Sta vas je danas iznerviralo?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

oz

Vutra Veteran
Poznanik Foruma
06.03.2008
1.401
7.652
258
Ushuaia, Patagonia
dakle, lik sa kojim radim na poslu je kao gluh a nece frajer da nosi aparatic...znaci ja se cijeli jebeni dan moram derat ko zemzo neki da bi me on cuo...a cuje ono sto njemu pase..
a sto je najgore od svega, kazi po tiho piva, frajer odma okrece glavu....jooooooooooooj sto mrzim radit u kolektivu sa klaunovima aaaaaaaaaaaaaaa
i onda ja brate lagano puknem i evo veselja....:svadja:
 

Vujsprer

Hodajuća Marihuana
18.07.2018
178
929
93
36
Planet Earth
Barem si siguran da te čuje kad pukneš smiley9934 I kod mene slično... Samo što su kod mene glupi a ne gluhi hahaha.
Mene je danas nešto drugo potaknulo na ovu temu...

...LED reflektor koji mi je PAO NA TEK NIKNULE AUTOMATIKE!
Nadam se da će se oporaviti pošto nije baš legao na njih nego ih "samo" stisnuo...
Držite fige ekipa... ako ne, ništa od dnevnika :confused:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
356
1.732
143
Svašta nešto ... toliko da sam u trenutku rešila da smotam i iznesem vuneni tepih sa trećeg sprata u dvorište i operem ga .. elem nije mi bila dobra procena da ću posle pranja moći da ga podignem na ogradu da se suši ... a razmišljala sam dal da prvo to uradim ili posle kad ga natopim vodom i kad bude težak trista kila ... važno je da me prošo bes .. ladna voda .. fizikalija ...
Imam još jedan , zlu( ne) trebalo :) :)
hmmmm .. kako li ću da ga vratim .....
 

Degustator

Aktivan Član
02.11.2010
806
1.750
163
iza dima
lakse ces ga vratiti suvog nego sto ces ga podici na cedjenje :)

Ja sam potrosio celu voznju buxne na pranje i ciscenje auta. Gepek je bio katastrofa pun nekog trunja koje se hvatalo na tapacir od svega i svacega. Brisanje i poliranje stakala me je totalno iscrpelo,ali ispalo je na kraju full sredjeno i cisto. Milina mi da ga smekam sa terase :)
Malopre mu peraci ulice hebali nanu naninu!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vujsprer

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
356
1.732
143
omg ! danas sam ga vratila ... šta zna dete šta je trista kila .... ( vranjanski vic )

šta me je danas iznerviralo ? .... Neka ptica mi je napravila gnezdo u ventilatoru .( onaj veliki zidni sa odvodnom cevi ) .. čula sam te piliče kako crvrkuću iz cevi za ventilator negde juna meseca ... beše mi simpatično .. pa ga nisam uključivala zbog njih ... Dugo se nisu čuli ..pa danas uključim vent ...misleći da će sila da istera perca kroz cev ... ali ... ustanovim da će vent da mi izgori ne budem li ga isključila .. jedini način je bio da odšrafim ventilator , tj odvrnem tiplove a to se odvijalo brzinom puža nekih pola sata ...
Već mi je došlo da plačem kad se nekako to čudo odvoji od cevi ... u kojoj nije bilo ništa ... nego je luda ptica nagurala u sam ventilator svu mahovinu koju sam JA .. čitaj Ja - donela iz šume i ostavila na terasi , u vreme pečuraka !!! Punu kesu sam izvadila ... to sam ventilator ne bi mogao da izbaci ....
onda sam morala da zašrafim ponovo to sve na zid ... onim ključem .. kako li se to zove gedora valjda .. okret - trećina šrafa ... pa nanovo ..ono gvožđe spada ... sve je od metala inače bi ladno zapalila celu instalaciju .

.. posle ovih aktivnosti ..zaključila sam da mogu da se ženim ....
 

420Florist

Zimbabwe
Banovan
25.07.2017
2.156
9.067
258
Harare
shitexpress.com
Trebas im zamku postaviti hazeri :D

on topic, ne mogu prozor otvoriti u radnoj sobi, jer odmah pokraj prozora ima gnijezdo stršljenova, ne smijem ih ja riješavati jer su na indexu za ugrožene vrste insekata, a što je najveći problem zovem već 5 dana za redom da dođe neki profić ih "legalno" odstraniti, no ni na mapi ih, budem li ih ja odstranjivao, bankrotirat ću, kazna za svaku osu/stršljena bude između 10 i 50k eura kazne.. Razmišljao sam im komad haša staviti na otvor rupe gdje ulaze, možda se napuše pa promaše kuću, odu kod susjeda.. :rofl::rofl:
 

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Otjeraj ih dimom.
Dakle, napravi nešto kao baklju, sve sa naftom. (naglasak na naftu)
Nikad vise nece prici tu, legalno ili ne. :D

Ali, dobro se opremi za ovaj poduhvat, jer strsljen je jako opasan insekt, i napadaju u letu, i u grupi, ne odustaju lako od napada dok te ne izbodu.

Kod mene u gradu ove godine dva lika umrla od njihovog uboda. Bili su alergicni. Prvo se raspitaj kod svoga doktora- ljecnika, pa onda gledaj kako da se rijesis tih opasnih zujalica. :djede: