Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Live s terase. Malo je kvaliteta ubijena radi servisa gdje sam digao filmic. Uglavnom, upravo poslana cestitka svima u Telegram grupi Sominoj. Osim sto mozete tamo direkt tipkati sa Somom, tu je i cijeli tim
Nemas sta meni zahvaljivati. Glavni krivac za sve je poznat Ja da se zahvalim @Somaseeds . Ostali dobitnici se ne javljaju. Nadam se da je sve ok? @Palac@A22
Ok. Kod tebe je isla izvan EU tako da je tu dostava tipa 8-14 dana. @A22 je u EU. Nije da je neka hica, nego ja cisto da vidim da nije mozda zapelo negdje pa da potegnemo na neku stranu
Stiglo, nisam na svoju adresu pa su do mene došle večeras.
Od svakog strejna sam uzeo po 3 menke, a ekipa spakovala sledeće
5x Somango.
3x Sopurple
3x Amnesia Haze
7x Lavander
Hvala još jednom svima koji su glasali i naravno @Bizzzo na odličnoj organizaciji.
Prvi sledeći grow ide dnevnik, ali obzirom na okolnosti neće pre zime, i tekući sam morao da prekinem , a jedva čekam da pikam menke.
Veliko Hvala @Somaseeds , velika je čast za čitav forum kada ovakva njuška otvori svoju kesu za nas.
Eto napokon da zatvorimo i dodjele nagrada. Isprike na malom kasnjenju. Soma kaze da je moguce da i prvi paket jos stigne. Uzivaj i hvala na sudjelovanju jos jednom!