Sta vas je danas iznerviralo?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Katica

Aktivan Član
08.06.2020
104
704
93
42
Ljuta sam ko ris cijeli dan danas. Od ranog jutra pa do sada me zovu tel doma u vezi posla, jer je hitno. Kaj bi bilo da sam riknula, ko bi onda sranja rješavao :zvizd:? Upravo sam sada isključila telefon jer bi to inače trajalo večeras do 22 h :crazyd:. Ko ih hebe, odoh si sada skuhati čaj od konoplje da vidim kakav mu je okus. Nisam ga do sada probala ::volimj:: .
 

Trulyo

Aktivan Član
Poznanik Foruma
01.02.2019
1.029
5.347
258
Evo danas me iznervirao moj vlastiti strah, kao i inače. :D Paničar sam, nadam se ako ovaj grow uspije, mir pola godine minimalno.

Nego ekipa, ako nije mjesto obrišite - kako da najsigurnije prodam neku opremu tu preko foruma?
Jedno je kad mi se javi neki kupac koji je tu dugo član, ima svoj grow itd - nije se problem naći sa tako nekime, predati opremi i uzeti pare.
Broj mobitela ne dajem nikome, sigurnost!
Ali kako da poštom pošaljem nekome nešto i usput još primim pare?
Znam da kad poštom nešto šaljem kao običan paket, moja adresa ne mora biti točna, kao niti podatci. Bitan je primatelj. Dakle primatelj će to primiti, a onaj koji šalje bude "izmišljeni". No kako da mi ista osoba pare uplati, a da nezna tko sam? BitCoin?

Opet napominjem - jedno je tržiti sa nekime tko je tu dugo, ima svoje projekte i vidiš sve da je siguran. Drugo je netko tko nema ništa, ima par postova. Strah.
 

vrhunski_indikator

Dark Rider
26.06.2011
658
3.093
163
Osetim miris vasih hedova
Danas me iznervirao moj pas Americki staford Jovan ili Odza Jodza kako god, krenem ujutru na posao i svaki put kad otvorim kapiju da isteram kola on pobegne kod komsinice kuje i nema ga dok ne dodjem s posla, a kad dodjem s posla ceka me sa razvaljenim dvoristem, isti scenario i danas ocekujem, valjda bojkotuje sto ga komsinica preko ograde prebaci kad ja odem na posao a ne moze se vratiti... -.-
Inace Trulio ne bi rizikovao ja prodaju opreme preko foruma, ovde se svi druzimo, postujemo a samo sa retkima i nesto vise, ja sam za svih 9 godina na forumu samo sa dva coveka imao iskustva i proslo je bez problema, doduse jedan je cenjen clan a i drugi je tu od 2008,ja sam paranoik veliki za to zato ne bi nista preko foruma, lakse je prodati preko njuskala ili kp prodati, aj kako god, srecno, nadam se da ovajj tvoj post nece admine iznervirati :D
 

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
Nervira me ovo što čitam
Sto ljudi sto ćudi. A huani bi dao ban kad bi ušetao u kaputu i s cilindrom na glavi.
Respect svima radi onog kakvi jesu. Bilo da jašu divljeg bika, ili se vozaju u gondoli

Edit
Ljuti me i novi zakon o okupljanju. Na osnovu "dojave" mi mogu upasti bez naloga u kuću i zaviriti u svaku prostoriju. Kako drugačije mogu znati da nema više od 10 osoba unutra.
Jel to grovanje postaje malo rizičnije?
 
Poslednja izmena:

stardust

Aktivan Član
28.02.2009
279
427
63
Slažem ormar...pukne šarafciger,
Špricam biljke..pukne pumpa,
U istom danu rikne mi komp ::ludak::

Nakon svega toga skuzim da mi je novi instalacijski WIN 10 koji sam skidao 5 sati prevelik za običan DVD ::sex::
Kažu da nesreća dolazi u tri puta a ovo je već četvrta u istom danu :razvaljen::