The Beautiful Truth - Gerson Cancer Therapy (2008) (titlovi)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

veggma

Aktivan Član
25.08.2009
99
27
0
36
The Beautiful Truth - Gerson Cancer Therapy (2008) (titlovi)


Prije više od 80 godina dr. Max Gerson je razvio terapiju koja nudi rješenje za većinu bolesti koje danas u zapadnom svijetu odnose nebrojene živote i narušavaju kvalitetu življenja velikog dijela stanovništva.

Iako je Gerson zbog svojih nekonvencionalnih metoda još u Europi nailazio na negodovanje struke, pravi napadi počeli su po dolasku u SAD. Nakon što je uz pomoć svojih zahvalnih, izliječenih pacijenata otvorio vlastitu kliniku teško je nalazio pomoćnike. Mladi liječnici koji bi s entuzijazmom došli u njegovu kliniku ubrzo bi počeli primati prijetnje da će im, nastave li s njim raditi, biti zabranjen pristup bolnicama, da im drugi liječnici neće slati pacijente i slično. Kako su bili u dugovima zbog kredita za školovanje, mladi liječnici nisu si mogli dopustiti da se dovedu u takvu situaciju. Unatoč svim Gersonovim naporima, medicinski časopisi odbijali su objavljivati njegove radove. Istovremeno, pacijentima koji su se u Američkom udruženju liječnika raspitivali o Gersonu govorili su da je njegova metoda «tajna» jer je «odbijao objavljivati radove». Gerson je na kraju prikupio svoje materijale i objavio ih 1958. u svojoj posljednjoj knjizi A Cancer Therapy: Results of 50 Cases (Terapija za rak: Rezultati 50 slučajeva). Umro je sljedeće godine.

Gersonova najmlađa kći Charlotte, koja je bila uključena u njegov rad i pomagala mu u klinici, tvrdi da je jedan od liječnika koji su radili u njihovoj klinici bio agent establišmenta. Navodno je za vrijeme dok je radio u njihovoj klinici nestalo nekoliko važnih dokumenata. Isti je liječnik kasnije povukao svoje pozitivne izjave o Gersonovoj terapiji iz medicinskih časopisa.

Charlotte ujedno tvrdi da je njen otac umro od posljedica trovanja arsenom koji mu je netko podmetnuo u kavu. Forenzički dokazi podupiru njene tvrdnje jer mu je u urinu zaista pronađen arsen. Oslabljen trovanjem obolio je od upale pluća koju nije preživio. Establišment tvrdi da je umro od raka pluća.

Više na: http://www.teledisk.hr/svjetlost/index.php/izabrani_tekstovi/citaj/50


w1sh9h.jpg


2vifaxe.jpg


adye8l.jpg


2zgytyo.jpg


2mnrz2d.jpg


v4vwix.jpg


357q4x2.jpg


122m74j.jpg


11tshnm.jpg


2daimoy.jpg


4siq8m.jpg


10gyc2f.jpg


2z7fn5s.jpg


jjnsw3.jpg


jsfyab.jpg


35ho954.jpg


inxrlw.jpg



Kod:
http://www.megaupload.com/?d=U8EUX3IH
http://www.megaupload.com/?d=UMOQUHFB


[YOUTUBE]-ba62Y-PFe4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]dzil5Bosnh4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]c1SPAAVz-Gk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]jwz9FRmfP30[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Fb-KU0fdC1c[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Ozy0nTtKhGU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]mkitmonNae4[/YOUTUBE]
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
hvala, idem snimit dokumentarac da pokažem staricma i nekim ljudima i onda se idem bacit pod vlak ili nešto