kanehbosem je napisao(la):
ovaj lik je poput david ickea, (učiniće se nekom da ga kopira)
plus još dosta toga što se meni osobno sviđa
izmisilo je taroskop (mješavina tarota,kabale,atrologije,numerologije)
http://video.google.com/videoplay?docid=9117504928805157392
u ovom interviewu govori o simbolima (nevjerojatno)
a na drugim mjestima također govori i o 2012 atlantidi, vanzemaljcima i povezuje stvari na jedan vrlo interesantan način,
weedrane kako ti se čini?
Pa nije on izmislija nikakav taroskop. Tarot je neobjašnjiv bez Quabalah (Kabala, jel), a kabala se bazira na nacrtu Drva života. A svi elementi na Drvu imaju svoje astrološke ekvivalente. Svaka Velika arkana Taro-a u biti je poveznica među Sefirotima na Drvu.
Numerologija je samo "dječja igra" Kabalom.
Znači, ja več godinama (OK,OK, sram me i reć, ali zadnjih 3 bome san debelo zalenjio) koristin taroskop ?!?!?!?!
@weedran: Care, nemoj se isprebrijat s ton Teorijom urote. Urota je na snazi od pamtivjeka. Odkad god Malo vlada nad Mnogo, u materjalnom smislu, urota šlaka. Matrix radi, gamad se bogati.
A nije tako bilo zamišljeno. Svi pobornici teorije urote su zgroženi masonskim simbolima, očima u trokutu, pentagramima, hexagramima...simbolima. I šta ko poduzima u svezi prljanja Božanskih simbola? Ništa. A i nemožemo ništa. Da Malo vlada nad Mnogo, bar šta se duhovnosti i spiritualnosti tiće, nije uopće čudno. Tih Malo vlada kroz Služenje (tu bi Tsarion moga upast u sliku) Večini, upravljajuči ih na "pravi" put.
Upravo kroz te simbole možemo se oslobodit "okova" (aj, Reptilskih kanđi :icon_wink

.
Šta mislite zašto nam tako drsko prezentiraju sve te simbole? Da bi nas držali u iluziji da su oni gospodari. Ne samo na materjalnom planu(uporaba kraljevskih simbola, simbola vlasti), nego i na duhovnom. E tu se slama Matrix. Kad se njegovi vlastiti "preprogramirani" simboli oslobode drevnog buga, i prorade punim potencijalom. I zašto nas se poučava da su ti simboli zli? Zato, jer oni, iako Znaju čemu ti simboli služe i šta znače, znaju da ih se s njima može i pokopat. Zato in je draže da svi misle da su to "sotonski" znakovi. Svjesni su da bi Znanje o tim simbolima, podjeljeno slobodno na korištenje (a to je i bija prvotni plan) dovelo do oslobođenja masa i masa stoke sitnog i krupnog zuba od koje žive. Neki "od materjalnih dobara", a neki bome, i od direktnog isisavanja energije koju in ovi papci i izdajice ljudskog roda (pa ma šta taj rod bija) serviraju na zlatnome pladnju.
Meni osobno, Oko u trokutu nemože bit simbol zla, jer znam njegovo značenje.
Isto je i sa pentagramon, hexagramom (hmm, ima tu još masa simbola, al za ova 3 se nekako najviše zna). A neke stvari bome možemo i naučit od ovih, ovih...ma neman riči za opisat te energetske strukture, tj. te "tegle" za kiseljenje energija. Možemo naučit dokle ljudska slabost, zloba i glad za materjalnim može sezat.
Vanzemaljska bića, bića iz drugih sfera postojanja, koja nas iskorištavaju nemogu ni optuživat, a bome ni napadat. Oni samo obavljaju svoju volju/funkciju/svrhu.
Naša je greška šta mi ne obavljamo svoju, nego
:whacky084: