Sta vas je danas iznerviralo?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

KönneR

Đubrica G
20.06.2013
476
3.861
143
New Zeland
Nije dobro kad se tu upisujemo al događa se

osobno sam nervozna od kako smo dobili susjede u najam..to je ona vrsta koja se ponaša kao da su kupili a ne u najmu..sve ja to nekako pristojno odrađujem, dobrosusjedski odnosi, ovo ono, posudi ne vraća, ispitivanja,pokušaji tračanja i tako to. Al evo sve ti ljubim...želi mi ukrast štene?!? Jutros gledam kroz prozor..

čuči 15 minuta pored ograde, kao mazi našeg a svog par mjeseci starijeg udara, tjera, govori mu “makni se majmune, makni se glupane”

Maknem se ja, premotam pelene, taman pri kraju s oblačenjem djece kad Viče muž “eno ode k njoj”. Ja na prozor a ona ga lijepo navukla kroz ogradu nek se provuče, još mu pomaze pa ga malo cuka. E odjurila sam van al sad razmišljam trebala sam cekat da ga odvuče skroz kroz ogradu pa da se izađem pravit blesava gdje je..pa kad veli evo prešao je k meni..pa kad bi joj se nasisala krvi... Pa jebem ti ljude, nosi se baba gdje su tebi slični ako ti ikad itko ovo bude čitao (ak te prepoznaju u tekstu). Zlo.
 

Yaichii

Aktivan Član
04.09.2019
124
455
63
nema ko nije .....od idiota koji se voze u LJEVOJ traci 40 na sat pa jeb** ti ma*** retar***** i razumu do onih likova koji se voze do zadnjih par centimetara i onda se sjete da trebaju skrenut pa sjece 3-4 trake ko debi* ..... do sefa na poslu jer mu se zuri doma pa te prca i vrši pritisak cjeli dan ( sva sreca pa je tenkre ranije otisao doma opet ) do ukucana koji su blentavi po prirodi ...............
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
Jučerašnja tuča, još sam ljut :grrr:.
Baš sam bio jučer u obilasku, vidim sprema se nevrijeme, pokupim se što prije. Mislim si, dobro pljusnut će kiša i sve ok...
Kad ono pljusak i tuča u kombinaciji. Sad neću bit miran danima, ne znam da li su curke ok, a kako je ono jučer izgledalo bojim se da nije dobro.
:grrr: