Supozitoriji, čepići, vaginalete od ulja kanabisa. ( Rick Simpson Oil + kokosov maslac)

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop

Duh1978

Aktivan Član
22.05.2011
104
332
63
Pa ne znam jel ok. Samo, nekako mi prevelika koncentracija samog RSO. Ako pacijent može toliku količinu RSO odjednom podnijeti onda tko sam ja da išta pričam.
Ali ovo bih rekao:
1. Kokosov maslac pomaže apsorbciji RSO u organizam.
2. Ako dnevno uzimamo količinu od npr. 1g.RSO , taj gram bi valjalo rasporediti na nekoliko doza u jednom danu a ne cijeli gram uzeti odjednom. Logika koja stoji iza toga je ta da nam je cilj imati organizam zasićen kanabinoidima podjednako kroz cijeli dan. Ako uzimamo jednom ili dvaput dnevno onda imamo amplitude gdje imamo veliku zasićenost pa nakon nekoliko sati malenu zasićenost. A ono što želimo je imati konstantnu zasićenost. Iz tog razloga se uzima raspoređeno na recimo 4 dnevne doze.
Sretno s nalazima. Držim palčeve.
 
26.06.2021
1
0
1
41
@Snjeguljica
Oprosti na kašnjenju. Jednostavno nisam gledao.
Naravno da kad je takva količina RSO u čepiću da ćeš imati problema.
Nije mi jasno zašto u to trpaš samo RSO. Zalijepi se to za stijenke. Možeš to otopiti u vodi pa da izvadiš. Dovoljno je da temperatura bude osamdesetak stupnjeva pa čačkalicom izvuci. Ja kad sam pokušao 1 g RSO rasporediti u dva ovakva supozotorija, pomiješano sa kokosovim, to mi je bilo problematično za vaditi. Isto tako se lomilo i nije se dalo vaditi.

Ne razumijem zašto takav omjer od 2:1 u korist RSO? Ako sam dobro shvatio, ti u jednoj vaginaleti imaš 1g. ili 1ml. RSO i pola ml kokosovog?
molim vas malu pomoć, naime moj otac ima Parkinsa već 20 godina i sada puf nova dijagnoza primani na plućima i metastaze jetra. Krenuli smo sa uljem međutim zbog terapija koje podrazumijevaju reguliranje Parkinsonove bolesti teško podnosi oralno uzimanje RSO ulja. Kako ste vi uklopili supozitorije sa oralnim konzumiranjem. Hvala na svakoj pomoći :)
 

ChiliHead

HOT GROWER
Prijatelj Foruma
20.09.2013
2.246
10.751
358
Tomorrowland
Nema pravila.
Neka nađe oralnu dozu koja mu odgovara :)
Meni otac uzima 2x dnevno po 0.5ml i fino podnosi, kasnije ću mu pojačati dozu kad izgradi toleranciju.
 
04.07.2021
5
0
1
34
Dal je nuzno taj postupak kompletni za izradu vaginaleta ili se jednostavno moze nakapati thc ulje u kokosovo i izmjesati pa zamrznuti ?