Pozdrav vutroljupci!
Otvaram novu temu jer zelim da ponekad napisem nesto sto mi se dobroga dogodilo u danu i usrecilo me toliko da mi je cijeli dan uljepsalo...evo takve trenutke sam zamislio da tipkamo u ovoj temi pa ako ima netko da zeli podjelit neku pozitivnu, smjesnu pricu ili dogadjaj koji se dogodio u ovoj temi je to vise nego dobrodoslo..

recimo meni danas je bilo super to sto smo se sin i ja prvi put skupa kupali ove sezone u bazenu i bilo nam je preodlicno...a malac je inace 2god i nesto sitno stari...znate vec i sami kolko je tu zabave bilo, prskanje, spricanje, bacanje, skakanje, plivanje, ronjenje, utapanje
svega pomalo dobro da sam ziv ostalo kolko snage malac ima, zajebao bi on i nas troje ko ja bez problema
hahah...eto led je probijen, nadam se da ce netko prepoznati potencijal teme...trazio sam slicnu temu ali nisam nasao nista, ako ima ja se unaprijed ispricavam

recimo meni danas je bilo super to sto smo se sin i ja prvi put skupa kupali ove sezone u bazenu i bilo nam je preodlicno...a malac je inace 2god i nesto sitno stari...znate vec i sami kolko je tu zabave bilo, prskanje, spricanje, bacanje, skakanje, plivanje, ronjenje, utapanje