Strain Base

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stoner

Aktivan Član
11.12.2006
856
285
83
24
EVO TEMA JE ZAPOČETA NADAM SE DA ĆE SE TOKOM VREMENA I TRUDA OBOGATITI :)
TOPIC ĆE BITI ZAKLJUČAN DOK SE NE NAPRAVI BAR JEDNO 100 RAZLIČITIH VRSTA :)

REDOSLJED ĆU KASNIJE SREDITI PRVO DA SE MALO NAPUNI :
Mislim strainova ima milione no pokušat ću biti dosljedan ako netko ima fotke koje bi se mogle dodati slobodno neka javi na pp ili razne informacije o strainovima bile bi poželjne , ljudi sudjelujte u forumu neka ovo bude djelo naših zajedničkih ruku !!!



 

Stoner

Aktivan Član
11.12.2006
856
285
83
24
FOUR WAY
fourwayjl3.jpg

4-way je vrsta kako za unutarnji tako i za vanjski te za staklenički uzgoj. Ova vrsta rast će pod raznim uvjetima te će roditi ljepe budove. Ona je rano cvjetajuća Sativa/Indica hibrid. Daje prekrasne debele top budove. Kod vanjskog uzgoja zna malo dobit i ljubičaste boje pri završetku. Ima jako slatku aromu i klasičan podizajući Sativa high.


Unutra/ Vani
Tip : Uglavnom indica
Prinos : do 200 gr (unutra) / do 500 gr (Vani)
Visina: 50-60 cm / 150-175 cm
Klima : za unutra
Cvjetaći period 8/9 tjedana




Big Bud
bigbudaa7.jpg

Big Bud vrsta je pobjednica poznatog Nizozemskog "Cannabis Cup" u 1989. Grower koji voli proizvoditi veće količine te velike budove ovo bi bila vrsta. Velik prinos ove vrste je legendaran , super veliki budovi i debelo lišće. Okus je jako ugodan a high je vrlo jak .Big bud vrsta jedna je od najjačih što se tiče prinosa općenito. Obično Donje grane padnu od težine budova.Manje poznata činjenica je da je njezin super indica pedigre bio oprezno rafiniran i poboljšavan tokom mnogo godina. Big bud vrsta prvo se razvijala u Americi dok nije donešena u Nizozemsku u osamdesetima u potrazi za političkim azilom .Tokom godina mnoge vrste koje su se usavršavale godinama završile su u Nizozemskoj.
Unutra
Tip : Indica
Prinos : do 300 gr po m2
Visina: 40-55 cm
Klima : za unutra
Cvjetaći period 8/9 tjedana

CITRAL (Citrus)
citralpn6.jpg

Citral vrsta zemljasti vrlo jak smrad.Zgusnuti budovi proizvode razuman prinos, vrijedna truda za uzgoj.Ovo je biljka sa jako ljepim okusom i omiljena je u amsterdamskim coffy shopovima.Nije baš biljka koja bi se mogla ponositi prinosom no budovi su nevjerovatno slatki. Pakistani vrsta križana sa Skunk vrstom.
Za Unutra
Tip : Uglavnom indica
Prinos : do 200 gr po m2
Visina: 100/120 cm
Klima : za unutra
Cvjetaći period 8 tjedana

CRYSTAL
crystalzm5.jpg

Crystal vrsta je White widow križanac sa Northern lights. Dobivate grmastu biljku sa velikim ljepljivim budovima. Crystal bud miriši po čokoladno slatkoj aromi koji samo pridonosi dobrom moždanom high-ju. Kao što i ime kaže prekrivena je kristalima to daje nevjerovatno čisto zujanje i lagani delayed efekt.Pobjednica Highlife Cup-a u 2002!

Unutra/ Vani
Tip : Indica/Sativa mix
Prinos : do 150 gr (unutra) / do 700 gr (Vani)
Visina: 100-110 cm / 190-225 cm (Vani)
Klima : unutra/ vani
Cvjetaći period 9 tjedana
Berba: kraj septembra

Durban Poison
durbanpoisonwc2.jpg

Durban Poison vrsta je originalno afrička vrsta koja potječe iz "Rift Valley". To ju čini dobrom vrstom za vanjski te unutrašnji uzgoj . Jako dobra vrsta marihuane za velike temperature . Zgusnuti Sativa bud sa čokoladnim okusom i euforičnim high-om . Jedna od najpouzdanijih ranih vrsta u vanjskom uzgajanju. Proizvest će kratke debele i krute budove i u najgoroj sezoni . Durban Poison je jedna od najlakše uzgojenih , najveće kvalitete u ranijim sortama u svjetu.

Unutra/ Vani
Tip : Sativa
Prinos : do 200 gr po m2
Visina: 120-150 cm
Klima : unutra/ vani
Cvjetaći period 8 tjedana
Berba: kraj septembra

Early Misty
earlymistyws7.jpg

Early misty je vrlo grmasta biljka . Sazrijeva vrlo rano što ju čini super za brzo branje . Ova vrsta je daljnja sestra White Widow vrste .Dobra vrsta za sve klime . Ova vrsta ima nešto drugo, okus je superioran lagan i sladak.

Unutra/ Vani
Tip : Indica/Sativa mix
Prinos : do 150 gr po m2
Visina: 50-70 cm
Klima : unutra/ vani
Cvjetaći period 8 tjedana


Hawai Skunk
hawaiiskunkvv9.jpg

Originalni Hawaiian vrsta proizvodi biljku koja je kratka i sabijena i čvrsta. Imat će guste budove sa prekrasnim crveno naranđastim pistilsima. Skunki miris je prisutan u izobilju. Kako bi se reklo " A must " za ljubitelje neobičnog .

Za Unutra
Tip : Indica
Prinos : do 150 gr po m2
Visina: 120/140 cm
Klima : za unutra
Cvjetaći period 8 tjedana

 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
Svidja mi se ideja... Ja i Brainchip smo pricali o tome ali slike su bile problem... Mislili smo samo domace slike da stavimo a onda bi ih bilo premalo...

Ako ces vec da pravimo strain base ajde da ga uradimo kompletno... Evo spiska nekih vrsta: http://forums.vutra.org/20167-post151.html a evo kako bi trebalo da izgleda: http://www.always420forum.com/forum/about2242.html Samo sto moze da se dopisu jos i karakteristike ili kako vec... i klasifikacije... white strains, purple strains...
 

Stoner

Aktivan Član
11.12.2006
856
285
83
24
Haze x Skunk (Silver Haze)
silverhazeyv0.jpg


Sve karakteristike prekrasnog Haze-a sa skunk vrstom pomješano.Iz te kombinacije proizlazi više kontrolirana biljka sa većim budovima nego je to inače u Haze vrsti.Okus i miris vrste su pojacani no high je ostao isti.
Hae je dosta tražena vrsta . Skunk koji je dodan daje suptilno jako dobar okus.
Za unutrašnji uzgoj
Tip : Uglavnom Indica
Prinos: do 200 grama / metru kvadratnom
Visina: 100-120 cm
Klima: Indoor

Cvjetaci period 8 tjedana



Hindu Kush
my.php


Originalna biljka potiče sa Hindu Kush planinskog podrucja, regija koja graniči sa Indijom i Pakistanom. Kush je velika i grmasta biljka sa ogromnim smolastim cvjetovima. Ima jako ljepljive cvjetove i kad se pusi daje okus po hašišu.Može se ugajati i vani naravno. Hindu Kush smatra se svjetskim centrom razlicitih genotipova indica i afghanica te raznih hašiša koji se rade od istih.


Za unutrašnji uzgoj
Tip : Uglavnom Indica
Prinos: do 100 grama / metru kvadratnom
Visina: 120-150 cm
Klima: Indoor

Cvjetaci period 8 tjedana




Ice
my.php


Ice je pokušaj da se dovede kvaliteta i kvantiteta zajedno.Ice ima pretke u Afghani, posebnom Skunku, Northern Light, i Shiva. Intenzivan proces selektiranja tisuća biljki je koristeno u pronalaženju pravog mix-a . Ice ima cvjetove prekrivene sa trichom-ima te imaju zgusnutu gradju. Cvjetni završetci koji se formiraju uz glavne grane a što se tiče omjera "flower to leaf" jako je dobar. Fantastičan za hydro i za zemlju a high je težak a aroma je kao gorivo. Ice je pobjednik Cannabis Cup-a u 1998 godini.
Tip: Najbolje za indoor uzgoj.
Visina: Medium- Indica/Sativa mix
Stoned ili high?: Stoney ali opet high
THC level: Jaka 15-20%
Period Cvjetanja: 8/9
Prinos (Sog m2) : 500
Berba outdoor: 8/9
Težina uzgoja: srednja



Northern lights
my.php


Absolutno strain kojeg bi svaki indoor grower trebao bar jednom odraditi.Mnogo godina Notrhern Lights dominirao je raznim cannabis festivalima.Nastao oko 1970-tih te se kroz selektivnim razmnožavanjem došlo do biljke sa izvrsnim rezultatima prinosa jednim od najboljih u svijetu cannabisa. Relativno se brzo završava i optimizirana je za indoor uzgoj. Ima velike listove i velike cvjetne završetke a okus joj je jak i zemljast.Jedna je od traženijih sorta i svakako je za preporučiti početnicima.


Tip Biljke: za indoor uzgoj.
Visina : Kratka- Uglavnom Indica
High: Stoned- Indica Body Buzz
THC : Jako 15-20%
Tjedni cvjetanja: 7/9
Prinos (Sog na m2) : 350-450gr
Završava outdoor: 9/10 mj
Težina ugoja: Srednja


Northern lights X Shiva
my.php

Northern Lights križan sa vrstom Shiva stvara prekrasne jednolike slatke cvjetove i masu THC-a.Ova biljka ima dobar "flower to leaf" omjer i malo je jaci dim usporedjujuci sa Northern Lights i ima jaki high.Sorta je dobro prilagodjena indoor uzgoju lagano se klonira i jednostavna je za uzgoj, Ima prekrasnu aromu.

Biljke: za indoor uzgoj.
Visina : 100cm indoor / 140cm outdoor
High: Stoned- Indica Body Buzz
THC : Jako 15-20%
Tjedni cvjetanja: 8 do 9
Prinos : 125gr indoor / 300 outdoor
Završava outdoor: 9/10 mj
Težina ugoja: Srednja
Sijati: Sijati kad zemlja zatopli na min 15 C



nner of the 1

Purple Haze
my.php


Ovaj vigorozni cannabis hibrid ima najbolje karakteristike svojih roditelja - uzvišenog Haze high-a kombiniranog sa gustom produkcijom smole od najboljih indica.Nije visok tako da dotakne nebesa no primjerci su monumentalno prekrasni sa dugackim vrhovima koji posjeduju zadovoljavajucu gustocu i ljepljivi ogrtač trichoma.Purple haze je tamnija od ostalih Sativa- bliže je tamno zelenom od Afghanija nego nekih ekvatorijalnih vrsta. Kada je izložen nižim temperaturama krajem cvjetanja lišće i calyxi mogu naglo promjeniti boju sa tamno zelene u plavo ljubičastu.Hazov miris je suptilan dok raste no kad je berba onda miris postaje jako intenzivan.

Biljke: za indoor i outdoor uzgoj.
Visina : 150cm indoor / 170cm i više outdoor
High: Stoned- Cerebral Buzz
THC : Jako 15%
Tjedni cvjetanja: 8 do 9
Prinos : oko 200 gr
Završava outdoor: 9/10 mj
Težina ugoja: Srednja
Sijati: Sijati kad zemlja zatopli na min 15 C

Shiva
my.php


Ovaj strain je nazvan po Hindu bogu transformacije. Shiva svoju genetiku vuče iz indije što joj daje punu istočnjaćku začinjenu aromu. Shiva je grmaste strukture i ima dobar prinos a i kvalitetu. Shiva je snažna i otporna na nametnike što ju čini dobrim izborom za growere sa manje iskustva. Shiva je egzotična okusa i daje jaki stone.Raste bolje u toplijim uvijetima no raste i outdoor po Europi također.Cvjetovi su veliki i prekriveni THC kristalima.

Biljke: za indoor i outdoor uzgoj.
Visina : 125cm indoor / 170cm i više outdoor
High: Stoned Buzz
THC : Jako 15%
Tjedni cvjetanja: 8 do 9
Prinos : oko SOG metodi oko 400 gr
Završava outdoor: 9/10 mj
Težina ugoja: Lagan
Sijati: Sijati kad zemlja zatopli na min 15 C


EVO OVOLIKO ZA SADA BITI ĆE SKORO JOŠ TOGA SVAKI DAN POMALO PA NADAM SE I PUNO:cool44:
 

Stoner

Aktivan Član
11.12.2006
856
285
83
24
Silver Haze
my.php


Iako je moždani ili ti ga umni rad Sativa preferiran , indoor groweri su jako zadovoljni kako je ispao ovaj tip. Sative obično narasto jako visoko i daju flufy cvjetove pre rahle i treba im obično duže da završe.Godinama se traži neki savršeni hybrid izmedju sative i indice i ovo je upravo jedan primjer. Križanjem Haze genetike jedne od najjačih sativa sa nedominantnom indicom uspjelo se reducirati visina i vrijeme cvjetanja dok su sativa kvalitete koliko toliko ostale očuvane.Ova sorta cak je pobjedila na jednom od High times Harvest festivala.Možda nije biljka u vrhu po prinosu ali za prave sladokusce ce to zadovoljiti.

Biljke: za indoor uzgoj.
Visina : 150 cm
High: Cerebral Buzz
THC : Jako 15%
Tjedni cvjetanja: 8 do 10
Prinos : oko 100 gr
Težina ugoja:Srednji


Skunk Red Hair

Skunk Red Hair ili ti ga crvenokosi skunk :D je razvijan u ranim 1980-tima kad su nebrojene crvene dlake označavale slatki i ukusni kvalitetni vrh. Skunk Red Hair je srednje jačine nije prepotentan što se tiče High-a za razliku od nekih bijelih sorti koje se razvijaju.Skunk Redhair raste velik i jak sa slatkom aromom i smrdljivim miomirisom.Cvjetovi razvijaju baš prepoznatljivo crvenilo kad sazrijevaju. Prinosi mogu biti interesantni.

Biljke: za indoor i outdoor uzgoj.
Visina : 150cm indoor / 170cm i više outdoor
High: Lagani stone - Cerebral Buzz
THC : Jako 8-15%
Tjedni cvjetanja: 8 do 9
Prinos : oko 500gr (SOG)
Težina ugoja: Srednja



Super Skunk

Biljka odnosno sorta je specijalno razvijana za ljubitelje skunkova.Križani su najbolji skunkovi natrag sa njihovim Afghani precima. Super Skunk posjeduje jaku aromu i unatoč jakom mirisu daje jako ugodan high.Pobjednik je i High Times Harvest festivals 1990 i očito je pobjedio Skunk #1.


Biljke: za indoor i greenhouse uzgoj.
Visina : 120cm indoor / 150cm i više outdoor
High: Lagani stone - Cerebral Buzz
THC : Jako 8-15%
Tjedni cvjetanja: 7 do 8
Prinos : oko 500gr (Greenhouse) 125gr (indoor)
Težina ugoja: Srednja
Težina ugoja: sredina desetoga mjeseca


Skunk Special


Ovo je još jedna od skunk sorti. Skupljane su bolje sorte skunka na tržištu i izabrani su sorte koje brze i proizvode velike cvjetove sa jakom skunk aromom i teškim "buzz"-om. Skunk je dosta stabilna vrsta sa malo variranja izmedju individua.Jako pogodno za SOG. Nema baš puno o ovoj sorti nadam se da ce se popuniti i ovo.

Biljke: za indoor uzgoj.
Visina : Srednja
High: Cerebral Buzz
THC : oko 15%
Tjedni cvjetanja: 7 do 8
Prinos : oko 500gr (Greenhouse) 125gr (indoor)
Težina ugoja: Srednja


Snow White

Snow White je uglavnom Indica i jedna je od boljih izbora sorti koje su povezane sa White Widow sortom.Ova sorta je dobra po prinosu i proizvodi stisnute ljepljive budove koji se presijavaju od THC-a. Dobro prilagodjena za indoor uzgoj kao i za hydro i slične sisteme.Dobar ukus i odličan high.
Biljke: za indoor uzgoj.
Visina : Srednja
High: Indica High
THC : oko 15%
Tjedni cvjetanja: 7 do 8
Prinos : oko 400gr m2 (SOG)
Težina ugoja: Srednja



Swazi x Skunk

Nema bas puno ni o ovoj sorti no ova prekrasna sorta potječe iz južne Afrike iz Swaziland-a i uglavnom je sativa. Slatki haš ukus i dobar flower to leaf omjer.Raste sa ogromnom korjenskom masom a budovi su joj jako ljepljivi.
Biljke: za indoor i outdoor uzgoj
Visina : Visoka
High: Sativa High
THC : 5-10%
Tjedni cvjetanja: 10/11
Prinos : oko 450gr
Težina ugoja: Srednja



Swiss Miss

Swiss Miss originalno potječe iz Švicarske od Almahadi sa Afghani genetike koja može podnjeti jake hladne klimatske uvijete. Swiss Miss je jaka i otporna biljka na pljesanj i raste u teškim uvijetima te može podnjeti i mraz. Izgled je sličan Mexican vrsti no gušća je. Swiss Miss je lagani dim sa dizajucim high-om.Ova biljka sazrijeva brže i cesto je bas zbog takvih karakteristika na izboru mnogih outdoor growera.


Biljke: za outdoor uzgoj.
Visina : Srednja
High: Sativa High
THC : oko 8-15%
Tjedni cvjetanja: 8 do 9
Prinos : oko 400gr m2 (SOG)
Težina ugoja: lagan


EVO OVOLIKO ZA SADA BITI ĆE SKORO JOŠ TOGA SVAKI DAN POMALO PA NADAM SE I PUNO
PREDLOGE I KOMENTARE MOŽETE SLATI MENI NA PM
:cool44:​
 

Stoner

Aktivan Član
11.12.2006
856
285
83
24
Thai x Skunk


Ova Sativa sa Tajlanda ima iznenadjujući high. Visoka je i mršava biljka sa ljepim herbalnim okusom.Dobra za outdoor kultivaciju zbog svog ranog cvjetanja. Poznata po svojem ugodnom Sativa highu.Thai križan sa Skunk#1 .Proces dolaženja do ove sorte bio je mukotrpan pa ju zato i treba cijeniti kažu.

Biljke: za outdoor uzgoj.
Visina : Visoka
High: Sativa High
THC : oko 8-15%
Tjedni cvjetanja: 9 do 12
Prinos : oko 350-400gr m2 (SOG)
Težina ugoja: srednji



White Widow

White widow vrsta je jedna od najpotentnijih na svijetu bar je bila. Postavila je standarde za bijele sorte.Legenda je rodjena 1990-tih i danas se svi hvale da oni imaju originalnu genetiku White Widow no nezna se za sigurno .White widow ima delikatne visoke topove prekrivene toliko sa kristalima da se cvjetovi jedva vide.High od White widow je ekstremno jak i božanstvenim okusom a opet narkotičnim high-om.White Widow sorta osvojila je raznih cannabis kupova kao nijedna druga. U prvim redovima kataloga svakog coffieshop-a a cijenom skače u najskuplje. Buzz je snažan i energetičan ali opet druželjubiv socijalan. Svatko tko misli da je iskusni pušać trebao bi ovo probati.

Biljke: za indoor i outdoor uzgoj.
Visina : Srednja
High: Indica - Sativa High
THC : oko 15-20%
Tjedni cvjetanja: 8 do 9
Prinos : oko 350-400gr m2 (SOG)
Težina ugoja: srednji



Afhgani#1

Afghani#1 vuče svoje korjene sa područja Afganistana pa do Nizozemske.Afghani dolazi u vise varijanti kako od koje banke sjemena. Afghani ima velike zapravo ogrome okrugle listove i prekrasne debele cvjetove.Obično ima bogat okus i gladak poput hašiša.Afghani sorta je pretežito grmastog oblika i dat će dobar prinos sa prekrasnim ljepljivim cvjetovima.Poznat po svojoj otpornosti pošto potiče sa planinske klime gdje je tisućama godina opstao kao otporna biljka na bolesti i klimatske uvijete.Dobar za outdoor još bolji za indoor i Staklenik.

Biljke: za indoor i outdoor uzgoj.
Visina : Srednja
High: Indica - Body High
THC : oko 15-20%
Tjedni cvjetanja: 6 do 7
Prinos : oko 350-400gr m2 (SOG)
Težina ugoja: srednji



Californian Orange Bud


California Orange Bud poznata po svojoj slatkoj aromi i okusu. California Orange Bud je jedna od lakših sorti za uzgoj te za kloniranje pod raznim uvijetima.Sa dobrom njegom proizvest će dobar urod i kvalitetne cvjetove.Cvjetovi su prekriveni sa dugim narandjastim i pink dlaćicama odnosno Calyxima.California Orange Bud je za iskusne i početne growere.California Orange Bud ima skunkie miris.Urod će biti dobar i ako biljka udje u cvjetanje manja.Dobra za sakrit u grmlje kažu :D.

Biljke: za indoor i outdoor uzgoj.
Visina : Manja
High: Indica - Body High
THC : oko 15-20%
Tjedni cvjetanja: 6 do 7
Prinos : oko 500gr m2 (SOG)
Težina ugoja: lagan


Californian Orange Bud

Originalni Blueberry inace Indica/Sativa (80/20) potiče od Dutch Passion i prvi put je razvijen 1970-tih.Dobar prinos ima kad se uzgaja pod optimalnim uvijetima. Gusta i jaka biljka sa crvenim rozim a kasnije i plavičastim bojama.Srednji do veliki Calyxi, poznata po euforičnom high-u i tome što može odstajati a vocna skunk aroma istiće se u okusu blueberry-a.Potječe od Thai i Oaxacan roditelja i dobra je za indoor uzgoj kako i out door. Originalni Blueberry sazrijeva oko 56 dana ali ga se pušta do 70 kada cvjetovi dobivaju još jednu eksploziju rasta gdje cvjetovi proizvode još jedan sloj THC kristala
THC = 19.5%, CBD < 0.1%


Biljke: za indoor i outdoor uzgoj.
Visina : Velika
High: Sativa - Indica High
THC : oko 15-20%
Tjedni cvjetanja: 8 do 9
Prinos : do 400gr m2 (SOG)
Težina ugoja: srednji

jao nemogu više otpale mi oči :popworm:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.