Sta vas je danas iznerviralo?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
Unutarnje rasprave o mogućim novim uporabama lijekova uobičajene su u farmaceutskim tvrtkama. U ovom slučaju, Pfizerove rasprave pokazuju kako odluke koje donose rukovoditelji industrije - koje su u konačnici odgovorni dioničarima - mogu imati utjecaja i izvan korporativnih ureda. Budući da su se njihove rasprave oko lijeka Enbrel završile početkom prošle godine, Pfizer je u siječnju 2018. najavio da će zatvoriti neurološke odjele i nakon toga otpustili su 300 zaposlenika. No postoji i još jedan razlog zašto Pfizer ne želi daljnja ulaganja u lijek Enbrel. Naime, ovom lijeku bližio se kraj licencije, patent je bio pri kraju i očekivali su smanjeni profit jer su se uskoro trebali pojaviti generički lijekovi, pa samim time i veća konkurencija, što bi smanjilo Pfizerove prihode.

Pročitajte više na: https://www.express.hr/znanost/zatajili-da-njihov-lijek-vjerojatno-lijeci-alzheimer-21719 - www.express.hr
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful and Badi
16.05.2018
23
104
28
35
Slavonija
udomih psa koji se boji uci u auto... 3 dana smo radili molili cimali terali i na kraju sta drugo....uterao auto u dvoriste sjeo smoto zapalio i srcem kavicu . kad eto vuk ulazi... nego nastavak price... napokon ga mogu odvesti da se istrci a da nije u selu da jede malu djecu,, i tako pravac srce Kopačkog rita na kanale..trci on trcim ja sve se laje sve se dere slina leti ne znas koji sretniji.... reko ajmo sada i vodu odmah odraditi...bacim igracku na metar od obale lik stane pored i vesla sapama dok igracka nije doplutala ali vidim da se smrad ne boji ali mu nije milo....na to picnem igracku punih strasnih 3 metra od obale...sta mislite tko je isao po nju???? odbijam i odgovoriti :) ;) ali srz price je to da smo ostali tamo jos sat vremena ne bi li se ja osusio prije sjedanaja u auto, komarci su valda imali obljetnicu mateure ili nesto ali prosjek je tri uboda po jednom mom udahu MASAKRRRRR... i napokon krenemo nazad vec mrak lagano pao sto na oci sto normalno i u to se smrad zaleti i skoci u kanal i prepliva ladno na drugu stranu i izadje van otrse se i pocme trcati za svinjama... eto ga za 2 minute nazad skoci prepliva vrati se do mene i pocme se maziti... nije me nanerviralo bas sam uzivao :D
 

Planer80

Aktivan Član
25.01.2018
219
2.527
143
Vest na jednom portalu:
OTKRIVENA DVA DILERA U PANČEVU: Policija u kolima jednog pronašla amfetamin, drugi u dvorištu kuće gajio marihuanu

Dalje tekst govori o dva totalno nepovezana slučaja, jedan imao 13 biljaka (beba) u dvorištu, a drugom interventna pretresla auto ispred kluba i našla tablete...
I to se poistovećuje :grrr:
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
mene takve stvari u principu ne nerviraju, pogotovo hemija, s druge strane kad procitam da neko ima toliko biljaka i bude uhvacen ne zalim ga, cemu bre toliko osim planiranja neke buduce prodaje. nisu bas bebice, kazu da su bile oko metar visine.
ja se "samo" isparanoisem kao neki manijak, kao zimus kad sam bio naduvan i video da su u nekom pretresu nasli semenke, pa sam i ja svojih 30ak (skupljenih iz hedova) bacio sa terase :D
sad imam novu paranoju, sta da radim sa ovim mojim curicama, dve za sada, valjda ce biti jos dve, al slaba vajda : ( e tu se ja nerviram, cekam i cekam da niknu, pa idiot nestrpljivi mora da ceprka po saksiji i osteti seme/klicu.

to nije za nerviranje, nego za posmatranje u nekoj od groverskih klinika!!!
 
Poslednja izmena:

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
ma da, prljavi dilerčići...imao ih je 13
neki skupljaju i imaju kolekciju kaktusa, njemu je hobi kanabis :D
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: opa cupa

Planer80

Aktivan Član
25.01.2018
219
2.527
143
Ovaj sa 13 biljaka, ima 20 godina i sadio u drvorištu porodične kuće... verujem seme sa ulice... Više mislim da je prosto glup nego da je mislio da će da zaradi lovu. A opet, nije me iznerviralo što je pao, nego što mediji prave znak jednakosti.
 

rKj420

2rep❤️
Poznanik Foruma
07.04.2013
1.375
6.806
258
Morocco
a padaju oni svake godine, naprave i akcije tamo krajem 9tog pa skinu i onako mokru prikazu kao udarnu vest tipa 600kila na zasadu...a granje,lisce, koren sa sve zemljom i 70% voda to nema veze...ne citam medije uopste to moze samo da te iznervira :D ionako su kupljeni skoro svi...neka politicka vest i eto ti armije botova sve hvalospeve. vutra je zato oaza mira ::listomahanje:::vutra:
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
e sta ti je (bem ti) zivot :D

nisam se iznervirao, mLogo, ali mi se sve zgadilo!
bio nesto do varosi i ajde da uzmem nesto da prezalogajim, udjem i gledam, sendvic, pica, palacinka, daj sendvic sa paprika/mirodjija namazom i ostalim sta ide po difoltu, kad...
pored mene stoje neka zena/majka i lik.
hmmm
reko ovaj kao da je iz amerikanskih filmova, 30+ gey pedofil ahahahaha
debeo, celav, bubuljicav cak i po rukama, dlakav... kao da mu fali koji hromozom, ili bar ima ostecenjena jednog.
usta nekako zvalava, ko da je na nekim bensedinima, sta li vec, mama ga vodi...
ok, stigne meni sendvic sednem za astal i krenem da zvacem kad!!!!!!!!!!1
okrenu se oni da izadju i sta???
lik ladno ima spustene pantalone, izvucene gace LEOPARDASTE!!! tange ili tako nesto BRE!!! bulja mu ispala.
ja ono samo dobacim, ispala ti posteljina, mama se okrenula i pogledala me ono kao kako se usudjujem da vredjam politicki nekorektno :D
cure sto rade tamo pocele da se smeju i tu sad krene prica....

a meni u glavi ona spika sa

koje ovo sliko moju bulju? :D
bljak bre.
nije nam potrebna ta informacija!
ahahahahaha
oglas - clan foruma VUTRA.ORG @grouchy
trazi decka od 25 do 35 godina. uslov depilirana guza.
xxaxaxaxa
kaj si rekel :D
ma salim se jer gruchi ne voli dlacice sem one na biljci :p
Elem sto se tice bilborda finansira ga vlada koja dovlaci "iskrivljene" strance na festival. A ovo je za nas domestose tj lokalce da nam otvore oci :rofl:


:lol:
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
ufff, da, SKERIIII.
i ovde prosla oluja, palo i neko drvece, ja obisao kad je prosla i sve super, a juce presadio jednu bebicu!
kad ono qrc, dosla i prosla jos jedna, nisam jos isao da vidim :(
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
356
1.732
143
Nema veze s vutrom ... ali je ovo ionako oftopik tema ........... i nemam pojma s čim ima veze ovo što oću da vam ispričam.
Bila sam neko veče kod drugarice .. nas nekoliko se skupimo povremeno na trač pretres i družimo se godinama .. Jedna od mojih drugarica je glavna sestra u domu zdravlja ... lokalnom jelte .. i ona ispriča ovo :

"Jeste čule da je ovih dana nestašica krvi u bolnicama po Srbiji ? Nije baš na vestima ali je tako .. ( njen ćale je bajdvej umro jer nisu između ostalog imali njegovu krvnu grupu u bolnici i kako to već ide kad se nakarika u neželjenom pravcu .. pa je između ostalog i zbog toga besna .. zbog -

A jeste znale da svaki dom zdravlja MORA DA TREBUJE KRV KAD JE U POSETI PREDSEDNIK ! Gde god on prolazi u svakom domu zdravlja mora da postoji sveže trebovana krv za nedajbože , ako neko pokuša atentat na njega ! I ta se krv posle baci - jer domovi zdravlja skoro nikad ne daju transfuzije po manji mestima . Ja sam ovu prosledila laboratoriji da imaju za podloge .. ali i načelnica zavoda mi je rekla da to bacim .. !"

Ispred centralnog putujućeg cirkusa ide ekipa koja proverava obezbeđenje , procenjuje rizik , preduzima mere zaštite i prevencije , pa mere za eventualnosti ..

I onda on izađe na televiziju i javno teatralno šutira nekakve bele ograde koje ga razdvajaju od mase ( koja ga frenetično podržava , nervozno čekajući kad će moći da odu kući .. srećni što nisu dobili otaz kojim im je zaprećeno ako ne dođu i ne povedu još troje do petoro ljudi !

eeeej Srbine , gde živiš ......
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
e jbm ti sranje, drkno grom i crko mi tv i onaj stb? qrc sto je za kablovsku :( GRRR

aj sto je udario, nego ja unutra i po rukama osetio elektricitet!!???
otvorena vrata doduse.
ostale stvari samo kvrcnule i nastavile sa radom.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Redeyes5 and Badi