusiti ali bez pretjerivanja,nema kasljanja.

High (rad) - Konacan rad je tocno 50-50 body-head! Odrzava se taj omjer od pocetka do kraja efekta,ali opet malo naginje u body relaksaciju sto je tipicno za bilo kakav Kush,uz blagi mental higih.sorta po meni za dnevne zadatke,onako taman covjek vibrira na njoj tocno onoliko koliko treba,da se ne razbije.Dobra smijalica :) Traje tocno oko 2h.Potice dobro Munchies,moze posluziti za noc i za setnju po suncanom danu sto joj je dobar+.Ni ne cudi me zasto je u LA-a bilo kakav Kush svet.

Komentar - Sto da kazem,posto sam picajzla sto se mirisa sorte tice,jedino sam razocaran time,uvik volim mirišljavije stvari,ako postoji umjerenost kod sorti onda je to ova sorta,a u svemu treba biti umjeren!
Nadoknađuje kristalnim izgledom i dobrim radom,uz to velik yielder,lagana za uzgoj,za sve vrste growera!


1.) Quick grow report:

Sorta - Sour Diesel Auto

rps20170304_224705.jpg
rps20170311_031009.jpg rps20170311_031055.jpg

Seedbank - Dinafem Seeds
Supstrat i gnojivo - Cista Terramagma+Plantella Cvijet
Svjetlo - Sylvania Grolux 400 HPS
Tok growa - Krenuo ludim rastom uz odlican branching s glavnom kolom u sredini,na zahtjeva puno i pici sam,samo treba biti oprezan sa svijetlom,malo duze cekao upravo zbog foxtaillova blagih,ali nista strasno,tipican sativa-haze stil biljke,narastao oko 85cm,pred kraj dobro flushirana i najlaksa za trimanje.
From seed to harvest - 92 dana
Krajnja količina - oko 110g


Izgled i struktura - Foxtaill stil budova,dosta tvrdi i jos uvijek puno ljepljivi,kricavo zelene boje sa flourescentno narancastim pistilama,bez trima skoro i savršeni za grinder,a puno ali znaci puno trihoma nisam vidio cvijet koji je puniji trihomima.
rps20170430_215004.jpg

2.) Smoke report:

Curing - 1 mjesec+ (malo manje od 50 dana)..
Nacin konzumacije - Joint (cistak) +Vaporizer

rps20170430_214633.jpg

Miris - Neznam odakle bi krenuo,dok se trimalo to je bio uzasan miris plina,dok sada nije nista bolje :D
Prvi sloj mirisa bi opisao kao miris pravog plina,dok je drugi sloj mirisa neki kemijski miris kao miris nekog otrovnog bilja koje nema veze sa kanabisom :lol: Stvarno svaki dan ne zelim otvoriti teglicu ovoga jer znam da cu se zgroziti ali ovaj izgled te mami da je otvoris,sorta je kao ruža;prelijepa,ali kvari je trnje,toliko unikatan a smrdljiv miris da je to cudo,a probija sve vrste prepreka i zidove i staklo i kese i pancirke.Ne moze se sakriti nema sanse.

Okus - O ovome ne treba puno pricati,u ustima je jedan i jedini okus kiseline al bas kiselo,neznam kao neki blagi deterdžent,bilo to u jointu ili vaporizeru ali za cudo blaga na udahu i izdahu,bas pre cudna aroma (ako se moze nazvati aromom).Covjek bi rekao da ce se izrigati kad ovo cudo pomirise,cak mi se to prvih par puta desavalo,a kad se prolije tak okus po ustima mora se imati tekucine pri ruci obavezno!

Dim - Ovo je kljucno,covjeku se cini da moze puno ovoga popusiti jer je dosta blag dim uz onu kiselinu,pa kao ajmo jos koju..>

High (rad) - Konacan rad je ono sto je najposebnije kod ove meni precudne sorte,blagi ali bas blagi body buzz,ali glava kao da je giljotirana ali doslovno,kao da netko covjeku presjece cijelu ili pola lubanje,misli plove,a faca se ne osjeca ni blizu,a ako se glava slucajno nasloni na nesto osjecas kao da te neko maljem zaljepio posred tikve,a na vaporizeru je to jos puno jace,nesto posebno,prepisao bi je za vise za noc,slabo posluzuje za dan.Najvise potice Munchies,ova je sorta za ploviti u dalekim snovima,reka bi da se osjecas nadnaravno,a sve ti traje neka 2-2-5h,ko s ovim pretjera neznam sto bi mu se moglo dogoditi.I zaboravio sam ima taj pre cerebralan dreamy high,kao sto su navodili za bilo kakav Diesel,bogovska sativa!

Komentar - Da ne postoji trebalo bi je izmisliti,jedina ali jedina mana miris,ostalo sve savrseno!

Posebno da posebnije nemoze,unikat,brutalno jako,tko nije probao,jednostavno mora!

I eto raspisao se,nadam se da sam pomogao :joint2:

Vutro ugodna i laka noc :smoke:


 

Zelenko63

Funky
Prijatelj Foruma
13.10.2013
6.052
37.226
2.598
Jupiter
www.vutra.org
NL - RQS

SAM_4743.JPG

Cured
: 1 mj. na 58-60% vlage, otvarano po potrebi

Kvaliteta: Hedovi su lijepi,puni i izričito masni. Sa predivnom bojom pistila, u konačnici izgleda prilično konkurentno.
Samim dužim curingom, stvar postaje sve slađa:)

Dim: Prilično gladak, na izdahu daje notu blago slatkaste kiselosti te da se primjetit zemljana komponenta. Bilo koja komponenta koja se da primjetit vezana je za slatkastu notu.
Nije prisutna nikakva gorčina, te kada se zapali u prostoru miris je specifično markantan.
Nema davljenja, kašljanja...

SAM_4812.JPG

Rad: Rad je ugodan, ne agresivan, potiče laganu harmoniju svega šta se radi na dnvenoj bazi. Te na kraju zaljulja u indica stilu, klopica i spavanje, ukoliko niste u mogučnosti ništa zato...ne umara tijelo i nova pljuga vrača harmoniju.
Podiže raspoloženje, i baca sve na mjesto kak se šika...nema nervoze, staloženost i opuštenost.
Za one sa višom tolerancijom ovaj strain biti ce laganini vožnja, svakako za dnevnu i večernju upotrebu indica lovera.

SAM_4811.JPG

Zaključak:​
SAM_4172.JPG
(Slike NL-a iz osobne arhive, @Pantagan ima sva prava na te dvije slike, priložene su zbog ljepote i potpunog dojma)

SAM_4173.JPG

Jedna od must have sorti, ne zbog njezine jačine,razornosti več zbog specifičnosti i stava.
Jedna doza NL optimizma popravlja i vrača osmjeh na lice i pokreče sve u pravom smjeru.
Definitvno i u večernjim satima ima ulogu, te sveukupni dojam steknete kada joj date priliku da vas zaljulja na spavanje.
Ujutro bistar um, pun energije.

Živjeli i živjela:vutra:
 

dite_splita

Aktivan Član
04.05.2011
228
261
63
somewhere in space
aaa.jpg

Kratki ali jasni smoke report :)

Breeder: Sensi White Label Seed Company
Strain: White Diesel Haze automatic (White Diesel Haze x Ruderalis) - White Diesel Haze = (NYC Diesel x unknown haze)
Jacina dima: 9/10
Okus i miris: Miris slatkast, dosta intenzivan i prodoran ali istovremeno i jako ugodan. Okus jos bolji. Slatkasto-citrusne arome su prisutne jos podosta dugo nakon konzumacije. Dim njezan i lagan, odmah pri prvom udahu usta se pune slinom, a ne suse!
Djelovanje: Ova 70% sativica izaziva predivni head high, lakocu i poletnost. Body high je jedva prisutan, tj zanemariv. Sedativno i umirujuce djelovanje.
Osobni komentar: Za svaku preporuku! Prava sativa sa predivnom lakocom pusenja, izvanrednim aromama i after tasteom. Dnevna sorta definitivno, ne izaziva kljucanje* (kljucanje* - kada osoba djeluje opijeno, omamljeno, pada joj glava, tesko drzi oci otvorene / primjer: Goran Bare prilikom mnogih svojih intervjua). Iskreno, ocekivanja oko ove sorte su mi bila velika, te su na moje veliko iznenadjenje nakon degustiranja bila i premasena. Peace all :)
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Pozz ekipica :).
Baš zavario, pa me neki kreativan high oprao. Rekoh sam sebi... ma ajde NO, predstavi ovu krasoticu i sve njezine čari ekipi. I eto me, pa ajde da počnemo:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--- Strain: Blue Amnesia XXL autoflowering
--- Banka: Dinafem Seeds
--- Genetika: Original Amnesia x Blueberry x Ruderalis
--- Grow/Uzgoj: Organic / Bio Start-Kokos-Zeolit
--- Gnojivo: AN Mother Earth + Natural Guano
--- Sijanje-Branje: 95 dana

Blue Amnesia XXL autoflowering.jpg

--- Cured: 4 mjeseca /122 dana

aBAxxL.jpg

--- Degustirano: Joint, Vape, Lula, Bong
--- Izgled finalnog produkta: Kompaktni, teški hedovi maksimalno obasuti trihomima sa izričito naglašenim kaliksima, boje od bakrene, oker pa sve do naglašene žute poput dukata.
--- Dim/Para Okus: Definitivno upečatljivog, usudio bih se i reći božanstvenog okusa bilo da je riječ o vejpanju ili pušenju. Nimalo ne smeta plućima niti grlu, doslovno klizi bez imalo iritacije ili nelagode. Što se tiče okusa ovo je čista bomba i jasno se vidi da su breederi uložili mnogo truda da bih došli do ovakvog straina sa izuzetno naglašenim terpenima. Okus koji vam ostavlja u ustima nakon pušenja i tokom pušenja je koktel nekog bobičastog voća, meni je najbliži kombinaciji šumske jagode, borovnice i maline sa balansiranom spicy notom crnog papra na vrhu jezika. Nakon pušenja mljackanje na prazno, poput vrhunskog sommeliera, baš potiče slinu i to je to, osjetite taj okus kao da ste pojeli voćni kup raznoraznog šumskog voća. Totalno me svaki dim vrati u dijetinjstvo kad sam sa babom hodao šumom i skupljao kupine i šumske jagode pa grickao, jbg. sad nema više ni šume ni jagoda a boga mi ni babe :D. Moja preporuka za svakoga tko se voli prepustiti svim čarima terpena i uživati svim osjetilima.
--- Miris: Samim otvaranjem tegle u svega par minuta cijela kuća će vam odisati nekom vutra-voćnom-spicy notom i to prilično intezivno, dok osobe alergične na začinsko bilje i pelud nema šanse da će uspijeti smotati pljugu bez da ne počnu kihati ko sumanuti, haha, nisam vjerovao kad sam to vidio. Uz to sve ovaj strain tokom pušenja ostavlja intezivan miris, pa ga nebih nikako preporučio za konzumaciju na javnim mjestima, čak ni skrovitim, jer dobar dim daleko se čuje i ne jamči diskreciju.
--- High/Djelovanje: Savršeno balansiran rad između indike i sative. Neće vas kaučlockati ako se ne prepustite tome, u suprotnom hoće. Popušim i sve bih, pričao, družio se, prčkao nešta, pa šatro popravljao a u biti još više pokvario i koješta :D. U manjim dozama je odlična, onak smotam si čistak u malu rizlicu za duhan i ne silazi mi smiješak sa lica, pojačava malo komunikativnost pa nasmijavam ljude oko sebe, širim pozitivu i baš se super osjećam. Svakako društvena vutra za bolje sutra :thumb:. Još ću dodati da je rad kad se popuši malo bolja topčina šou :eek:, high osjetite i 4-5 sati nakon konzumacije. Efekt je moćan fizički i psihički, da jednostavno nakon topa solo osjetite na trenove kako vam neka toplina i ugoda preplavi tjelo da ni sami neznate šta bi sa sobom. Milina braćo ;).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moj savjet je svakako da probate ovo čudo, i jamčim vam da nećete požaliti niti u jednom segmentu počevši od uzgoja, preko yielda pa sve do finalnog produkta i samog higha. Normalno za finalni produkt smatram vutru odkjuranu bar 3 mjeseca i onda tek čarolija počinje :joint2:. Kad bih morao izabrati strain koji moram pušiti do kraja života, bez razmišljanja ovo bi bilo to. Čisto savršenstvo!
Peace!
 
Poslednja izmena:

kappkillero187

Aktivan Član
27.06.2015
280
2.237
143
Još nisam navikao na ovu verziju jednostavno nemam osjecaj vise da ulazim na Vutru,no ostade dužan pušački report na ovogodisnji outdoor,odmah da napomenem ovo je amo reci prosječan outdoor sa 6,7 sati svjetla na dnevnoj bazi,no rezultati su sljedeci pa da krenemo :cool:

1.) Quick report:

Sorta - White Widow Auto
ww1.jpg ww2.jpg
Seedbank - Pyramid Seeds
Gnojivo - Plantella Cvijet
Tip growa - Balkonski Outdoor (6-7 sati svjetla),na kraju dobro flushiran.

From seed to harvest - 65 dana klijanje-branje (ovisi o fenotipu!)
Krajnja količina - oko 32g


Izgled i struktura - Koliko god šišao i brusio hed on uvijek ostaje lisnat,zaista čudan omjer heda i trima,hedovi vrlo svijetli s marelica narančastim pistilama,prozračene čipsaste strukture,lijepo obasuti trihomima,malko ljepljivi i odlični za grinder. :)
ww4.jpg



2.) Smoke report:

Curing - 3 mjeseca
Način konzumacije -"Eco" Joint (čistak) + Vaporizer

ww3.jpg
20171118_011833.jpg


Miris & Okus - Vrlo lijep,podsjeca me na old school miris vutre onako skankast kako bi naši rekli :p Ipak najveća nota mirisa koja vlada kada se izmrvi je ona borovine,za nefaliti sami hed tako izgleda,na trenutke neki paprenkast začin se osjeti. Okusim kao da neko bilje žvačem pogotovo na vaporizeru,a onda pecne ta paprena nota po jeziku kada se izdahne.

Dim - Strašno lagana za čaditi,nema kašljanja ni ičega sličnog ni na udahu ni na izdahu,na moju žalost prebrzo sam udovicu zgrmio upravo zbog toga,ali i zbog sljedeceg razloga. >

High (Rad) - Mislio sam da ce biti neki balansiran hybridan rad,no u životu nisam probao nešto što tako tako jebeno fokusira. Baš usredotočenost na sitne detalje,perfektno za bilo što raditi nakon čistaka sve je bolje,lakše,vedrije i strašno smješnije. :cool: Vozi toplina u glavi,malo pocrvene oči,no ali je to bitno. Sve traje nekih 1.5h što je sasvim dovoljno. Savladao sam neke kuhinjske vještine zbog udovice,a prilično sam traljav u kuhinji.

Komentar/Ocjena - Kome odgovara ovakav rad,nemože pogriješiti,odlična sorta za svako doba dana,bez puno muke do fenomenalnog dima. Za udovicu čvrsta 9-tka od 10. Vratim joj se u budućnosti. :)





1.) Quick grow report:

Sorta - King's Kush Auto
kk.jpg kk1.jpg
Seedbank - Greenhouse Seeds
Gnojivo - Plantella Cvijet
Tip growa - Balkonski Outdoor (6-7 sati svjetla),na kraju dobro flushiran.

From seed to harvest - 64 dana klijanje-branje
Krajnja količina - oko 22g


Izgled i struktura - Onako sativasti hedovi,ali tvrđi dok se lome,minimalno obasuti trihomima,maslinasto svijetle boje sa brončano smeđim pistilama. Ništa vau. Dobri za u grinder.
kkk.jpg



2.) Smoke report:

Curing - 3 mjeseca
Način konzumacije -"Eco" Joint (čistak) + Vaporizer
kkk1.jpg


Miris & Okus - Miris neprijatan,dapače užasan. Baš težak za nos i prazan želudac. Arome i note koje vladaju su one koje jedino ne podnosim,a to su diesel mirisi,dok ima i kemijskih nota. Sami gen nosi te arome.Na vaporizeru bljakasto da ne rečem grezo. Ništa dobro ni upečatljivo što se tiče okusa i mirisa (barem meni).

Dim - Pa onako dok se grozim na ovo poviše,dim me ni ne grize toliko zbog iznabijane tolerancije,onako fino klizi na udahu dok zna malo zapeti na izdahu (najcesce frenda priguši haha.)

High (Rad) - Sami rad je prilično dobar,ali samo u prvih 45 minuta,zna napraviti sumaglicu pred očima prvih pola sata sa mrvom indike,krene naglo na pocetku dok ne traje nesto predugo oko 1h,uspava pa razbudi,da bi na kraju sve to skupa bilo bezveze. :rolleyes: Opet ništa posebno.

Komentar/Ocjena - Makar možda hedovi izgledaju vatreno,bome nisu,ne preporučujem zbog ičega,još dobijem patuljka s malim yieldom.Ništa sto ce nekome ostati u sjecanju. Ocjena je 4-orka od 10.





1.) Quick report:

Sorta - Cream Caramel Auto
cc3.jpg cc2.jpg cc.jpg
Seedbank - Sweet Seeds
Gnojivo - Plantella Cvijet
Tip growa - Balkonski Outdoor (6-7 sati svjetla),na kraju dobro flushiran.

From seed to harvest - 65 dana klijanje-branje
Krajnja količina - oko 60g


Izgled i struktura - Tvrdi indika hedovi,slasno umočeni u kantu punu trihoma,lijepe svijetlo zelene boje sa zlatnim pistilama,na dodir sticky-icky rekli bi ameri,stvoreno za grinder. :cool:
cccc.jpg




2.) Smoke report:

Curing - 3 mjeseca
Način konzumacije -"Eco" Joint (čistak) + Vaporizer

ccccccc.jpg 20171230_010919.jpg 20171230_011028.jpg

Miris & Okus - E to sam čekao,znači savršenstvo u svakom smislu te riječi. Ja neznam što ovi iz Sweet Seeds ekipe furaju u ovo,ali ovo je odvratno slatko. o_O Nije dan prošao da nisam pola dana njušio u teglu. Baš kako navodi leafly,ovo čudo ima miris meda i onih najslađih gumenih bombona!
Prilikom čistaka,frend popizdio i naglašava da ima okus onih žutih Orbit bombona dok je meni candy shop u glavi,a preko vaporizera je to tek čista terpenska perverzija. Nemam riječi!


Dim - U jebalo majku haha ako se potegne jače doslovno reže pluća,još ja navalio ko konj,inače ne kašljem nikad al me baš rasparalo,mora se pomalo ili nikako. Strašno!

High (Rad) -Dok sam karamelu čekao sve sam pročitao o njoj,svi nešto ozbiljno pišu,ja nisam shvacao to ozbiljno. DOK, me u toj jednoj situaciji nije prvo rasparalo nakon možda jebena 2 hita,dakle reže iznutra,šaljem frendu pravim se da nije ništa,u sebi ripljem,sjeo na zid totalno izbrisan um. Bilo je prilično toplo,ja se smrzajem,ništa ne mogu pohvatiti što govori,kompletno odnešeno tijelo i pamet. Protrnio svaki živac osjecam,mislim i nevjerujem šta je ovo. Sat prolazi kao 3 sata,najedanput Boom!
Paranoja :whato:: Ovo dugooo nisam osjetio,imam neki osjecaj da nije sve u redu,točnije mirišem frku,prolazi mi to sve kroz glavu i kako to biva vrag ne spava,skriven u daljini vidim :murija:,a oni nas ne,no dolaze u našem smjeru. Ko tele blejim i ne shvaćam u džepu mi stoji jos prilicno velik hed karamele. Adrenalin pokuca u tijelo skupa sa karamelom,zbrišem instiktivno sakriti i vratim se,dolaze 4 :murija: iza leđa,stanu i gledaju,okrenu se i odu svojim putem. Sve u mraku kasnije ne nađem hed. Baš taj jedan jedini put idem van svoje kuce zapaliti i eto! Zato konzumirajte u svom domu!!! Od tada sve pomalo,stvorena za san,jer si ionako pre otkačen za misliti o ičemu bitnom! Potiče jako munchies.


Komentar/Ocjena - Nemam što reci,dugo me nije ovako nešto resetiralo,strašno jako! Svaka čast S.S na ovom strainu apsolutno po svemu,tko želi užasno jak i trip strain u stvarno kratko vremena ovo mu je nezaobilazno.Po meni najjači autoflower do sada. Masno,slasno,glasno. Iznadprosječan yield,što više svjetla i hrane i ništa vam više ne treba.
Ocjena bez ikakvih razmišljanja 10-tka od 10!


E i da,sretan vam Božić sa zakašnjenjem :cool:
želi kapp187 :cool23:
 

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
Izgleda da sorta nije djaba pobrala sve moguce nagrade :D
Winner of the following awards:

  • 1st Award – Indoor, Tierra – Copa de Oiartzun – 2007
  • 1st Award – Outer – Copa del Gremi Growshops Catalunya Profesional – Barcelona – Grow Llum Verda – Lleida – 2008
  • 1st Award – Outer – 2ª Coppa D’Italia Cannabica – Roma – Italia – 2008
  • 1st Award – Outer – IV Encuentro Por La Normalización Y El Consumo Responsable – El Punto – Málaga – 2009
  • 2nd Award – Outer – IV Encuentro Por La Normalización Y El Consumo Responsable – El Punto – Málaga – 2009
  • 1st Award – Outer – CANNABIS CHAMPIONS CUP – Spannabis Barcelona – 2009
  • 1st Award – Outer – III Copa del Gremi Growshops Catalunya – Barcelona – Grow Llum Verda – Lleida – 2010
  • 1st Award – “Chica del Año”- Soft Secrets- High Life Cup – 2011
  • 2nd Award – Outer – IV Copa del Gremi Growshops Catalunya – Grow L´Horts dels Somnis – Barcelona – 2011
  • 3rd Award – Extracción – 2ª Copa de THC Valencia – 2012
  • 1st Award – Mejor Indica – Cannabis Canarias Cup – Winter Edition – 2012
  • 2nd Award – Outer – XV Bella Flor – Málaga – 2012
  • 1st Award – Indoor – VI Copa del Gremi Growshops Catalunya Profesional – Barcelona – Grow La Paz – Lleida – 2013
  • 1st Award – Outer – VI Copa del Gremi Growshops Catalunya Profesional – Barcelona – Grow Llum Verda – Lleida – 2013
  • 1st Award – Outer – VI Copa del Gremi Growshops Catalunya Amateur – Barcelona – Grow Llum Verda – Lleida – 2013
  • 1er Award – Indoor – IV Cata A.D.E.U.C – Córdoba 2013 – Asociación Nou9Vilannabis – Vilanova del Camí – 2013
  • 1st Award – Outer – VII Copa del Gremi Growshops Catalunya Profesional – Barcelona – Grow La Paz – Lleida – 2014
  • 2nd Award – Indica – I Barcelona Breeders Cup – Barcelona – Asociación Nou9Vilannabis – Vilanova del Camí – 2014
  • 1st Award – BHO – XIV Cannabis Parade – Córdoba – 2014
  • 3rd Award – Outer – III Copa Txapelketa Eusfac Expogrow – Irún – Asociación Nou9Vilannabis – Vilanova del Camí – 2014
  • 1st Award – Cata Popular Exterior – II Secret Cup Islas Canarias – Tenerife – La flor del valle growshop – 2015
  • 3rd Award – Outer – Growshops – VI Copa THC – Valencia – Grow Thc Caravaca – 2016
  • 1st Award – BHO – II Copa del Rey – Bogotá – Colombia – 2016
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Ahoj Vutasi :wave:, eo da napišem i ja po nešto o nekim simpa sortama koje su ajmo reć ostavile dojam na mene tokom mog boravka u Amsterdamu. Odmah da velim imam ih 5-6, al pošto sam picajzla, volim da je sve pregledno i vjerodostojno napisano, budem svaki dan po dva smoka odradio ovdje jer mi treba dosta dok povadim sve natuknice koje sam si dodavao u mobitel za svaku sortu i to posložim kak spada, a to iziskuje vremena, tako da strpljivo :thumb:.
_______________________________________________________________________________________________________________

- Sorta - Gorilla Glue
- Banka - Nepoznato (breed by: Joesy Whales & Lonie Watie)
- Vrsta - Hybrid (udio sativa/indica nepoznat)
- THC - Od 24% do 30%
- Curing - 5 mjeseci kažu
- Izgled i Struktura - Prozračni hedovi, izrazito lagani, mnogo jednolične svijetle boje, ebački osuti trihomima i vrlo ljepljivi
- Miris i Okus - Kad mi žena u coffeshopu otvorila teglu da pomirišim počeo sam kihati ko blesav. Baš me opalilo po nosu miris borovine i papra. Izuzetno intezivnog mirisa i okusa, po meni ne baš prijatnog, više bih ga opisao iritirajućim. Pri pušenju isto tako, dosta grebuckanja po grlu, a kod svakog ispuhivanja dima ostaje intezivan okus u ustima kao da ste žvakali borove iglice u kombinaciji sa sviježom vutrom i to sve zgasili žlicom crnog papra. Nešt dost neobično, i interesantno što ni pranjem zubi nemoš izbit tu borovinu iz usta. Čak smo se ja i frend složili da nam se nakon prospavane noći ujutro zadah osjetio na tu uvrnutu gorilu.
- Rad (High) - U tom zecu leži grm što bi se reklo. Iako je sorta jedna od najvećih misterija današnjice, obiteljsko stablo joj je ogromno da neznaš tko tu pije a tko plaća, i tko je kome mater a tko ćaća, rad je nešt zbilja čudno. Na prvu se osjeti navala dobrog raspoloženja, smiješak je na licu konstantno, ali ono neki zagonentni i uistinu potiče na razgovor, brijem da sam ubio pričom i pitanjima jadnu ženu koja je radila taj dan, ali bože moj to joj je i posao. Nakon polusatnog rešetanja zaposlenice, popušene dvije trube gorile i snifanja raznoraznih sorti oprala me neka vrućina, reko teta ja idem u šetnju da nadođem. Nakon par sto metara me sašio umor, uh reko brate šta je sad ovo, prvo me ispali, a sad mi noge otežale niš mi se neda. I tako sam se ja nekako dovukao do smještaja, srušio se u krevetić i zaspao ko beba. Mogu vam reći i da prilično dugo praši, cirka četiri sata i točno se može osjetiti uplifting efekt u prvih sat-dva, a onda i onaj down efekt koji te baš tjera da se zavaljaš i ubiješ oko malko.
- Osvrt - Iako me nije impresionirala okusom i mirisom, vraćao sam se u taj coffeshop još par puta po nju u tih par dana. Najviše iz razloga što je neobična. Onak kad bih je išao usporediti sa highom neke sorte bila bi najbliže original amnesiji. Čak nisu ni sigurni koliki je udio sative a koliki indice, ali definitivno se može osjetiti period kad te vozi sativa i onaj period kad preuzima indica. I svaki put kad bih zapalio je bilo isto, prvo priča zaebancija i dobro raspoloženje i onda laganini i chillanje. Ali to je to, što bi se reklo što si tražio to si dobio, jer sam upao u coffieshop sa željom da mi daju nešt neobično i potentno. Definitivno sorta prožeta misterijom, niti znaju reći udio sative i indice, nit iz koje banke dolazi, niti jeli većinom sativa ili indica, a bome i google je isto misteriozan po tom pitanju. Sve u svemu, valjalo je oprobati to čudo, i ako ćemo o ocjeni ja joj dajem 8, jer meni nije baš lako ugoditi, hehe.
_______________________________________________________________________________________________________________

- Sorta - Strawberry Banana
- Banka - DNA genetics & Serious Seeds (suradnja dvije banke)
- Vrsta - Hybrid (indica dominant)
- THC - Od 22% do 26%
- Curing - 4 mjeseca kažu
- Izgled i Struktura - Tvrdi i kompaktni hedovi, prilično teški - tipično indično, svakakvih nijansi, od svijetlije do tamnije boje sa naglašenim narandžastim do tamno crvenim pistilama, te fino obasuti trihomima.
- Miris i Okus - Ovo mi baš došlo ko budali šamar, čeznem za indičetinom voćnog mirisa, a pogotovo okusa. Još kad sam pošnjofao teglu reko ajojjjj brate "give me five" grama naravno. Neznam za bananu u toj priči ali uistinu okus i miris su tropski šamar sa naglaskom na neku notu poput onog mirišljavog grožđa uz prstohvat citrusa. Ma pravo ono bomba mirisa i okusa. Pogotovo kod vejpanja, uhhh, neprocjenjivo. Zna se odati i ta neizostavna indičasta zemljana nota kod puštanja dima kroz nos, ali je totalno nadvlada taj tropski - berry šmek. I klizi kroz grlo i pluća bez ikakve iritacije. Prilično impresivno za indiku dominant da se zatomi earty šmek, ali da to je to, i siguran sam da čim budem sposoban ponovo growati budem to uzgojio i odgojio.
- Rad (High) - Veli mi odmah lik za pultom coffeshopu da to nije baš za pušenje po danu, haha, reko bato ja odrastao na indičetini, daj ti meni sokić pa ćeš da vidiš šta nije za po danu. Nakon prve serijice već sam osjetio one pozitivne trnce, kako me preplavljuju. Doslovno kad se čoek prepusti osjećaju, kao da osjeti kako mu thc putuje krvotokom. Nakon pljuge onak spokoj me obuzeo, baš milinica neka, čak i nije toliko zakucavanje kao što sam očekao nego totalno opusti, kapci padnu na pola, preplavi te pozitiva, sto misli kroz glavu leta, i baš ono laganini ni brige ni pameti. Dosta i dehidrira pa sam popio i sokića da sam propišao ko sumanut. Ehh da, i kreten krenem pješice doma nakon toga a došao biciklom, hehe, baš me izbezumila, pa sam se morao vraćat dobrih dva kilometra kad mi je sinulo da mi je bic ostao lockan ispred coffeshopa.
- Osvrt - Mislim da sam dovoljno rekao ovim gore napisanim. Sorta koja me prvo privukla imenom, onda kad sam se raspitao pa saznao da je riječ o indičetini, pa taj voćni miris i na kraju bomba okus, jednostavno predivno iskustvo. Kad sve zbrojim, šta reć osim da ovo čudo od straina zaslužuje čistu 10-tku.
________________________________________________________________________________________________________________

Toliko za danas, sutra sljedi Phantom OG i Red Cherry Berry...Stay Tuned...Ljubi vas čika No :D
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Namaste Vutro :joint:. Smotah si jednog topa pa nastavljam obećano :D.
______________________________________________________________________________________________________

Sorta - Phantom OG
Banka - Barneys Farm
Vrsta - Hybrid (45% indica / 55% sativa)
THC - Od 20% do 24%
Curing - Više od 4 mjeseca kažu
Izgled i Struktura - Na prvi pogled stvarno opako. Hedovi tvrdi, opako nabijeni, svijetlo zelene nijanse koja više vuče na sivu, dok na suncu trihomi daju onu srebrnu notu i jasno su uočljive pistile tamno narandžaste boje koje upotpunjuju vizualni dojam. Zbilja neš prekrasno.
Miris i Okus - Što se tiče mirisa hedova mogu reći da je prilično diskretan, kad sam zabio nos u vrećicu i pošnjofao reko u jbt. pa nema jak miris, i onak me podsjećao na kombinaciju mirisa vutre i mirisa ljekova. Okus također nije nešt previše naglašen, osjeti se onak kod puštanja dima kroz nos pomalo neki pritajeni voćkast miris, veli frend ko plava šljiva umočena u nutelu, i u tom sam se složio. Baš me podsjećao okus koji ostane u ustima nakon ispuhivanja dima na kombinaciju nutele, nekih šljiva-višanja (tak nešt) i kroz to se sve probija i ona prepoznatljiva zemljano-prašnjava nota koju je nemoguće izbjeći kod sorti koje imaju OG u obiteljskom stablu. Opet sav taj okus i miris nije tako intezivan i na prvu ga je teško dokučiti, jer kao što rekoh u uvodu po tom pitanju je dost diskretan strain. Zavarit čistaka ovoga možete zaboraviti, kroz grlo klizi ne grebe al zato pluća pokida, ubio me kašalj da sam mislio da ću povratit večeru, haha. Baš je sorta koja sa mora miješati sa duhanom jer u protivnom će da vam podere pluća.
Rad (High) - Ovo je šatro većinom sativa, ali ja to nisam dokučio po ničemu. Ima taj neki narko efekt, kad sam zapalio više mi nije bilo do priče, jezik mi se zaljepio za nepce od suhoće usta i osjetio sam ogromnu potrebu za snom. Nije da te smlati da ti noge budu teške i slično, nego samo udari u glavušu, užasno dehidrira, i onda krevet preostane jedina opcija. Tako da sam si phantoma zabezecirao samo kad sam išao u krevetić i bio je idealan upravo za to.
Osvrt - Lajkam ovaj strain, i kao što rekoh niti jednom nisam osjetio niti S od sative u njemu, i siguran sam da bi se ovak što svidjelo svim ljubiteljima indičetina, pogotovo onima koji pate od nesanice. Uzevši sve u obzir...diskrecija zajamčena, hedovi bajno kameni, toljagom po glavi i na spavanje neam šta reći nego od mene čista 10-tka.
_______________________________________________________________________________________________________

Sorta - Red Cherry Berry
Banka - Barneys Farm
Vrsta - Hybrid (70% indica / 30% sativa)
THC - Od 14% do 16%
Curing - Više od 4 mjeseca kažu
Izgled i Struktura - Hedovi onak fino popunjeni, malko tamnije zelene do smećkaste boje prošarani crvenkastim pistilama i prosječno obasuti trihomima. Nisu neš bog zna popunjeni hedovi, preciznije kameni kao kod phantoma ali sve to lijepo i kompaktno izgleda, te će viješto oko po izgledu i boji bez ikakve predhodne spoznaje o ovom strainu lako utvrditi da tu dominira indika.
Miris i Okus - Prvo što me privuklo kod ove sorte jest naziv, kad sam zamolio simpatičnog grka da mi da teglu da pošnjofam rekoh ummm voćkasto. Rijetkost je naići na sortu kojoj samim mirisom hedova prije paljenja se osjeća ta voćna nota. Kod paljenja, uvlačenja i ispuštanja dima također se odaje ta voćna nota. Mene najviše podsjeća na okus borovnica, da sam čak dan poslje otišao na smoothie od višnje i borovnice, zavalio se u park i uživao u sokiću i dimu sličnih okusa. Uistinu sorta finog voćnog okusa i mirisa, bez trunke zemljanog okusa.
Rad (High) - Ovo bi po radu definirao više kao sativu nego kao indicu iako se da razabrati i taj indica i sativa rad. Nakon popušene toljage fino vas prolaze opuštajući trnci, u glavi lagana smirenost, i mogu reći da je izričito vesela. Od ove sorte sam stvarno imao navale smijeha u više navrata da sam proplakao. Čak sam se uhvatio kako se sam sebi smijem u par navrata u trgovini dok sam neiscrpno tragao marketima za ebenim čačkalicama. Ovo nije sorta koja će vas zabetonirati, nego će vas jednostavno opustiti, donijet vam smirenost i navući vam osmijeh na lice.
Osvrt - Fina i light indika koja će vam donijeti onak opuštajući cerebral high i pregršt dobrog raspoloženja bez da će vas zakucati i obezglaviti. Jednostavno sorta za bilo koje doba dana, za ugodno druženje i zaebanciju. Uvjeren sam da bi i sativa loverse ova sorta zaintrigirala jer ima taj savršen balans i odašilje dobre vibracije. Iako sam THC manijak i indika fetišist ova sorta me je ugodno iznenadila i bio bi licemjeran ne dati joj maksimalnu 10-tku jer uistinu to i zaslužuje.
_______________________________________________________________________________________________________

Eto ga moja vutra familijo, pokušah vam dočarati što sam bolje mogao i nadam se da će nekom biti od koristi. Izgori mi pljuga, mota se druga.
Peace from NO :thumb:
 

Stanaccc

Banned
Banovan
03.10.2018
1.094
7.559
258
Barneys Farms Laughing Buddha Description
Genetics: Thai, Jamaican
Yield: Optimum indoor. 450 gr/m2
Height: 75 - 90 cm (indoor)
Flowering time: 75 to 90 days (indoor)
Harvest time: Mid November(outdoor)
THC: 18 %
CBD: 0.4 %
Jačina dima 8/10
Slatkast na prvu, lagan dim sa high učinkom! U društvu je smijalica, to stoji!
Neda spavat, barem ne prvih 45 min.
Obavezno ju treba topat, savijat, bilo šta. U suprotnom strecha 250% i Seedfinder isto sugerira! Na kraju ih treba privezat ili mrežicom, jer su vrhovi, veliki, masni i nabijeni! IMG_20190711_221546.jpg
Miris me podsječa na žvake, frutast i ja nažalost nemogu prepoznat, šta bi moglo biti, ali nakon curinga, uopče ne grebe po grlu.
 

Prilozi

  • IMG_20190730_122230.jpg
    IMG_20190730_122230.jpg
    152 KB · Pregleda: 26