Suha zemlja

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

SvjetloIstine

Aktivan Član
26.06.2007
75
0
0
35
evo c/p iz druge teme, ali tamo ocito nitko ne vidi pitanje...


al sad imam pitanje/problem: naime, zemlja mi u teglama stoji od onda kad su morale proklijat (kraj prvog mjeseca)... zemlja je terramagma bluemenerde, pomjesana sa virulitom... uglavnom, naravno da nije nikoja druga biljka bila unutra, i naravno da nisam zaljevao prazne tegle ili tako nesto (zapravo, u mracnom ormaru je konstantno bila).. ali takoder naravno da se od samog stajanja osusila.

e sad mene zanima, dali to moze stetit? odnosno dali bi bolja zemlja bila friska? neznam dali minerali i npk hlape iz zemlje, ili postoji li neki drugi razlog zasto bih trebao promjeniti zemlju?
(zapravo to mi uopce nije problem jer se radi o jako malo zemlje, al kad sam vec sve lijepo slozio prvi put, ako nije potrebno, cemu)
 

Brener

Aktivan Član
10.11.2007
341
10
18
38
Ma neberi brigu i trpaj u tu zemlju. Nije p.... sapun da ce se potrosit :D
Da se mene pita tako bih napravio.I da primjetis neki nedostatak hrane , uredno zalijes, nahranis i na istom si, al cisto sumnjam da hrana u njoj moze ishlapit.Mozda i moze, da recimo kupis zemlju, otvoris svrecu i drzis bubam 5 god otvoreno, mozda tada i nebi valjala, al o vako....no frks