Susenje molim pomoc !

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
25.04.2010
15
1
0
32
evo ove godine pokrenuo sam svoji 2. po redu outdoor grow, uzeo sam sjeme lemon skunka i himalaye gold, sve tece kako treba bebice rastu kao lude okacit cu i slike uskoro...nego ja imam jedan problem,prosle godine mogao sam susit kod frenda ali on se preselio i tako dalje da ne dugovlacim,posto nemam ama bas nikakav prostor gdije bi to mogo susit zanima me sta vi mozete preporuciti?? dali bi valjalo stavljat u staklenke i svako toliko tu staklenku otvarat i prozracivati dali bi se tako uopce osusilo? svaki prijedlog je dobro dosao !!! hvala i LP:icon_lol::icon_lol:
 

hashberryboy

Aktivan Član
27.11.2007
174
4
0
37
npr....:icon_lol:
napravi box za susenje..
drveni okvir
mreza koja se inace stavlja na prozore da ti ne ulaze komarci,da imaju zraka a da ne udje nesto sto bi omastilo brk sa tvojim urodom....:vb_whip:
deblji najlon ili neki dr nepropusni materijal za pokrit odozgo i do pola ili 3/4stranica(ako i padne kisa ne upada unutra kolko tolko) i okaci ga na neko drvo visoko,ako ima tamo di ti je sajt,naj sigurnije...

sad,za kvalitetu susenja i osusenog...neznam...
al eto...primjer...:icon_lol:

edit: zamaskiraj box..pofarbaj...pokri granama...ili oboje...:icon_lol:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sami420

SimasZg

Aktivan Član
27.10.2008
500
57
0
38
ne znam jel dobra ideja, ali necega sam se dosjetio :)

znate kako u soljenkama sa soli zna biti riža?

e pa da kupi vlagu. Neznam kako bi bilo ubacit budove u rižu? da li bi to imalo poboljšalo proces???
 

4herbs

BANOVAN
Banovan
03.06.2008
468
96
0
34
de čovječe objesi to biljke u neku mračnu rostoriju ili ormar,nije upče bitno samo da je mrak i da nije vruče unutra.sobna temperatura ti je super,ostavi jedno 8 - 10 dana pa tek onda stavljaj u staklenke na curing!