SoG krsenje pravilnika ili ipak samo jedna od metoda uzgoja ??

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.596
2.598
Ma sve je jasno ko' dan i jedno i drugo.
U optužnici stoji i broj biljki a isto tako i gramaža.Tu nema dileme.Sudija je taj koji procjeni zajedno sa porotom koliko je sve to 'teško' kazneno djelo.No lako je za sudije i porotnike,hehe ... tužiteljstvo je ono što hebe naše kokoši :D Pokušaj objašnjavanja da to nije baš tako, koliko se čini (broj biljki-konačna gramaža) završi sa rečenicom ; Netrebate mi sada tu podnositi elaborat !!!
To je bila neka pouka koju je Jones Davy htio odaslati.Srećom pa sudije donose konačni sud :D

No, otvoren dnevnik nema veze sa tom pričom.Tako da ju nije trebalo ni komentirati :D
Ali šta je tu je,hehe. Imamo priznanje greške komentiranja imamo nositelja dnevnika ...a i mi ostali koji ćemo taj dnevnik pratiti smo tu.
Mislim da je ova tema došla do kraja na nekakav način.Nema smisla više naklapati šta bi bilo kad bi bilo.Samo nabijamo lošu karmu sa ovim komentarima :D
Sve je objašnjeno,sve je razjašnjeno,svi sudionici su upoznati sa činjenicama ...ja da sam na mjestu opa cupe,zatvorio bi sada ovu temu i okinio 2-3 slike od klonova.

Da nisu možda oklembavili :D a, opacupa,hehe
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.457
3.198
Bekaa Valley
@Hempy, imas licncog iskustva za tu tezu il je to konstrukcija koja se tebi cini najlogicnijom. zakonodavcu je svejedno da li je 5 ili 20 ako je zabranjena i jedna, tako da vecina stvari kasnije zavisi od srece, tj. sudije i advokata. a koliko znam iz prica forumasa koji su pali, ne zanima ih fakat "suva tvar" nego po pravilu mere sve sa liscem i stabljikama nakon zaplene
 

Hempy

Aktivan Član
20.02.2014
75
213
0
Ni jedno ni drugo. Nemam ličnog iskustva, niti je to neka moja konstrukcija, već čitam iskustva drugih ljudi. Županijski sudovi često odrede kazneni progon, to je točno, no Vrhovni sud isto tako zna to prekvalificirati u prekršaj ili bar rad za opće dobro, ovisno jasno i o drugim okolnostima. Vrhovni sud ima odluke na Webu, no odluke su uglavnom vezane uz dilere, te eventualno nekog outdoor growera. Zna se tu i tamo naći koja odluka u medijima.