http://www.cannabisculture.com/backissues/cc11/christ.html
S obzirom da na podrucjima exyu ima puno vjernika (bez obzira na netako davni komunizam)
Mislim da bi bio pun pogodak ako bi se preveo onaj clanak o svetom ulju.
Naime sveto ulje je radeno na bazi cimeta,smirne,...i oko 2ipo kile kanabisa.
Recept se nalazi u knjizi izlaska poglavlje 30
NA grckom Krist znaci Pomazanik(koji je pomazan svetim uljem), a krscani njegovi sljedbenici takodjer.
Medutim tijekom povijesti se ta praksa izoblicila.
Postavlja se pitanja nije li zakon prema kanabisu antikrscanski ili da kazem antikrsni?
U svakom slucaju mislim da bi se pojavio pozitivan interes u javnost u vezi biljke, s obzirom da naprimjer u hrvacoj je preko 95% ljudi se izjasnjava vjernicima ove ili one vjere...
btw moj stric se izjasnio kao marsovac
KOntam da je na putu ka legalizaciji (osobno sam za dekrim.) nemoguce zaobici ovaj dio.
Evo nekih rijeci koje na tom polju nesto znace,
pa onaj ko je zainteresiran za legalizaciju u tom smislu neka kuca na googlu:
entheology
carl ap ruck
holy oil cannabis
www.thc-ministry.net
S obzirom da na podrucjima exyu ima puno vjernika (bez obzira na netako davni komunizam)
Mislim da bi bio pun pogodak ako bi se preveo onaj clanak o svetom ulju.
Naime sveto ulje je radeno na bazi cimeta,smirne,...i oko 2ipo kile kanabisa.
Recept se nalazi u knjizi izlaska poglavlje 30
NA grckom Krist znaci Pomazanik(koji je pomazan svetim uljem), a krscani njegovi sljedbenici takodjer.
Medutim tijekom povijesti se ta praksa izoblicila.
Postavlja se pitanja nije li zakon prema kanabisu antikrscanski ili da kazem antikrsni?
U svakom slucaju mislim da bi se pojavio pozitivan interes u javnost u vezi biljke, s obzirom da naprimjer u hrvacoj je preko 95% ljudi se izjasnjava vjernicima ove ili one vjere...
btw moj stric se izjasnio kao marsovac

KOntam da je na putu ka legalizaciji (osobno sam za dekrim.) nemoguce zaobici ovaj dio.
Evo nekih rijeci koje na tom polju nesto znace,
pa onaj ko je zainteresiran za legalizaciju u tom smislu neka kuca na googlu:
entheology
carl ap ruck
holy oil cannabis
www.thc-ministry.net