Smoking With Style

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

brend

Power of Marihuana
04.06.2005
323
25
0
50
Misljenje da se cannabis pusi po ulazima,skrivenim mestima,u zamracenim ulicama,na sumnjivim i prljavim zurkama,rezervisanim mestima za narkomane i lopove preovladava kod mnogih antipusaca cannabisa,ali i kod samih uzivalaca cannabisa.Treba im pokazati da pusenje cannabisa moze biti sa stilom.I takodje da svaki uzivalac moze stvoriti lepu i prijatnu atmosveru ne odajuci ruzan utisak o cannabisu.
 

Vanzemaljac

Aktivan Član
02.01.2006
387
61
0
brend je napisao(la):
Bice to jednog lepog dana ,kad ja postanem deka,a do tada ilegala.. :lol: :lol:
A ja to vjerojatno neæu ni doživjeti, jebi ga šta æeš,to ti je život,proðe u èekanju.
A ovo oko stila pušenja,svako ima svoj stil!
Ne treba nikom ništa pokazivati,veæ pušiti u atmosferi koja vama prija(ako ste u moguænosti)
Ja lièno ne volim prosearavanje,veæ normalnu atmosferu i normalne ljude.Sad,šta je za mene normalno možda nije i za druge.Jebiga to je diskutabilno.
 

brend

Power of Marihuana
04.06.2005
323
25
0
50
Nisam mislio da ovo bude nekakav vodic u tripu kako se treba ponasati i kako to treba da izgleda.Samo hocu da kazem da marihuana nije rezervisana za lose ljude jer mi se cini da takvo misljenje dele oni koji nas ne podrzavaju.
 
22.11.2006
7
0
0
34
Zapalit kod kuce je najveci luksuz,sta se imas skrivat po nekim ulazima itd...Mi imamo napustenu kucu gdje niko ne zivi godinama,tolko smo dugo tamo da to zovem svojim drugim domom,uredili smo cijelu kucu,cak smo stavili lokot da nemoze bilo ko uc,netrebam se brinit gdje cu zapalit,e to je stil! :D