Sta vas je danas iznerviralo?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

COM5

Grow, Smoke and Chill
02.10.2020
520
2.051
163
30
Hrvatska
Ovo šugavo govno danas u uredu ... trebalo mi je 5 min da nađem koji je jer su osigurači u 3 kutije podjeljeni ... i onda kad sam ga naša trebao sam izgubit 15 minuta da izbrusim ovo sve što je zagorilo unutar uloška osigurača da mogu stavit drugi ... pola sata koje sebi nikad neću vratit :whato::

@svejedno brate pomalo čuvaj se ... nemože nama vutrašima ništa ova korona ::ludak::
 

Prilozi

  • osigurac.jpg
    osigurac.jpg
    85,1 KB · Pregleda: 21

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Cekam agenta Optime Telekoma, 50 minuta da mi se javi. Kad se konacno javio, ja mu dam OIB, ispricam mu naduvanu pricu, sta me tišti...

On kaze: ja vam ne mogu pomoci ali znam ko' moze. Pricekajte, prespojit cu Vas kolegama....
tu tuuuuu, tu tuuuuu, tu tuuuuu
PRICEKAJTE nazvat ce vas prvi agent.

I sad ja opet cekam. Proslo je vec 1 sat i 20 minuta od kako sam odlucio ponovo nazvati Optima Telekom radi problema.
:D
 

Сјај

Oбаока оkа око
Poznanik Foruma
27.11.2015
935
5.967
233
Шчбћа
Upalilo se svetlo, već po običaju malo se družio sa biljkom kad pogledah u svetlo...Na jednoj sijalici, pola radi pola ne. Neka je ovako dok ne stignu druge.
IMG_20210204_212601.jpg
Edit: sad se već brinem...na dodir, hladnjak sijalice je vreliji u odnosu na ostale. Možda će ipak mesto nje biti ubačena neka od 2700K. Možda...
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and Grona

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
nista, osim sto sam razocarao sam sebe prosle nedelje, cak se i stidim...

ali nije to, ovaj put sam ja bio razlog nerviranja drugih ::poke::
neki dan odoh do poste da platim racune... gurnem ih ispod stakla, zenska iskuca i kaze cifru a ja...?
vadim tri kese metalaca, skuljenih od kusura prethodnih godinu dana;
bilo preko sedam kila, iljadu i nesto od 10 i 20 dindzi, oko tri u petodinarkama i skoro dve u 1 i 2 ::ludak::
e pa ne moze, cujem ja sa one strane :) pocrvenela u licu :svadja:
jel, a sta ja da radim sa tim :D
i sta ce zena, jel su odvojene, jesu, sigh, ok...
krene ona da broji, zvala i drugu, pola sata im trebalo...
zakinuli mi 60 i neki dinar, ili ja nisam dobro prethodno izbrojao, mada sumnjam, al ajde.

:lol:
 

Сјај

Oбаока оkа око
Poznanik Foruma
27.11.2015
935
5.967
233
Шчбћа
jel, a sta ja da radim sa tim
Da oročiš u nekoj banci pa kroz koju godinu da (ih) dobiješ još više :D .
Edit: (t)kolektor
Fali ti p.
Edit2:
zakinuli mi 60 i neki dinar, ili ja nisam dobro prethodno izbrojao, mada sumnjam, al ajde.
I na kraju, jel ti zafalio koji dinar da platiš račune? Ako je bilo kusura, pretpostavljam u kojim apoenima su ti (ga) vratili. :lol:
 
Poslednja izmena:

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
Imam dva psa. Kuja je nenormalno brutalna prema mačkama. Dohvati mačku kad ima priliku. Više ju ni ne uspiju ogrebat po licu, ima taktiku da ju zajebe i uhvati za leđa. Po cijeli jebeni dan laje, jer ih okolo ima tristo tisuća. Oštenila se i ostala mi još tri mala. Ovaj drugi ne podnosi štence. Morao sam ih razdvojiti. Dopizdilo lajanje meni, susjedima, pa sam kuju sa štencima premjestio u dvorište kuće poznanika kojih nema tu. Kad se oštenila nije htjela jesti. Pola svoje dnevnice sam na nju trošio. Vitamini, veterinar... Smršavila pun k, stvarno ju je bilo grubo vidjeti, ali počela je nabolje ići. I sad je ok. U tom dvorištu nisam imao izbora nego ju na lanac staviti. Privremeno dok ne rješim štence. Oko te kuće su vikendice. Najbliži stanovnik je na 70 metara. Uglavnom, čitav jedan cirkus koji me košta novaca, a nemam ih, a o živcima da ne govorim. Ni njih nemam
I danas mi dođe u dvor četvero ljudi. Dva para. Purgeri. Dvoje poznajem onako, druge ne. Došli su tu vikendaški i vidili pse. Prvo su ih čuli jer ova laje na jebene mačke. Mršavu kuju i štence. Raspitivali se okolo po mjestu čiji su i došli i počeli mi srati nešto kako se ne brinem o psima, da skapava od gladi... Jebote, djeca mi se brinu o njima više nego o sebi. Tlak mi skočio na miliun. I ja kreten počmem objašnjavat, al *****, kokodače lik. Pokazujem mu drugog psa, debelog žderonju. Kreten sere. Sve žešće. Na kraju mu kažem nek ode u tri pičke materine jer ću ga polomit. Ali napuhano govno se još više počelo puhati. U meni pritisak raste, a nebo mi stišće glavu, ramena i ruke počeli titrat, a kreten se sve više puše i pravi sjenu koliki je. Vidim puštenog psa kako trči i lovi mačku, pitam ko ju je pustio, on se javlja i nadvija nad mene. Grabim ga za kragnu, povlačim prema sebi i tu šaku mu nabijam u grkljan, pokosim mu noge, okrećem se prema drugom liku. Uplašeni ko pičke idu unazad, vraćam se ovom i dižem ga za kosu, žena mi viče da stanem, on cvili... nabijam ga nogom u rebra i odvučem iz mog dvorišta.
Jebem ti mater da ti jebem u pičku
Čekao sam da mi panduri banu, ali valjda više ni neće. Kasno je.
I da, sve ovo mi se dogodilo u jednom jebeno stresnom trenutku u životu i pod dobrom temperaturom
Morao sam se ispucat negdje. Brišite ako je previše
Idem šačicu normabela užicat negdje i nestat do sutra
 

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
Pozdrav, ako se dogodilo u tvome dvorištu tj. ušli u dvorište ne vjerujem da će zvati policiju. Ja akohol ne pijem baš zbog takvih situacija, jednom sam završio u pritvoru pa sam im srušio sigurnosni sistem s 3,5 promila alkohola u krvi. Imali su što vidjeti na video snimci. Ja sam cijeloj stanici psovao sve po spisku al na kraju sam samo platio novčanu kaznu. Nadam se da će sve proći dobro. Našli su se u krivo vrijeme na krivome mjestu. I mislim da će sljedeći put razmisliti prije nego što počnu pametovati.

4 pive DSC03815 (2).JPG DSC03817 (2).JPG
 
Poslednja izmena:

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
Sve dobro za mene. Sreo sam dvoje, ispričavaju se. Nisu zvali panduriju, da je i onom drugom krivo... Ne može gutat kako treba, tjera ga na kašalj a rebra pucaju.
Mislim da je svjestan da je ustvari dobro prošao
Edit
K.... je dobro za mene. Jučer živci samo što nisu puknuli, a danas se kao govno osjećam. Nije mi previše žao lika, ali svejedno... Koji mi to k u životu treba. Negativa totalna
 
Poslednja izmena:

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.319
8.339
258
Znam lika koji je pojeo svog psa... Pas pravio sranja, pobio pola komšijskih koza, ovaca, mačaka i on ga iznerviran ubio... :zvezda:: A lik nije Kinez... :rofl:

Posle mu toliko bilo žao da ga je pojeo od muke, kontajući da je tako bar to ubistvo imalo smisla... :zvezda::

Moj pas pored mene sedi i gleda zeca na 3 metra od sebe. Drhti od želje da ga zadavi ali zna da nije meni prihvatljiva opcija i ne radi ništa.

Hoću reći da se sve to da rešiti, samo treba uzeti vremena sa psom i istrenirati ga. Ja sam je trenirao od malena i najbitnije je prekinuti ih dok još samo razmišljaju o tome, pre nego što bilo šta urade. Ali to znači da ih satima/danima/nedeljama dovodiš u situaciju gde mogu napraviti sranje i pratiš situaciju, i svaki put ih prekineš kad bilo kako reaguju, čak i ono dizanje ušiju.

Jbg, neprirodno je stanje u kom danas psi žive. Nisu to plišane igračke, to su predatori.