Srbija detaljno uputstvo razmena informacija

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
26.12.2009
2
0
0
39
Poz svima ;-) Mozda ce neki reci da ova teme netreba da postoji da je tu forum na kome pise sve itd...Ali nije bas sve tako jasno.

Osnovno pitanje BR.1 Gde kupiti opremu u srbiji?

Osnovno pitanje BR.2 Kako naruciti semena 100% detaljno uputsvo

kada imate odgovor na pitanje 1 i 2 sve postaje mnogo jednostavnije ;-)

Sve ostale informacije mozete naci na forumu sto se tice uzgoja ;-)

Odgovor na pitanje BR.1

svu bitnu opremu za gajenje mozete kupiti u beogradu pogledajte sajt http://www.***********.com/

Odgovor na pitanje BR.2

Ja ga ne znam hajde da neko objasni ko ima iskustva vezano za Srbiju,gde naruciti,kako naruciti,preporuke,iskustva,proceduru,saveti itd... ali da bude jednostavno i razumljvo.

Znaci ova teme je napravljena da ljudi iz Srbije razmene iskustva.Gde kupiti opremu u Srbiji i kako doci do semenki to je sve,2 osnovna pitanja zbog kojih je formirana tema.Razmenjujte iskustva,delite savete,probajte da pomognete svima...:)
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Odgovora na pitanja BR 1. i 2. ima i previše na forumu,ima i tema za naručivanje sjemenki iz inozemstva jer je u srbiji ilegalno,ima i tema kupovina opreme po gradovima...
 
06.08.2008
7
2
3
Odlican sajt http://www.***********.com/, nisam ni znao da tako nesto postoji kod nas SUPER ! Sto se tice odgovora na pitanje br.2 , Alienshop je najbolji sajt preko koga se mogu naruciti semenke , a da bude bezbedno i kako treba , nije problem naruciti, preko poste preko vrednosnog pisma , postoji varijanta, jer takva pisma ne proveravaju , koliko sam razumeo a i u slucaju da ti se pismo izgubi , poshta ti vraca pare , uglavnom sve sam postove procitao , tako za detalje odi na: alien shop i banke semena , tamo imas odgovore..poz...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: skimmer
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.