Ihh, slabo ce ti neko pomoci bez neke makar slike... itd itd...do sad nisam se sretao sa bijelim skroz tackicama na listovima, haj zutckastim i tako u redu, ali bijeli skrooz to nisam... nasi experti???systat je napisao(la):Meni na listicima ima neke bijele tockice, skroz bijele, ali listovi mi se ine zdravi shta je to?
Kako ne znas?... evo ovako, prvo moras da se reg. na www.imageshack.us odatle ce ti sve jasnije biti, cak ako koristis IE kao browser instalirace ti ActiveX komponentu, imaces poseban ImageShack toolbar (za upload, slika itd itd.. kasnije samo linkove ces koristiti u porukama ovdje... ali to ces skontati kad dodjes do te faze5AR je napisao(la):i kod mene bijele toèkice.pošaljem slike èim skužim kako![]()
skrivas je napisao(la):to su tragovi od bubica. ako malo bolje pogledas naci ces male bubice koje imaju cudan izgled.. malo su kao komadic drveta ali bijela.. ( maskirana )
nemoras se previse bojat.. ali nisam 100% jer sam samo dva puta sadio outdoor i to usred zagreba, tako da nemora bit
Na suncu je bar 5 sati dnevno. Mislim na direktno sunce,sally je napisao(la):je, djeluje malo mala za starost od mjesec dana, ali nije prestrasno. izmjeri ph zemlje, za pocetak. ako listovi zute, najvjerojatnije je neki poremecaj u prehrani.
jel ima dovoljno svjetlosti? jel direktno na suncu? koliko je cesto zalijevas?
p.s. dobar ti je avatar![]()