Totalni amater

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
06.09.2011
7
0
0
40
Pozdrav raji.
Zbog posla sam na neko vrijeme zaglavio u manjem gradu, pa da ubijem vrijeme odlucio nac hobi.
Kako u stanu koji sam rentao imam neku manju špajezicu, odlučio spojiti ugodno s korisnim i posaditi bar biljčica.
Do ponedjeljka nisam znao baš ništa o tome, u životu nisam nikakvu biljku ni zalio, kamoli posadio, ali nedostatak prakse cu nadoknadit entuzijazmom :)
Proucavam ovaj site i jos par stranih zadnja 2 dana i jučer sam naručio sjemenke, i 400w hps lampu. Zemlju i pitare sam već kupio, nešto osnovnog znanja sad i imam, i racunam za dalje ovdje gnjavit sa stvarima koje mi ne budu jasne.
To bi bilo to od mene, citamo se dalje po ostatku foruma.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
PowerSeed je napisao(la):
na sta mislis kao potencijalne probleme? nenajavljeni upad gazde u kracu inspekciju?
Pa da između ostaloga. 3-4 meseca namanje traje grow(prosječan) pa mi je teško pomisliti da gazda ne proviti...ili gazdi pukne da proda stan pa dovede kupce u obilazak...
Nije tema za ovu raspravu ali mislim da je bolje da se spomene.
 

DJFlyHigh

Aktivan Član
18.05.2010
768
459
83
50
imo sam tako frenda koji je isto u unajmljenom stanu imo indoor i nije nista bilo, jer mu je gazdarica bila ok, placao sve kako treba i nikad nije ni usla u stan... eto tako sam da kazem da ako su uvijeti dobri da moze bit nesto od toga bez da itko zna... sretno i smoke weed all day :)
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
da, u principu, sve je do gazde. ima ih koji u zivotu ne svrate (moj slucaj) a i onih koji znaju da gnjave i stalno nesto proveravaju (jesi zatvorio prozore, ugasio bojler, da nije ringla ostala upaljena... gnjavezi dosadne, od takvih treba begat cak i da ne growas). u mom slucaju, dok placam stan, stan je moj i ne ulazi niko koga ne pozovem, tako da je peace totalus:thewave: