Tokom voznje, zaustavljen od strane policije

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
29.05.2014
18
23
3
Pozdrav ljudi, kako ste ?
Zavrsim sa poslom, krecem kuci sa autom, i rijesim da zapalim :D Do kuce, lagano. Zapalim ja, idem, vidim iza mene rotacija, ja se pravim lud, nije to za mene i molim se Bogu. Ja drzim dzoint i tjeram mojim putem. Vidim ja, da mi se oni priblizavaju sa autom iza, na kraju me pretekose ispred mene sva cetiri upalise, a ja drzim dzoint u ruke. Sva sreca, otvorim malo vrata, i kroz vrata izbacim dzoint, koliko da ne primijete oni. I pravim se i dalje lud ko da nije policija za mene :D Dzaba :D Stanem ja, oni na prozor, otvorim ja prozor :D Udari ih onaj dim u glavu, ao govori :D Preturise auto cio, kontrola, nista ne nadju :D Povedose me u bolnicu, mokracu, krv. 18.9 mi nadju. Tjeram se ja sa njima po sudu.Na kraju godinu dana oduzeta vozacka i 1400 eura kazna. Prodju 2/3 mjeseca, stigne meni papir na kucnu adresu, opet moram jos na neki test da idem, ali sad moram na dlake od kose , da vide jesam li ja konzumirao :D Ja se osisam na zilet :D Cekam mjesec dana da mi poraste kosa malo, odem tamo, testiram se :D Ne nadju nista :D I dalje nemam vozacku :D Ostalo mi je do vozacke jos 3 mjeseca :D Od tog testiranja, dosad nista nisam zapalio :D Zanima me, da l ce me opet testirat, prije nego sto mi vrate vozacku. Rijesio ja da zapalim, druge mi nema :D Sta vi kazete ? Zivi bilii :)
 

hthc

Viva la revolución
02.11.2012
78
351
53
Trinidad and Tobago
Zašto si pristao da ideš u bolnicu na licu mjesta pa to čak i nije po zakonu, trebo je neki nalog za to na licu mjesta ti pokazati? Uglavnom sam si sebe bezveze ukopao što si otišao na licu mjesta sa njima, ne mogu oni tebi tek tako narediti da ideš vaditi mokraću ili bilo šta, možeš to odbiti ali ćeš svakako platiti kaznu za to, što je opet dobro imaj to na umu sledeći put bit će ti od velike koristi, pogotovo ako na balkanu živiš, kazne za odbijanje su smiješne uporedbi sa EU.
Mene su tako zaustavili ali sam odbio svako testiranje na drogu i nisu me mogli navesti da idem bilo šta vaditi, platio sam kaznu od 500€ na licu mjesta (Austrija) zbog odbijanja, ali bolje i to nego da me označe kao "konzument" i na kraju okačim zastavu na sebe i kada god me zaustavljaju da me izvrate uvijek iznova.
 

hthc

Viva la revolución
02.11.2012
78
351
53
Trinidad and Tobago
100% drug da smiješ da odbiješ, imaš to pravo apsolutno, ja živim u Austriji već 10 godina i nikada problema nisam imao što sam odbijao testiranja na licu mjesta od strane pandura, nikada nisam dobio poziv ponovo za bilo kakvo testiranje ali kao što sam gore rekao dobit ćeš kaznu za odbijanje što je bolje nego da te vode odma na testiranje i saznaju sve o tebi, vjeruj mi.. odbijao sam više puta i platio sam kaznu za to.
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
4.037
32.113
2.598
a ćoška
Ne znam kako je tamo, ali kod nas testiranje kose na prisutnost droga provodi se u Institutu za medicinska istraživanja.
Za analizu uzoraka kose radi utvrđivanja prisutnosti droga i njihovih metabolita koristi se plinska kromatografija sa spektrometrijom masa (GC/MS). Analize se mogu obaviti uz diskreciju (pod šifrom ispitanika) ukoliko su u privatne svrhe, a u laboratoriju se može zatražiti analiza na dvije skupine droga:


  1. skupina: morfin, kodein, heroin, 6-acetilmorfin (specifični metabolit heroina), metadon (heptanon) i kokain
  2. skupina: amfetamin, metamfetamin, 3,4-metilendioksiamfetamin (MDA), 3,4-metilendioksimetamfetamin (MDMA-Ecstasy) i 3,4-metilendioksietilamfetamin (MDEA)

Analiza kose proširuje mogućnost detekcije droge na mjesece, ovisno o duljini kose, također služi kao dokaz je li osoba ponavljano uzimala drogu. Kako god, sretno.;)
 
Poslednja izmena:
22.07.2018
57
135
33
26
Kod nas su sa tim lizalicama poceli jako imaju sve,za bendzose,coc,lsd,ekst,thc,mog drugara uzeli na pik jos je moj grad manji malo,ako te uvate jednom il ostavljaj auto il vutru(sto znaci auto),sada lika gde god ga vide,a on naravno nemoze i nece bez fuma,zaustavljaju ga svaki put i zovu saobracajce.
 
  • Haha
Reactions: grouchy and Kenan94
29.05.2014
18
23
3
Bio sam, uzeli su kosu. Rekli mi za 3 nedelje da ih nazovem, za rezultat. A pitao sam ih mogu li da odbijem da se testiram, kad me zaustave policija, rece ne moze :D

Ali kazu da ce 2022 bit legalizovana u Luxemburgu, valjda bude bolje :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi

Zlo&Naopako

666&999
Urednik
Moderator
27.12.2009
3.090
4.602
228
12. Stop hemijskim drogama
Vutra.Org propagira obrazovanje ljudi u vezi Marihuane kao i legalizaciju iste. Iako na našem sajtu možete naći par tekstova o hemijskim drogama, strogo je zabranjeno (pogotovo na forumu) bilo kakvo diskutovanje u vezi hemijskih droga jer to može loše uticati na reputaciju našeg sajta, a mi to ne želimo. Kršenje ovog člana pravilnika povlači moderaciju vaših poruka pa čak i trajno banovanje sa foruma.