Sta vas je danas iznerviralo?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
vreme, nataknem ga na sebastijan.
krenem da skinem hejzicu, ja na stepenice, a ono pocela kisa; jos je i toplo; bar ima vetra, nece biti strasno.
a kazu i da ce sutra kisa. :GR
 

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.320
8.357
258
U pekari tražim burek s mesom,platim burek s mesom...dođem kući i vidim da mi kokoš spakirala sa sirom...:fuck:
Jesi uzeo to meso i sve po njoj pobacao?! :D :D :D

P.S. Ništa me danas ne nervira! Zaspao nasmejan, probudio se nasmejan, i sad ću i jedan zapaliti uz kafu, sve tako nasmejan... :D
 

huana.meri

Banned
Banovan
30.11.2010
1.110
7.467
258
danas sam zadnji put mislim izašao u šetnju s oba psa odjednom, imao sam povoce....plan je bio kombinacija povodac/sloboda preko polja do brda, 3 km, a onda malo jahanja po jarugama:upiii:::sex::...., manji je odrasto, ovaj veći još raste::kauboj::::ludak::,nakon prvog puštanja kreće akcija, oranica, ja u čizmama, nakon deranja, ganjanja, pretnji, uspijem na kombinaciju da ja kao ganjam nešto treće, kontra od njih....15 min me ubili, 300 m od kuće tek....odmaknem još 500 na povocima kad sam ih zakopćo, pustim ih i uvedem u šikaru::grupnjak::jupi, idemo u koloni, ja vodim, srneće staze, ko rođeno za nogu iskrenit, stare brazde zarasle, ja čizme 2 broja veće....nakon izlaska iz šikare sa 7 kg blata na svakoj čizmi, mali nema ovratnik na sebi i neprilazi ispod 3 metra:fuck:, jajan je na povocu kod mene...sad kreće akcija sa povocom i Benđolom 42 kg, da dohvatim malog gada, prasicu moju, kako mu tepam 53 kg :objesen:, i to rukom jednom samo za vrat....ubili me prosto, mali je normalno otišo s polja, preko ceste, u naselje, počeo markirat svaki plot putem::ludak::, i jedva ga na istu foru dobim, da me čuje al nevidi, na uglu ulice jedne....čale je bio zakopčan za ugao ograde, maho repom a mali nevidi šta rujemo....kad je naletio tako bacanje sam mu odradio, frkanje bulje do ibera,:udarac: dok nije procvilio ko beba....skreno sam kolko me nehebe 5 %, jedva sam ga do kuće dotero na vratnoj grivi...sad je u kazni u garaži...ja primam terapije teške da se smirim...taj mlađi još voli živa bića pa ajd, al ovaj na povocu da mi ode sad, koda NATO pošalje desetinu svoju na čišćenje nekud brijem....kad nanišani i u full stisne trk, izgleda ko torpedo, oči zategne, škilji, koda cilja...mali mi je znao pokazat zube doma, kad smo imali nesuglasica, no nisam nikad potegno da mu pokažem da se nemože zahebavat, mislim da od danas nece bit lakomisleno više....starijeg sam jednom ranije također moro rušit u bok..
prolaze ljudi autima, ja ko najveći kreten, čučim nad dva psa i držim bukvice....
nema više bilo kuda huana svuda, opcija slobode su samo brda...eo pustio malog iz kazne, bogami me gleda s boka, cvilka, ispričava se, nezna šta je al zna da je zasro....sad sam i ja već malo smirio telo:smoke:
prate me obojica sa iz boka, uši zategnute, rep na pol, mislim da si premiljaju dobrano ko će koji ćin prihvatit...
sad još kad tata opet odredi turu krekera, ima da smo ko zbor pjevački za 3 dana...:puuuh:::razvaljen::
 

KönneR

Đubrica G
20.06.2013
476
3.861
143
New Zeland
Nasekirala me Madre mia..

inace odem k njima pa uz kavu i tišinu zap, ovaj put odlučim zapalit doma i velim joj kad je dolazila “odi u sobu, u regalu nadi Virginiu i onaj drugi duhan, Virginiu ponesi a onog drugog duhana mi donesi u foliji. Veli ona aha, evo Virginia papiri i filteri na stolcu, (šuškanja šuškanja, otvara valjda drugi) al ovo drugo nije duhan” , još se dere kao da je u šumi! Reko mama , mamu mu hebem nemoj prek telefonaaa

A prošli to prije puuuuno puta, ne vrijedi pricat :confused:
 
Poslednja izmena:

Jednomsemora

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
19.06.2018
1.990
18.970
358
Ne vrijedi, 1000 puta sa roditeljima ces na tu temu raspravljati:D ja sam to na pocetku rijesio mada je stari govorio uvijek da sam narkoman dok ga nisam keshom pogurao. Onda je sve bilo ok:)

A mama mi je desna ruka i dan danas za brigu o biljkama dok sam na godisnjem. Dobije instrukcije sta treba i kako, i tako da smo partneri u growanju:rasta:

By the way, DHL me nervira najvise. Ne dodju uopste do vrata, niti pozvone uopste, kad ono email niste bili kod kuce:grrr:pa ko je tu lud vise?::kauboj::
Sad ce se konj vratiti jer sam centralu nazvao pa ce ponovo morat doci. Garant je balkanac, ako treba malo potraziti, dobijes poruku niste kod kuce:D