Statistike

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.387
8.638
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Posto sam ja odavno preveo neke od podataka koje si ti naveo a i ostalo je od proslog foruma, evo:


Ovo su samo Americki podatci srmtnih slucajeva tokom jedne godine.

Nikotin -------------------------------------------------340,000 to 425,000
Alkohol (bez ubistava i nesreca) -------------------------150,000+
Lijekovi (legalni) -----------------------------------------14,000 to 27,000
Droge (ilegalne)------------------------------------------3,800 to 5,200
Aspirin --------------------------------------------------180 to 1000+
MARIHUANA ------------------------------------------------ 0


Ako mozete vjerovati vise ljudi umre od upotrebe mikrotalasnih pecnica i mobilnih telefona nego od upotrebe marihuane (slucajevi postoje da mobilni telefoni eksplodiraju tokom razgovora). Pijani muzevi tuku zene, tuce po kafanama, razbijene glave, pijane saobracajne nesrece, pijana silovanja, pijani seksualni zivot, i milioni drugih primjera gdje alkohol ugrozava nase zivote a i dalje je legalan.
 

embrlajzer

Aktivan Član
29.10.2004
119
2
0
38
www.labrnja.tk
Vutragenjo, mislim da ti podaci treba da idu na glavnu stranicu sajta. U meðuvremenu dok ne proradi sajt, otvori još jedan topic sa tim podacima, jer ovaj dugaèki tekst æe vjerovatno odvratiti mnoge od èitanja.
 
13.03.2005
10
0
0
Neznam tacno kako stvari stoje u ostalim zemljama ex-yu, ali u Srbiji(tacnije u Vojvodini),vec postaju tradicionalna predavanja u 7. razredu osnovnih skola o stetnosti marihuane i o tome kako je ista teska droga.Licno sam pitao jednog ucenika da mi nabroji droge o kojima su im pricali i naveo je SAMO Marihuanu.Mislim, koji qrac im pune glave svim tim "istinama".Zasto im ecimo negovore o stetnosti "lekova" poput diazepana ili ili potpuno LEGALNOG(moze bez recepta)Lexaurina(Bromozepam),ili pak o duvanu,kafi,raznim analgeticima(opet absolutno legalnim).Dotle su dogurali da vec na tim raznim predavanjima spominju samo dve kljucne reci(koje naravno izgovaraju poprilicno cesto)Marihuana i AIDS.Znam da je vlada vec odavno objavila rat svima koji misle drugacije ali ovo je previse-Danas kad mnogim klincima spomenes marihuanu prva asocijacija na taj pojam je obicno SMRT,AIDS,nenormalnost,narkoman...Pokusajte da pitate covekau godinama sta je npr bensedin i garantujem da ce velika vecina odgovoriti da je to LEK!!!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.